עבור לתוכן

זקוק להמלצה לכרטיס מסך למשחקים תקציב עד1200 ש&

Featured Replies

פורסם

שלום

רוב הסימנים מראים על כך שהרדאון 4870 הפגום שלי עושה את צעדיו האחרונים על פני המארז, ובגלל שהחנות FOXPC ניסגרה אין לי ברירה אלה לקנות כרטיס חדש.

על הכרטיס יהיה להתמודד עם משחקים כגון BAD COMPANY2 וMETRO2033, התקציב הוא עד 1200 ש"ח, ללא חריגות גדולות.

המפרט מצויין בצד, אם אני אזדקק להמהיר את המעבד אעשה זאת.

הHD5830 מצא חן בעיני, האם זה נכון שהוא חזק יותר מהHD4890 ? אם כן מתי הוא יגיע לארץ ?

תודה מראש

פורסם

אם אין לך כרטיס מסך, אני לא רואה טעם לחכות לכרטיס כזה או אחר. בכל מקרה תנסה לפנות ישירות ליבואן עם הכרטיס התקול.

לעניין, 4890 הכי חזק בתקציב.

פורסם

כמו נאמר ה 4890 עושה רושם חזק יותר מ-ה HD5830, ( נכון לדרייברים לרגע זה )

לפני שהייתי שם את ה 4870 בצד הייתי פותח ומורח עליו משחה טעמית חדשה ומנקה את המגעים שלו ( בעזרת מחק )

זה המינימום שאפשר לעשות לכרטיס ברמה שלו לפני שדוחפים אותו למעמקי הארון :xyxthumbs:

פורסם

חשבת אולי על החיה הזו?

http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=429

מדובר בכ. מסך החזק בערך פי שניים מה4870 הנוכחי שלך, הרי שבמחיר זהה ל4890 1G...

הספק יעבוד בצורה גבולית למדי, אבל מדובר בספק מאוד איכותי כך שלא צפויה להיות בעיה. ;)

פורסם

:-\ מי צריך 4870X2 כשיש באותו מחיר HD5870 ? או אפילו HD5850 + OC שיציג ביצועים עדיפים בצריכת חשמל נמוכה משמעותית + DX11 וכו ?

ואני חושב שהתבלבלת איפה שהוא... כי ה 4870X2 עולה בדיוק כפול מ HD4890...

פורסם

^ נכון. שלא נדבר על כך שזה מחוץ לתקציב, ועוד לא אבד הקלח על ה-4870 שיש לו.

פורסם
  • מחבר

לא ממש רואה טעם למרוח משחה טרמית חדשה מכיוון שהמשחב לא עולה מהניסיון הראשון מכל השגיאות האפשריות לכרטיס ATI (ATIDRG.SYS וכו')

אני עדיין בדילמה, לקנות כרטיס תומך DX11 (כי אני רוצה להנות מהאפשרות הזאת במטרו2033, לא אכפת לי הפיזיקס) שכניראה אצטרך להחליף עוד שנה או לקנות כרטיס מהסדרה הטובה והישנה HD4XXX שיחזיק מעמד עד שתגיע סדרת DX11 ראוייה לשמה ולתמחורה.

אגב, איך אני אברר על היבואן? אני בור מוחלט בנושא כי לא יצא לי להתקל במו"מ מול יבואנים. אם היבואן יקבל את הכרטיס לתיקון, האם יסופק לי כרטיס חילופי זמני?

פורסם

ניסית כרטיס אחר במחשב ? ניסית את הכרטיס הזה במחשב אחר ? ניסית לעדכן ביוס לכרטיס ?

איזה חברה הכרטיס ? אתה יכול לשאול בחנויות מי היבואנים בארץ לכרטיס הספציפי...

אם אתה רוצה DX11 קח את ה HD5830, לא הרבה מאחורי ה HD4890 / GTX275/85 וסביר שעם הדרייברים הוא עוד ישתפר

ראה ערך HD5770 - HD4870.

פורסם
  • מחבר

כרטיס של GIGABYTE, מהHD4870 הראשונים שיצאו, עם הקירור הטרקטור והמשחה הטרמית המסריחה... קניתי דרך FOXPC.

אני אבדוק עם כרטיס אחר כשאמצע אחד כזה, בינתיים המשחקים לא קורסים כאשר המאורר עובד על 100 אחוז, אבל עדיין קיימת בעיית ההדלקה...

ובכן, HD5830 BE IT. יש השערות מתי ניתן לפגוש אותו בארץ הקויידש?

אגב, איך הוא בOC? אוכל להגיע איתו לביצועים של הHD5850?

פורסם

אם אין לך כרטיס לבדיקה או מחשב אחר לבדוק את הכרטיס שלך אז אני בטוח שלא חסר משתמשים שגרים בסביבה שלך שתוכל להעזר בהם...

לא יודע תאריך מדוייק לגבי ה HD5830 בארץ, אבל סביר שזה יהיה מאוד בקרוב...

נ.ב

אם אתה מאזור חדרה אתה מוזמן לבוא שנבדוק את הכרטיס שלך :)

פורסם
  • מחבר

תודה ברק, אבל אני גר בדרום תל אביב, לא רבים האנשים פה שבשבילם התשובה לשאלה "איזה מחשב יש לך" לא תיהיה "שחור/אפור/סוס".

בכל מקרה, אם יש פה מישהו שגר באזור תל אביב/חולון/בת ים שלא אכפת לו מכרטיס PCI-EX ליום אשמח אם הוא/היא יצרו איתי קשר בהודעה פרטית.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים