עבור לתוכן

עזרה בקניית מדפסת משולבת בסביבות 800 שקל

Featured Replies

פורסם

המחיר דיי גמיש, אפשר לרדת מה800 ואפשר גם לעלות קצת לכיוון ה1000.

אני מחפש מדפסת משולבת , לא חייבת לכלול פקס, אבל אני יודע שרב המדפסות מסדר גודל כזה בגאות עם פקס בכל מקרה(מה שלא נראה לי שאמור להוות בעיה, גם אם לא משתמשים בפונקציה)

בכל מקרה, הנטייה היא למדפסת דיו, מכיוון שאנחנו לא מדפיסים הרבה דפים, וגם ברב הדפים שאנחנו כבר מדפיסים יש שימוש כלשהוא בצבע, וקניית מדפסת ליזר צבעונית לא נראה לי חכם פה.

אני מחפש מדפסת שקטה, יעילה ,חסכונית יחסית, שמדפיסה באיכות טובה, ואם אפשר גם מהירה יחסית(לא נראה לי שיש מדפסות ממש איטיות בימינו)

שיהיה ניתן לסרוק יותר מדף אחד ברצף, ולשמור כקובץ מאוחד(בד"כ PDF ממה שאני יודע)

בנוסף שלא תהיה גדולה מדי (למרות שכמכשיר משולב מהסוג שאני מחפש,ברור לי שהיא גם לא תהיה קטנה)

שאר הדברים שחשובים זה אחריות סבירה ומדפסת עם שם טוב ואמינה. הנטייה שלי היא ללכת לכיוון HP שיש להם שם טוב במדפסות,אבל אני פתוח להצעות אחרות.

אין פה דרישות מיוחדות, אני פשוט רוצה מכשיר טוב שישרת אותי נאמנה,שיעבוד חלק ולא יעשה צרות.

תודה על העזרה :)

פורסם

HP 6500.

עונה על כל הדרישות חוץ מהסריקה של כמה דפים ברצף שהיא עושה את זה אבל אני לא בטוח אם היא מסוגלת לשמור אותם כקובץ בודד רציף.

ה6500 עצמה לא כ"כ קטנה אבל אם אתה מוכן להתפשר ממש ולקחת מדפסת גדולה יש מדפסות יקרות יותר ומאד חסכוניות בדיו, למרות שגם ה6500 נחשבת לחסכונית.

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה.

קבלתי המלצות על המדפסת הזאת בעוד מקומות אז נראה לי שאני אלך עליה.

ראיתי אותה, ברור לי שהיא לא קטנה (מדפסת מהסוג שאני מחפש לא יכולה להיות ממש קטנה)

אבל היא גם לא ענקית,בסגנון מכונות צילום שרואים בכנויות, או סתם איזה משהו ממש גדול. ככה שנראה לי שהיא ממש מתאימה לי.

אני לא מדפיס יותר מדי, אז אני לא צריך אולטרה חסכוני, וקראתי עליה שהיא דיי חסכונית ומדפיסה באיכות ממש טובה אז נראה לי שזה בדיוק מה שאני צריך.

וגם המדפסת אלחוטית לפי מה שקראתי (גם כ WIFI וגם דרך ראוטר) שזה עוד תוספת נחמדה :)

פורסם

שים לב שהיא מגיעה בשתי וריאציות: אחת אלחוטית ואחת רגילה, האלחוטית יקרה יותר ב100 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

שים לב שהיא מגיעה בשתי וריאציות: אחת אלחוטית ואחת רגילה, האלחוטית יקרה יותר ב100 ש"ח.

תודה,

קניתי את הגרסה האלחוטית משיקולי נוחות.

ההתקנה הייתה דיי נוחה, יצא לי לסרוק כמה דברים,לצלם כמה דברים ולהדפיס גם כמה דברים

בינתיים עושה רושם של מדפסת מהירה, איכותית ונוחה לשימוש.

לגבי חסכון קשה לי להגיד כרגע,

רק חסרון אחד דיי בולט שאני יכול לציין כרגע זה הרעש שלה, יש לה קטעים לא ברורים במיוחד שהיא מרעישה, לפעמים בזמן בדפסה לפעמים קצת אחרי, זה בהחלט משהו נסבל ולא משמעותי במיוחד, אבל עדיין חסרון.

פורסם

לפי התיאור שלך מדובר בניקוי ראשי דיו כדי שלא יתייבשו ויסתמו, זה קיים בכל מדפסת ברמה כזאת או אחרת.

פורסם
  • מחבר

יכול להיות, רק שנראה כאילו זה קורה קצת יותר מדי.

בכל מקרה בעיה אחרת שיש לי כרגע זה בעיה עם האלחוטיות.

התקנתי את התוכנה על לפטופ ללא בעיה, זה הגיד לבד את כל הנתונים הכל עבד חלק.

הלפטופ משתמש ברשת האלחוטית.

כאשר ניסיתי להתקין את זה על הPC לעומת זאת קבלתי בעיה (המחשב מחובר ישירות לראוטר, ובמובן מסויים כל הזמן מחובר לאינטרנט , חיבור LAN)

ב PC הוא לא יודע את ההגדרות בע"פ אז הייתי צריך לעשות את זה קצת בעצמי, אבל זה לא אמור להיות מסובך מדי,

בחרתי את הרשת שלי, כתבתי את הסיסמה, ואז הוא אומר לי שהמפתח WPA לא מדויק, משהו מוזר כזה, ושאולי הבעיה היא שיש חסימה של MAC.

לא נראה לי כל כך שזה לפורום הזה, אבל אולי במקרה תוכל לעזור לי, אני לא ממש מבין ברשתות אלחוט ואין לי ממש מושג מה הבעיה.

פורסם

מצטער, אני לא כ"כ מבין בהתקנת מדפסות דרך הרשת. תנסה לפנות לפורום רשתות.

פורסם

היי חברים, האם בהשוואה ל6500 הייתם ממליצים יותר על ה8500 או PREMUM C7283? מה יותר נחשב טוב ונוח? וחסכוני יותר? ובלי בעיות כלשהן?

סליחה אך אשמח אם תענו בנושא החדש שפתחתי, שם יותר ברור מה שרציתי לברר.

'>http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453505.0] [http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=453505.0

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים