עבור לתוכן

ירידת ביצועים משמעותית.

Featured Replies

פורסם

קודם כל, חג שמח :).

ברשותי המפרט הבא:

Q660 2.4 G0

INTEL DP35DP

GainWard 8800GTS 512MB G92

Kingston 4GB 800MHZ CL5

antec 300

SeaSonic 500-HT

המחשב נקנה לפני שנתיים וחצי והיה עם מארז גרוע של INTEL שמקבלים עם אינטל, וגם עם ספק כוח TT 400W שבקושי החזיק את המערכת, לאחר שנתיים וחצי המחשב הועבר אליי מאחי הקטן והחלטתי לעשות שינוי למחשב שכולל מארז + ספק כוח, תחילה כשרק קיבלנו את המחשב התוצאה שלו ב3DMARK06 הייתה 12,080 - הכי גבוהה. לאחר השינוי שעשיתי לעיל(ANTEC 300 + 500HT) התקנתי WIN7 32BIT והתוצאה הייתה 12.3K - שממש שימח אותי שהיא עלתה למרות שלא בגלל זה עשיתי את השינוי. את המחשב הרכבתי בעצמי, והכל עבד פיקס. הבעיה שהחיבור הקידמי השמע לא עבד - אוזניות/מיקרופון, אז ניסיתי לחבר את הכבל שיוצא מFRONT של המארז לחיבור אחר של שמע שהיה בלוח כדי שאולי הוא יעבוד, ולצערי עשיתי טעות ולוח אם נשרף(כשהדלקתי את המחשב וחיברתי את האוזניות - המחשב נכבה ומאז לא עלה). בקיצור, קיבלתי שבוע שעבר את הלוח אם מהאחריות והרכבתי את המחשב מחדש בתקווה שדבר מלבד הלוח לא נשרף, ולמזלי רק הלוח נשרף. הצורבים, HDD, ספק וכו' היו כבר בתוך המארז, הרכבתי את הלוח אם ועליו את הכ.מ, המעבד והכל מחדש כמובן.. כשהפעלתי הכל היה בסדר - הטמפ' של המעבד, הכ.מ והHDD'S כמו שהיו לפני הבעיה פשוט עכשיו כשאני מריץ את ה3DMARK 06 ישנה ירידה של 1K נק'.. זאת אומרת הרצתי כמה פעמים את הבדיקות - לפחות 5-6 ועוד בקור הזה של הימים האחרונים הטמפ' היו ממש מעולות כך שבכלל אין מה שיפריע.. התוצאה פשוט 11.2K וזה משגע אותי כאילו מה השתנה שירדו כ"כ הרבה נק'.

בהתחלה הייתה בעיה עם הדרייבר, זאת אומרת כשהדלקנו לראשונה לאחר ההרכבה מחדש אז הדרייבר לא היו מותקן טוב, כלומר לא היה פאנל של NVIDIA מותקן ונראלי שנדפק.. אז התקנתי את הדרייבר הכי חדש מחדש ואז היה בסדר והכל עבד כמו שצריך, פשוט עדיין הSCORE לא השתנה.

אם זה יעזור לכם -

CPU-Z:

5nfectzhtzmw.pngmewy0nedyyzg.png

mzmzdljgkmz3.png

ymgyyfmoj2ke.png

1hzmmcztnnkd.png

zgjdnbnkmrm2.png

GPU-Z

kmizgjtnn2zk.png

3DMARK 06

4txnwymwymqm.png

שאלתי היא - מה נשתנה הלילה הזה? חוץ מהלוח אם שנשרף והוחלף, שום דבר אחר לא נעשה, אז מה פשר הירידה המשמעותית? אם פירמוט יעזור אין לי בעיה לבצע, כי אם נראה לך שיש בעיה של תאימות אז תגידו, אבל שלא יהיה סתם בבקשה, זאת אומרת שאם אני מפרמט שזה באמת יעזור ולא סתם..

תודה רבה מראש לעוזרים! שיהיה חג שמח.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים