עבור לתוכן

GEFORCE 210 הרצה לא חלקה של משחקים

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

כן הספק זה EZCOOL

מה רע בו?

פורסם

שהוא ג'נרי ולא יהיה מספיק איכותי לכרטיס כמו GTS250 שדיברת עליו...

באיזה EZCOOL מדובר ? אם הוא "מהחזקים" אוליי יהיה אפשר לשלב בו HD4770 שלא דורש הרבה חשמל... במידה ולא תהיה חייב להחליף גם אותו.

פורסם
  • מחבר

איך אני בודק איזה דגם הספק הזה?

בעקרון אפשר להחליף גם את הספק לא?

האייבורי האלה פשוט חראות ..

פורסם

תשמע, מצד אחד נתנו לך עצות שם שההפך מנכונות לגבי קניית חומרה ודחפו לך הרבה זבל, אבל מצד שני גם לא באת לפה להתייעץ לפני שאתה רוכש חומרה אז האשמה היא בשני הצדדים.

פורסם

בשביל לבדוק מהו דגם הספק אתה צריך לפתוח את מארז המחשב.

אני לא יודע אם באיבורי לא יעשו לך בעיות אם פתחת את המארז כדאי להתיעץ פה לגבי זה.

פורסם

חברים, אני מבין שזה באופנה פה לרדת על הרשתות הגדולות של המחשבים..אבל חבל, זה מוציא רק אתכם קטנים. בנאדם שהולך לחנות ואין לו חצי מושג בחומרה ומה שהוא צריך זה מקביל לאדם שמגיע למסעדה ורוצה מנת בשר איכותית, שואל את עצת המלצר והנ"ל עונה לו שהוא ממליץ על "מנת היום". מן הסתם שזה לא יהיה הנתח הכי איכותי ויקר בחנות אלא המנה שהמסעדה צריכה למכור באותו היום.

דבר נוסף, יש לי נסיון ארוך זמן עם הספקים והמארזים של חברת EZCOOL ואני יכול להגיד שביחס למחיר שלהם הם נותנים תמורה מעולה. הספק מגיע עם 3 שנות אחריות אם אני לא טועה, ובמקרה הכי גרוע יחליפו לו את הספק אם יישרף. לכשרים למהדרין, אם הספק יגרום לשריפה של דברים נוספים אז יש לו אחריות גם עליהם. אתה יכול בקלות לשים על הספק הזה את ה5770 או את ה250 שרצית לשים. (כל האמור בהנחה שמדובר בספק 500W)

דבר אחרון, כשאתה אומר "משחקים חזקים" לאיזה בדיוק אתה מתכוון? כי גם פה בפורום התשובה הייתה 4770 למרות שהוא לא יחזיק לך את המשחקים החזקים ביותר...וכל זה בעוד שלא התייחסנו לסוגיית הרזולוציה וגודל המסך.

המון משתנים יש להגדרה הפשוטה של אני רוצה מחשב למשחקים. כאשר הלקוח לא יודע מה באמת הוא צריך וכמה זה עולה זה בעיה.

אם המוכר היה אומר לך שמחשב טוב בשבילך יעלה 6000 ש"ח לרמה שאתה רוצה, היית עונה לו "אתה מעדיף שאני אשלם במזומן או בישראכט?"

אני אומר לך שלא..ואני חוזר לתשובה המקורית שלי.

איזה משחק ניסית לשים ולא עבד חלק?

תביא לנו מפרט מלא כמו שקיבלת מהחנות בעת הקנייה וננסה להוציא ממנו מה שאפשר. תוסיף תקציב סופי לכמה שאתה מוכן להוסיף בבקשה.

פורסם

ההשוואה שלך מגוחכת. אוכל זה עניין של טעם, איך אתה מגדיר בשר איכותי? בשר טעים או יקר?

גם אם הנ"ל לא מבין במחשבים וגם אם יש לו מסך 19" וגם אם הוא לא חייב לשחק על ההגדרות הכי גבוהות הרי שכרטיס מסך כמו 210 לא מתאים בעליל. זהו לא כרטיס למשחקים.

