עבור לתוכן

עזרה לגבי המפרט הבא.. תקציב 4 אלף בערך..

Featured Replies

פורסם

אז ככה התקציב משתנה כי אני קונה חלקים יכול להיות יהיה יותר יכול להיות יהיה קצת פחות

אני אענה על השאלות בכל זאת

1. מה התקציב המקסימלי? 4 אלף אבל זה משתנה..

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך? לחסוך מה שאפשר..

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? לא הרבה

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)? משחקים כבדים.. ,סרטי hd פחות גרפיקה..

א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).

ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680 X 1050

* באיזה סוג משחקים תשחקו? כבדים.. גיימר כבד

* באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? רצוי לגבוהות כמה שאפשר

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? לא

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? צורב

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? עדיף שקט אבל לא קריטי

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק בעתיד הלא ככ רחוק אבל בינוני

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? לא

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. זה לא משנה רק תמליצו על החלקים אני כבר אשיג אותם

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)?לא

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? רצוי שיהיה אופציות שידרוג

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן..

ובניתי מפרט תגידו לי מה לשנות

(עזבו מחירים אני קונה חלקים בזול מכל מיני מקומות אני רק ארשום את החלקים)

בעיקרון המחשב מתוכנן למשחקים אז היתלבטתי בין i3 530 + oc ל i7 750 בלי אוברקלוק בינתיים

אז בעיקרון

Core i5 750, s1156, 8MB Tray מעבד

קירור למעבד: Freezer 7 Pro Rev.2 CPU Fan

לוח אם : LANPARTY DK P55-T3eH9 LGA1156 Core i5/i7, Intel P55, DDR3 1800, 2xPCI-E

http://lp.lanparty.com.tw/portal/CM/cmproduct/XX_cmproddetail/XX_WbProdsWindow?action=e&windowstate=normal&mode=view

זיכרונות: 2x2GB G.Skill Ripjaws Edition Dual Channel

דיסק קשיח: Samsung 500GB 16MB 7200RPM SATA II HD502HJ Spinpoint F3

כרטיס מסך (שיקנה בקרוב) : HD 5770 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E

מארזים:CM 690 Black (No PSU )

ספק כוח: פה הבעיה... אני יודע שi3+5770 יש להם צריכת חשמל ממש נמוכה.. אבל הישתגעתי כבר

אני מתכנן cf בעתיד או חיבור של 2 כרטיסים 1 ati ו1 ניוידה בישביל הפיזיקס

ואני מתלבט מה יחזיק לי טוב כולל הרבה מאווררים וoc בעתיד

מתלבט בין הספקים האלה שכולם באותו טווח מחירים

ENERMAX MODU82+ 525W

ENERMAX pro82+ 625W

OCZ ModXStream Pro 700W Retail - Cable Management

620W 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan S12II-620 (Retail

620W Modular 80+ Bronze Active PFC 12cm Fan M12II-620 (Retail

אני מעדיף את ההכי זול שאפשר מביניהם שיחזיק את המערכת + oc +cf בעתיד...

תודה רבה לעוזרים...

פורסם

אני מציע שתיקח מערכת מבוססת AMD כדי שתיהיה לך אופציית שידרוג בעתיד,מארז תיקח CM590 ותוסיף לו מאוורר.

פורסם

אני מציע שתיקח מערכת מבוססת AMD כדי שתיהיה לך אופציית שידרוג בעתיד,מארז תיקח CM590 ותוסיף לו מאוורר.

שתי עצות זלומות. מערכת מבוססת AMD לא תיתן אפשרויות שדרוג טובות ממערכת מבוססת P55 של אינטל, וה590 בתוספת מאורר הוא לא שילוב טוב יותר מה690.

לגבי ספק, זה מאד תלוי בסוג הכרטיס הנוסף שאתה מתכנון להכניס פנימה, אם אתה מתכנן על משהו מהסדרה שתושק בקרוב, אז סביר שזה יהיה די מטומטם לקחת כרטיס חדיש יותר וייתכן מאד שגם חזק יותר בתור כרטיס לפיזיקס ובתור כרטיס ראשי להישאר עם הנוכחי, מה גם שאתה קונה כרטיס (5770) שמתאים לצרכיך, ועדיין לא כרטיס עם ביצועי על. בהתשב בכך, ה525W של ENERMAX צריך להספיק.

לגבי המעבד, אני הייתי הולך עם ה750, גם לו יש את האפשרות לבצע OC, והוא מעבד מרובע אמיתי.

פורסם
  • מחבר

חחח מין הסתם שהi5 750 יותר טוב ומרובע אמיתי.. אני יודע את זה

פשוט שאלתי אם ה400 שקל הפרש האלה בעצם אני אנסח אחרת, אם בשנה הקרובה הi3 530 בהנחה שיש לי סתם זריקה hd5970

אם הוא יעשה את העבודה... יעני אם הוא בתור מעבד מריץ משחקים על הכי גבוהה בצורה טובה.. ואם oc אם זה משפר אותו ממש..

אוקיי עזוב כרטיס פיזיקס

בהנחה שהמחשב שלי יהיה i5 750

ועוד cf hd 5770

אז איזה ספק אני אצטרך?

וליזכור שהi5 יהיה בו אופציה שאני אעשה בעתיד oc

פורסם

שתי עצות זלומות. מערכת מבוססת AMD לא תיתן אפשרויות שדרוג טובות ממערכת מבוססת P55 של אינטל, וה590 בתוספת מאורר הוא לא שילוב טוב יותר מה690.

לגבי ספק, זה מאד תלוי בסוג הכרטיס הנוסף שאתה מתכנון להכניס פנימה, אם אתה מתכנן על משהו מהסדרה שתושק בקרוב, אז סביר שזה יהיה די מטומטם לקחת כרטיס חדיש יותר וייתכן מאד שגם חזק יותר בתור כרטיס לפיזיקס ובתור כרטיס ראשי להישאר עם הנוכחי, מה גם שאתה קונה כרטיס (5770) שמתאים לצרכיך, ועדיין לא כרטיס עם ביצועי על. בהתשב בכך, ה525W של ENERMAX צריך להספיק.

לגבי המעבד, אני הייתי הולך עם ה750, גם לו יש את האפשרות לבצע OC, והוא מעבד מרובע אמיתי.

מערכת AMD תביא לו אופציית שידרוג עדיפה על ה I5,ו CM590 עדיף על CM690 ועם להוסיף לו מאוורר אז בכלל....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים