פורסם 2010 במרץ 615 שנים וואי איזה כיף, עדין אני לא יכול למצוא אף חדר כנ"ל... אני גם לא רואה שרתים בכלל... זה יותר גרוע מהבטא עריכה : עכשיו הצלחתי לראות את השרתים אבל כל שרת שאני מנסה להתחבר אליו אומר לי שאין לי PUNKBUSTER למרות שהוא מותקן כמו שצריך. קורה לעוד אנשים?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים ^^^ http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php ותבדוק במשחק ש PB מאופשר. לפי EA ב PC יש יותר שחקנים מאשר ב PS3 וב 360 (ביחד). מה שאומר שמשחקי מחשב רחוקים מלמות, רק צריך להוציא משחקים טובים בלי לעשות דברים מפגרים בדרך (MW2). חבל רק שיש יותר מידי באגים ובעיות ושהם לא סיימו את ההתאמה של המנוע למחשב
פורסם 2010 במרץ 615 שנים ^^^ http://www.evenbalance.com/index.php?page=pbsetup.php ותבדוק במשחק ש PB מאופשר. לפי EA ב PC יש יותר שחקנים מאשר ב PS3 וב 360 (ביחד). מה שאומר שמשחקי מחשב רחוקים מלמות, רק צריך להוציא משחקים טובים בלי לעשות דברים מפגרים בדרך (MW2). חבל רק שיש יותר מידי באגים ובעיות ושהם לא סיימו את ההתאמה של המנוע למחשב תודה רבה מה לעשות עם הלינק שלך?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים מישהו יכול לעדכן אותי מה קרה ב10 העמודים האחרונים? צ'יטרים? עדכונים למשחק? אתמול שני חברים שלי באו אליי לבדוק את המשחק התחלנו קמפיין חדש אחרי שכמעט גמרתי את הישן (על hard) אז אנחנו מתחילים חדש על medium ואז אני מגלה שזה דרס לי את הקמפיין הישן ואי אפשר לשחק שני קמפיינים במקביל WTF? אני מפגר או שפספסתי משהו?
פורסם 2010 במרץ 615 שנים תודה רבה מה לעשות עם הלינק שלך? תוריד את התוכנה (יש שם קישורים, תוריד את הראשון ל WIN), תפתח אותה ותעדכן. קל מאוד להבין אותה.
פורסם 2010 במרץ 615 שנים דיייייייייייייי נמאאאאאאאאאס לי!!!הגעתי לקטע שבו אני צריך להוריד 2 מסוקים, בקושי בקושי אני צליח להוריד אחד אז גם עוד אחד בא?!זה קטע שאתה מגיע ל-Desert ועולה על הר (נראה כמו מבצר).עשיתי את הקטע הזה איזה 10 פעמים ואני עדיין לא מצליח!
פורסם 2010 במרץ 615 שנים כפיצוי תגיד לי בידיוק איך אני עובר את זה!לא האמנתי שאני לא אצליח לעבור את הקטע הזה!
פורסם 2010 במרץ 615 שנים יש שמה עמדת טיל, שיורה טיל מתכוונן, אם פוגעים במסוק מקדימה מספיק טיל אחד, אם פוגעים מאחורה אז צריך 2.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.