אף אחד לא יורד על רשתות המחשבים, הם בס"כ רוצים להרוויח כסף ובזה הם עושים בית ספר לכולם. אם הוא היה מבין במחשבים הוא לא היה נכנס לחנות הזאת מלכתחילה. אין לי שום בעייה שמישהו ייקנה מחשב מאייבורי, בתנאי שהוא יודע בדיוק מה הוא רוצה ולא ייכנע לשיווק אגרסיבי ששם ספקים של EZCOOL (שאין מה להשוות אותם לספקים איכותיים), לוחות אם של MSI (לא שיש לי משהו נגד MSI פשוט לפעמים פחות משתלם) וכמובן מארזים גנריים שצוברים אבק, מרעישים עם הזמן ועם סירקולציית אוויר גרועה.

פורסם

מה זה משנה למה אני משווה? אנחנו אנשים בוגרים ואנחנו יכולים להבין בין השורות אני מקווה..אז תמצא השוואה יותר קרובה של פלאפון למשל..ביקשת פלאפון עם אינטרנט מהמוכר. בהנחה שזה מה שביקשת אפשר למצוא את זה בכמה רמות בכל מיני מכשירים, החל מטליט ישן ועד אייפון חדיש עם אפליקציות ופייסבוק.

ותתפלא שיש אנשים שכרטיס כזה היה מספיק להם למשחקי אסטרסטגיה, פיפ"א, מנג'ר למיניהם או אנשים שמוכנים להתפשר על איכות בשביל מחיר.

לפי ההנחה שלך אין בכלל טעם למכור כרטיס מה LOW-END בכלל..והרי שזה לא נכון מכיון ששתי החברות הגדולות משווקות כרטיסים בשלל צבעי הקשת והמחירים בגלל שיש לזה ביקוש. ובצדק לדעתי.

ואגב, מי לא רוצה להרוויח כסף? אתה מוזמן להיכנס ל"מפרטים המומלצים" של כל אחת מהחנויות ה"מומלצות בפורום" ותראה שהחברות שמות שם את המוצרים שהן רוצות וזול להם. זה לא סוד.

ולמה אתה חושב שאם הוא מבין במחשבים הוא לא יקנה בחנות כזו? שירות בכל הארץ, חברה שקיימת הרבה שנים בשוק, מחירים זולים מאד, ומבחר גדול של מוצרים ( יש יותר ממה שאתה רואה באתרים) אז איפה הבעיה? אל תענה לי בספקולציות של מתחרים כי זה לא אקטואלי..

דבר נוסף, למה אתה חושב שהם עושים שיווק אגרסיבי של ספקים של EZCOOL? הלקוחות בדרך כלל פחות מבינים בחומרה ולא מבינים למה המוכר רוצה למכור להם את אותו הדבר(מבחינתם) במחיר גבוה יותר. הם חושבים שסתם לוקחים להם כסף והם מנסים לחסוך איפה שאפשר. זו המציאות. ולכן בפועל אנשים מקבלים מוצרים קצת יותר זולים. כי הם רוצים לקנות בזול.

אני מחכה לפותח הפוסט שיענה על השאלות ששאלתי בפוסט הקודם כדי שנוכל באמת להתקדם בלפתור לו את הבעיה

פורסם

יש הבדל בין לתת מוצר שניתן להתווכח על רמת התאמתו לדרישות, לבין לתת מוצר לא מתאים בשיט. אם לקוח בא לקנות פלאפון ומבקש בפירוש "שאפשר יהיה לקרוא מיילים מGMAIL", לתת לו פלאפון תומך WAP בלבד זה חפאריות מוחלטת, אפילו ש"אינטרנט זה אינטרנט".

זה המקרה כאן: אף אחד לא הולך לקנות 210GT בשביל "משחקים". היות וזה לא שהמוכר מרוויח על הכרטיס הזה יותר מעל אחרים ולכן מעוניין למכור דווקא אותו (ואפילו סביר שלהיפך, היות וככל שהמוצר יקר יותר כך הרווח לרוב יהיה משמעותי יותר...), מדובר פשוט בחוסר הבנה מוחלט מצד המוכר בכל הקשור לחומרה - עד כדי הצדקה לתביעה על הונאת צרכנים אם בחנות יסרבו להחליף לך לכרטיס נורמאלי בתשלום ההפרש בלבד (כלומר, זיכוי מלא על הכרטיס שדחפו לך).

פורסם

יש הבדל בין לתת מוצר שניתן להתווכח על רמת התאמתו לדרישות, לבין לתת מוצר לא מתאים בשיט. אם לקוח בא לקנות פלאפון ומבקש בפירוש "שאפשר יהיה לקרוא מיילים מGMAIL", לתת לו פלאפון תומך WAP בלבד זה חפאריות מוחלטת, אפילו ש"אינטרנט זה אינטרנט".

זה המקרה כאן: אף אחד לא הולך לקנות 210GT בשביל "משחקים". היות וזה לא שהמוכר מרוויח על הכרטיס הזה יותר מעל אחרים ולכן מעוניין למכור דווקא אותו (ואפילו סביר שלהיפך, היות וככל שהמוצר יקר יותר כך הרווח לרוב יהיה משמעותי יותר...), מדובר פשוט בחוסר הבנה מוחלט מצד המוכר בכל הקשור לחומרה - עד כדי הצדקה לתביעה על הונאת צרכנים אם בחנות יסרבו להחליף לך לכרטיס נורמאלי בתשלום ההפרש בלבד (כלומר, זיכוי מלא על הכרטיס שדחפו לך).

דבר ראשון גם דרך WAP אפשר לקרוא מיילים בGMAIL ראה ערך בגוגל "OPERA MINI".

דבר שני זה שנתנו לו כרטיס מסך שאנו יכול להתמודד עם חלק מהשחקים אין זה אומר שהוא "רומה" נכון שיש למכור אינטרס מסוים למכור כרטיסים חלשים גם כדי להיפטר מהמלאי

אין זה אומר שהכרטיס לא מסוגל לרנדר שום משחק שקיים .

בסופו של דבר מוצג לו מול העיניים שהוא קונה 1/2/3 במידה והוא לא קיבל את מה שנאמר לו יש עילה לתביעה.

מפה ועד כמה ומה מריץ הכרטיס זה כבר כניסה לפרטים הקטנים ועל חובת הקונה לדעת אותם ,המוכר אומר את זה בגדר המלצה .

מנסיון הנציגים דווקא באייבורי מרבים "לדחוף"לקונה מפרט בעל חומרה זולה שהחומרה והקשר שלה "ליעוד לגיימינג" הוא מקרי בהחלט.

נ.ב ענין הניסיון שכתבתי הוא כמובן שעשוע הלכתי לראות כמה נציג יכול לדחוף זבל ללקוח ולא תאמינו אלו מפרטים קיבלתי .

אין מה לעשות חיב לבוא עם שיעורי בית.

חבל שפותח האשכול נזכר אחרי שהוא קנה מחשב לבוא לפה.

פורסם

נ.ב ענין הניסיון שכתבתי הוא כמובן שעשוע הלכתי לראות כמה נציג יכול לדחוף זבל ללקוח ולא תאמינו אלו מפרטים קיבלתי .

אין מה לעשות חיב לבוא עם שיעורי בית.

גם אני עשיתי משהו דומה לפני שנה בערך, כשהלכתי לאייבורי לקנות קשיח נוסף למחשב (אין חנויות אחרות במרחק סביר מאיפה שאני גר) בכוונה ובשביל ה"בדיקה" התיישבתי אצל החב'ה מקדימה וביקשתי מפרט שיריץ משחקים חדשים בצורה טובה (במסגרת תקציב נתונה). קיבלתי Q8300 עם 9500GT.

מה שאתה אומר לגבי "שיעורי בית" נכון, אבל אין בזה כדי להוריד מהמוכר את האחריות על דבריו. כשמוכרים אוטו ש"נוסע טוב" אין הכוונה ל"מתחת ל40 קמ"ש ולא יותר מ10 דקות ברצף", וכשאומרים על כרטיס מסך שהוא טוב למשחקים אין הכוונה ל"משחקים מלפני עשור". אם הקונה לא היה שואל בכלל את המוכר, מן הסתם האחריות היא עליו. אבל כאן הוא כן שאל, והמוכר (בתור איש מקצוע שאמור להבין בדברים הללו הרבה יותר מהקונה הממוצע) הטעה אותו לחלוטין ומכר לו מוצר לא מתאים.

פורסם

התעלמתם לחלוטין מסוגיית הLOW-END. אלו כרטיסים שנמכרים חזק מאד, והם לא "כרטיסים ישנים" הסדרה של ה210 למשל היא סדרה יחסית חדשה, פשוט הכרטיס הוא לא הכי מתקדם. וכמו שציינתי לפני כן, יש הרבה משחקים שהכרטיס הזה הוא כן טוב עבורם. לפי הדעה הרווחת פה בפורום כל אדם שבא לקנות מחשב למשחקים לבן שלו בן ה13 צריך לשפוך 4-5K בשביל לספק לו מחשב ראוי. אני אומר בריש גלי שאתם טועים. אפשר גם בסכומים נמוכים יותר להביא מחשב מספיק טוב למשימה. אולי הוא לא יהיה הכי חדיש ולא יריץ את קרייסיס, אבל זה לא אומר שהוא לא מתאים לאדם שקונה אותו.

בהנחה שהמוכר אינו קורא מחשבות זה בעייתי מאד להבין בדיוק מה הלקוח רוצה. אני אתאר לכם סיטואציה שכיחה מאד:

מגיע לקוח בן 18 עם ההורה שלו בשביל לקנות "מחשב למשחקים", המוכר שואל איזה משחקים בדיוק הבן ישחק והתשובה היא משחקים חדשים - פיפ"א ועוד..אבל הוא לא מכיר את החדשים כי יש לו מחשב ישן.

המוכר שואל בערך מה התקציב המיועד למחשב, והתשובה היא: "ראיתי בעיתון שפרסמתם מחשב ב1500 ש"ח". כמובן שללקוח אין חצי מושג מה הוא צריך ולאיזה שימושים בדיוק. משם המוכר ינסה להסביר ללקוח את החשיבות של כל רכיב במחשב שהוא רוצה שהם ישפרו בשביל שהמחשב יהיה חזק יותר, מאוורר יותר, וכול'י. תתפלאו כמה לאנשים זה לא חשוב שהוא יהיה כזה מהיר כשמדובר בתוספת נכבדה לסכום שמשלמים..

אגב האינטרס של המוכר הוא להוציא את הלקוח עם המחשב הכי חזק שיש מהרבה סיבות:

יהיה מרוצה וימליץ לחברים שלו לקנות את אותו המחשב.

יקנה רכיבים איכותיים ש"לא יראו מעבדה" ובעצם יחסכו כסף לחנות בעקיפין.

רוב קהל היעד שקונה ברשתות המחשבים מחפש את המחשב הכי זול שהוא יכול לקנות שיענה על הצרכים שלו, ובדרך כלל אין לו מושג מה באמת הוא קונה.

אני כן יכול להגיד לכם שהוא יקבל את המקסימום במסגרת המחיר שהוא מוכן לשלם.

כמענה לאלו שטענו שהגיעו לאיש מכירות שהציע להם כרטיס 9500 בשביל מחשב למשחקים, אני אשאל שוב, אמרתם לו איזה תקציב מדובר? נראיתם כמו לקוח ממוצע שרוצה משהו זול למשחקים פשוטים שלא ציינתם את שמם.

תבואו ותעשו שוב את הבדיקה ותגידו שאתם רוצים להריץ קרייסיס על ההגדרות הגבוהות ביותר ושהתקציב שלכם הוא 5K ואז תגידו לי אם הוא שם לכם את ה9500...

פורסם

לתת 210GT למי שרוצה מחשב למשחקים זה בגדר הטימטום, לפחות בלי לשאול אותו איזה משחקים הוא משחק כי יש כאלה שאומרים משחקים ומתכוונים למשחקי פלאש או המשחקים האלה של ה 50MB

אבל אי אפשר להגיד שזאת הונאה כי הכרטיס "מיועד" למשחקים

Gorgeous Graphics

Modern games and 3D applications demand more graphics performance than ever before and Intel integrated graphics simply aren’t good enough. With 16 processing cores, the GeForce 210 delivers over 10x the performance1 of Intel integrated solutions! If you want to play popular mainstream games like World of Warcraft, Spore or Sims3, the GeForce 210 is an essential addition to your PC.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים