עבור לתוכן

GEFORCE 210 הרצה לא חלקה של משחקים

Featured Replies

פורסם

אהלן ..

יש לי מחשב חדש, מעבד קוואד 2.5 ג'יגה הרץ, עם כרטיס מסך GEFORCE 210 שהבנתי שהוא נחשב כרטיס חזק..

הבעיה היא שכמעט כל המשחקים שאני מנסה לעלות, המחשב פשוט לא מצליח להריץ אותם בצורה חלקה לגמריי ברזולוציות שהן לא מעל 800X600 וזה ממש מעצבן..

יכול להיות שצריך לשנות משהו בהגדרות?

פורסם

זה כרטיס מינימאלי לחלוטין ונועד יותר למחשבי HTPC...

פורסם

כל הסידרה של 220+210 +240 לא כדאים עבור גימינג, אם כבר לקחת NVIDIA 250 שחזק בהרבה מהם , או לקחת ATI 4850 ,4770 שחזקים גם.

רוני

פורסם
  • מחבר

הבנתי.. העיקר באייבורי אמרו לי שזה כרטיס טוב לגיימינג

איזה תקציב אני צריך פחות או יותר בשביל לקנות כרטיס מסך טוב למשחקים?

מישהו יודע אם יש מצב שישדרגו לי את הכרטיס מסך בחנות שקניתי ממנה בתוספת תשלום שלי?

פורסם

איבורי הם חובבנים ולא מיקצועים , יש את נועה מחשבים או פנדה מחשבים אלה מיקצועים.

בקשר לתקציב זה תלוי עד כהמ אתה מוכן להשקיע, ועוד דבר חשוב הוא איזה ספק כח יש לך?

רוני

פורסם

זה נכון שהעובדים באייבורי סתומים... אני לא מבין מה מלמדים אותם בקורס שהם עוברים... נו טוב...

מה שאר המפרט שלך כולל ספק כוח ולאיזה מסך הכרטיס העתידי יחובר ?

פורסם

אם אתה רוצה לחסוך זמן תקרא את השירשור שלי ' הוספתי 2G RAM ועדיין מקרטע. מה לעשות ? '

יש לי 220 ובשירשור יש לך את כל המידע הנחוץ.

שורה תחתונה עבורי, אני מחליף ל 4770 - המחירים סביב 470-500 שקל

פורסם
  • מחבר

SYNCMASTER

23 אינץ' של סמסונג

הבעיה עם המסך הזה שהוא גם צריך רזולוציה גבוהה בשביל לתפקד טוב..

פורסם

מישהו יודע אם יש מצב שישדרגו לי את הכרטיס מסך בחנות שקניתי ממנה בתוספת תשלום שלי?

אם תצעק עליהם מספיק חזק (מול לקוחות אחרים) שהם מטעים צרכנים בכוונה ומכרו לך רכיבים לא מתאימים בתואנה שקרית, הם עשויים.

פורסם

לפותח הפוסט, אין לך את מי להאשים אלא את עצמך..אני מנחש שהגעת אל המוכר בלי להתייעץ פה בפורום לפני ובלי לבדוק איזה מערכת אתה צריך באמת בשביל הדרישות שלך ופשוט אמרת לו שאתה רוצה מחשב ב2300 ~ ש"ח ומעדיף אפילו בזה לחסוך כמה שאפשר...זו התוצאה.

ואם הוא היה אומר לך שהוא רוצה להביא לך כרטיס חזק יותר בשביל ביצועים בשביל עוד 1000 ש"ח ביחד עם ספק חזק ומארז עם אוורור יותר טוב היית אומר שהוא עובד עליך או שהיית רוצה שיביא לך את אותם המוצרים הטובים יותר באותו מחיר.

אני מדבר מנסיון.

סיכוי נמוך שיקבלו את הכרטיס בחזרה משום שאין להם מה לעשות איתו אחרי שפתחת.

הדרך הכי הגיונית שלך לצאת מהמצב זה למכור את הכרטיס ביד שניה ולקנות חדש.

אגב, הדילמה של הספק עודנה קיימת, יכול להיות שהוא לא יספיק לכרטיס שאתה צריך באמת.

תן פירוט מלא של המפרט שלך וננסה לעזור כמה שאפשר.

פורסם
  • מחבר

לבחור מעלי .. אתה טועה, אני באתי בכוונה לקנות מחשב מעולה עם כרטיס מסך מצויין בלי לחסוך אלא לשמור על רמת מחירים סבירה ביותר

וגם אמרתי לו את זה, אבל כנראה שהמוכר הלך בגישה של "הנה באו לפה אנשים לא מבינים" וחשב שאנחנו לא נשקיע יותר מדי אז בשביל לא להפחיד אותנו במחירים גבוהים, הוא הציע לנו את הכרטיס הזה.. למרות שאמרתי לו שאני צריך כרטיס למשחקים חזקים מאוד..

יש לי מעבד Q8600 2.5GHZ QUAD

פורסם
  • מחבר

יש לי אפשרות לקחת את הג'יפורס GTS 250 ב 600 שקל באייבורי, שווה ?

זה כרטיס מסך טוב?

פורסם

לא קיים כזה מעבד בכלל.

מה המפרט של המחשב שלך והכי חשוב איזה ספק כח יש לך?

פורסם
:facepalm:הם גם בטח שמו לך זיכרון DDR4 וספק "חזק למשחקים" ezcool

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים