פורסם 2010 במרץ 615 שנים כפיצוי תגיד לי בידיוק איך אני עובר את זה!לא האמנתי שאני לא אצליח לעבור את הקטע הזה!כן, גם לי זה קרה עד שהבנתי שה"משקפות" יורות טילים
פורסם 2010 במרץ 615 שנים Alex-k, עותק ריטייל אי אפשר לשייך לסטיםלפי הידוע ליאבל איך אומרים אצלנו... אם לא תנסה לא תדע
פורסם 2010 במרץ 615 שנים כן, גם לי זה קרה עד שהבנתי שה"משקפות" יורות טיליםלא השתמשתי במשקפות אלא רק בטיל כתף.בכל מקרה, עברתי את המשימה.פשוט חיכיתי שהם יהיו מעליי ואז יריתי.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים Alex-k, עותק ריטייל אי אפשר לשייך לסטיםלפי הידוע ליאבל איך אומרים אצלנו... אם לא תנסה לא תדעברור שזה אפשרי, יש ADD A NON-STEAM GAME ויש ACTIVATE A PRODUCT ON STEAM, הראשון הוא למשחקים שלא קשורים ל STEAM השני הוא למיקרה שיש לך KEY (או של STEAM או RETAIL).
פורסם 2010 במרץ 615 שנים למשהו זה לא מצליח לי S:אני ניכנס לסטים לוחץ על -ACTIVATE A PRODUCT ON STEAM.רושם את הKEY שלי וזה לא נותן לי ללכת הלאה.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים סיימתי את הסינגלפלייר, כפי שאפשר לראות, EA מרמזת לנו שהיא הולכת להוציא EP (חבילת הרבה) בגלל שהמפקד שלהם אמר שהרוסים נמצאים באלסקה וצריך לאדוף אותם.המשימה עם המטוס הייתה מאוד מהנה!אני מקווהש שיוסיפו צבא מוסלמי כלשהו, זה פשוט מתבקש.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים סוף סוףלפני כמה דקות הצלחתי להתחבר למשחק אחרי יום שלם...גם לאחר שהורדתי את הBLOOM המשחק בהיר בצורה מטורפת במולטי, בסינגל זה לא כך.http://i50.tinypic.com/25f7hq8.jpg[WindowSettings]Width=1680Height=1050Fullscreen=trueRefreshRate=60VSync=true[Sound]Quality=highVoipEnable=trueSpeakerCount=0[Graphics]Effects=highSoldiers=highVehicles=highOvergrowth=highUndergrowth=lowStaticObjects=highTerrain=highShadows=highBloom=falseHSAO=falseMSAA=1Water=highMainQuality=customTexture=highDxVersion=autoAniso=4Detail=highRenderAheadLimit=2Fov=55
פורסם 2010 במרץ 615 שנים אלכס אני בטוח שתעדיף את ה-Fov קצת יותר גדול, למשל 90.did itמה זה בכלל הFOV הזה?בנוסף לזה מה אני עושה עם הבהירות זה מציק לשחק ככהS:
פורסם 2010 במרץ 615 שנים ^מה הכוונה?did itמה זה בכלל הFOV הזה?בנוסף לזה מה אני עושה עם הבהירות זה מציק לשחק ככהS:http://badcompanytwo.com/news-tidbits/bc2-field-of-view-guide/לגבי הבהירות אני לא בטוח, עוד לא קבלתי את המשחק.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים כמה מילים על הסינגל.עלילה עוד יותר פחות הגיונית מCOD, הרוסים יוצאים עוד יותר חארות אבל האקשן שווה את זה ;D
פורסם 2010 במרץ 615 שנים ועוד יותר פחות זה ממש הגיוני ה SP הוא רק בשביל להעלות את הערך של המוצר, בפועל ה SP הוא בולשיט שרוב האנשים אפילו לא בודקים. הם לא בדיוק מחפשים היגיון, אין כל כך סיפור מאחורי זה, זה משעשע ומעביר כמה שעות. בקונסולות אפילו אי אפשר להשתמש בזה כמצב בוטים (הכנה ל MP) כי ב SP יש aim assist וב MP אין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.