עבור לתוכן

אתם מכירים חנות מחשבים שאת התשלום על המוצרים ניתן להביא לשליח ולא בכ. אשראי ?

Featured Replies

פורסם

תעשה צור קשר או משהו כזה באתר שלהם... ;)

פורסם

הבעיה במקרה הזה היא שאם יש תקלה במוצרים והשליח חתם על משהו בחנות שהוא קיבל אותם לשביעות רצונות זה בעיה שלך. ואם השליח הורס את החלקים בדרך החנות לא אחראית על זה. או לפחות אם הייתה לחלקים תקלה החברה יכולה לומר שזה אשמת השליח - גם אם זה לא.

לא חשבתי על זה

אבל עד עכשיו הכול היה בסדר

נתתי לו להביא לי כמה דברים עדינים

פורסם

נו באמת , אני מקווה שאף אחד לא תפש את המשפט הזה יותר מדי ברצינות.

אין הבדל בין מזומן לאשראי , כשלאחד יורד הערך גם לשני , אין שום קשר למצב כלכלי , שניהם אותו הדבר , אם כבר, שווה להחזיק כסף בנכסים אבל זה לא משהו שאמור לעניין כאן חברה בפורום וזה כבר לא קשור.

זה לא משנה מה עדיף לחנות (באמת כזה כיף לכם לעשות להם כמה שיותר רע?) , אלא מה עדיף לך כלקוח , כל ההבדל של מזומן הוא שלפעמים עולה עמלה להוציא אותו , תלוי בסכום , בכל מקרה אפשר גם להוציא אותו בלי להשקיע שקל. על אשראי החנויות משלמות אמנם , אבל הרבה חנויות נותנות הנחה קטנה על מזומן (כמו שצריך להיות לדעתי,למרות שזה קצת בעייה מבחינת ניסוח החוק) ככה שאין כאן מה לבוא בטענות לחנויות.

לגבי מזומן לשליח , אני עצוב לראות שפנדה דורשים 15 ש"ח תשלום עבור "תשלום מזומן לשליח" , זה מגוחך ומגעיל ופעם זה לא היה ככה אצלהם, הם גם נתנו פעם את הנחת המזומן בתשלום לשליח. אני חושב שתשלום מזומן לשליח זה אופצייה מבורכת שרק תעלה את רמת השירות של החנות , ואני קורא כאן לכל החנויות ליישם זאת בלי תשלום נוסף ועם הנחת המזומן שהם נותנים בחנות !! ולא לנצל את העובדה שלילדים קטנים משלוח ותשלום במזומן זאת אופציית הקנייה היחידה (ואז אפשר לא לתת להם את הנחת המזומן ועוד לבקש מהם תוספת תשלום רק כי אין להם ברירה , בושה...).

חח אחי מה זה ילדים קטנים הרמה פה יותר גבוהה מהטכנאים המטומטמים האלו בחנויות אתה קורא לנו ילדים קטנים?

מקסימום תביא תמזומן להורים ותשלח בכרטיס אשראי

פורסם

הוא לא קרא לך ילדים קטנים בגלל צורת ההתנהגות אלא בגלל שאתה באמת ילד קטן ואין לך שום דרך אחרת לשלם, כרטיס אשראי אין והניידות מוגבלת.

להקשיב לפני שתוקפים, טכנאי יקר.

פורסם

למה כל דבר אתה מבין הפוך וסתם מוציא דברים מהקשרם ? >:(

כוונתי היתה לאותו מגזר גיל של נערים צעירים שהם חלק גדול מלקוחות אותן חנויות שמן הסתם אין להם אוטו לנסוע לחנות ואת רוב כספם הם חוסכים במזומן מעצם העובדה הפשוטה שאין להם חשבון בנק ובטח לא בגיל לכ.אשראי. להזכירך גם אני היתי כזה פעם ואני מבין את הצרה שבעניין וזועם על הניצול של עובדה זאת, ואין לי שמץ של מושג איך הגעת מההקשר עליו דיברתי ל"זילזול ברמת הידע של מישהו מסויים".

ואם אתה חושב שכרטיס אשראי זה כמו איזה צעצוע בסימסיטי , אז אולי לך אין בעייה עם זה ונותנים לך חופשי , אבל כשאני היתי צעיר יותר ההורים שלי בכלל לא קפצו על כל פעם שרציתי שישלמו בשבילי בכרטיס שלהם. אולי אתה עוד לא מכיר את הכרטיס פלסטיק הזה אבל זה מקור להרבה צרות, מעשי נוכלות , טעויות וכאב ראש, ואני בהחלט יכול להבין אותם. אז בבקשה אל תעשה את החיים כאלו וורודים ותעמיד דברים בפרופורצייה.

פורסם

נראה לי שזה יותר תלוי בחברת שליחויות.

אני הזמנתי מפנדה כמה מוצרים והם קיבלו מזומן.

הזמנתי מסימפלטק וגם אצלם נתנו. אצל זיגזג לא יודע כי נסעתי לקחת.

העניין הוא שבשני המקומות החברה הייתה אביב שיגור,וכנראה יש להם איזה הסכם עם החנויות.

פורסם

אני הזמנתי צורב לפני שנתיים , מ ecomputers , ושילמתי לשליח במזומן , זה הגיע בקופסא מקורית בתוך קרון גדול מלא בקלקר ועוד ניילונים מפצפצים , ככה שהצורב היה בטוח ,גם קיבלתי עם זה מתנה!

לגבי החנות , תמצא אותה ב msn.co.il

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים