פורסם 2010 במרץ 115 שנים אני מחפש ראוטר אלחוטי בסביבות המחירים 150-300 שקלים, שתהיה לו קליטה טובה (שתהיה קליטה טובה בדירה בלבד, משהו בסדר גודל של 5-10 מטרים), שיהיה יציב ואמין וזהו בעצם... יש לי אינטרנט כבלים עם מודם של Terayon. רציתי גם לשאול מה ההבדל בין הדגמים האלה של Edimax :BR-6424nBR-6524nוהאם ל- LinkSys יש יתרון על Edimax, לפי מה שראיתי הם יותר יקרים...תודה.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים 1. בטווח המחירים שציינת נמצאים 90% מהנתבים בישראל.2. לגבי מודם הטריון -- מומלץ מאוד להחליפו כי הוא לא מסתדר טוב עם הנתבים בארץ.3. ב-6424 יש 2 אנטנות וב-6524 יש 3 אנטנות. המשמעות של זה מוסברת במדריך הזה -- http://www.netcheif.com/Articles/Wireless/wireless.htm4. היתרון של LINKSYS בא לידי ביטוי רק אם אתה מעוניין להתקין עליהם קושחה צד שלישי, אבל בגדול ימי התהילה של ה-WRT54GL חולפים ככל שתקן N הופך להיות נפוץ יותר.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר כרגע אין אפשרות להחליף את המודם, הראוטר הקודם היה Compex NetPassage 27G והיינו מרוצים ממנו עד שהוא הפסיק לעבוד....אנחנו לא משתמשים בהתקן n ולא מתכוונים להשתמש בו בעתיד הקרוב... היית אומר שה-BR-6424n הוא בחירה טובה?תודה על התגובה.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים את המודם אתה יכול להחליף בטלפון לתמיכה של HOT. ה-EDIMAX שציינת הוא בסדר גמור פרט לכך שהוא בתקן N והשימוש בו מחייב את החלפת המודם.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר אוקיי, אז אתה אומר שאם אני אקנה מודם שהוא לא בתקן N אז הוא יתאים למודם?והאם אתה יודע אם החלפת המודם תהיה בתשלום?תודה
פורסם 2010 במרץ 115 שנים לכל הראוטרים של EDIMAX (וגם לאחרים) יש בעיות עם המודמים של טריון -- HOT מודעים לעניין ומבצעים את ההחלפה ללא תשלום. פשוט תסביר שיש לך נתב שלא מסתדר עם הטריון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.