עבור לתוכן

אז התחדשתי ב-LG W2486L

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

מאוד מאוד התרשמתי...

ברשותי כמה שאלות מאוד מאוד חשובות: כיצד אני יכול פשוט לשמור על המסך?, כלומר לא לפגוע באריכות ימיו של המסך.

הבנתי שאני אמור לבדוק פיקסלים שרופים במסך, אז ברשותי התוכנה: DPT, איך אני משתמש בא? לא הבנתי את השימוש, ועם ה"זכוכית מגדלת" איך זה עובד?

האם אני אמור לכבות את המסך כל פעם שאני קם מהמחשב? גם אם זה ל-10-15 דקות ואולי גם קצת יותר?

תודה רבה.

פורסם
  • מחבר

מישהו? :S עזרה בבקשה....

תודה.

פורסם

אתה לא אמור לבדוק פיקסלים שרופים ולא כלום. פשוט תגדיר למערכת ההפעלה לכבות את המסך אחרי זמן מסוים של אי-פעילות (15, 30, 45 דקות - מה שבא לך ובהתאם להרגלי השימוש שלך), ותן לו לעבוד בשקט.

פורסם
  • מחבר

אתה לא אמור לבדוק פיקסלים שרופים ולא כלום. פשוט תגדיר למערכת ההפעלה לכבות את המסך אחרי זמן מסוים של אי-פעילות (15, 30, 45 דקות - מה שבא לך ובהתאם להרגלי השימוש שלך), ותן לו לעבוד בשקט.

אוקיי, אבל העניין הוא, שנניח קבעתי במערכת ההפעלה שלי שהמסך יתכבה לאחר 15 דקות, ואני חוזר בדיוק שהוא רק יתכבה, אז זה פוגע במסך? או שזה בכלל לא משנה?

פורסם

להדליק-לכבות-להדליק-לכבות זה לא בריא לשום ציוד חשמלי.

אם אתה מבחין שמשום מה הרגלי השיטוט שלך מתאימים בדיוק לזמן ההמתנה שהגדרת לפני מצב שינה, כך שאתה ממש חוזר כל פעם בדיוק אחרי שהמסך כיבה את עצמו, אז תעלה את זמן ההמתנה.

אבל לרוב זה לא משהו שצריך לתת עליו את הדעת בכלל.

פורסם
  • מחבר

להדליק-לכבות-להדליק-לכבות זה לא בריא לשום ציוד חשמלי.

אם אתה מבחין שמשום מה הרגלי השיטוט שלך מתאימים בדיוק לזמן ההמתנה שהגדרת לפני מצב שינה, כך שאתה ממש חוזר כל פעם בדיוק אחרי שהמסך כיבה את עצמו, אז תעלה את זמן ההמתנה.

אבל לרוב זה לא משהו שצריך לתת עליו את הדעת בכלל.

אוקיי,

תודה רבה לך.

פורסם

גם אני חושב על המסך בשביל משחקים מה אתם אומרים? כמובן שבעתיד אני ישדרג את הכרטיס מסך...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים