עבור לתוכן

אתם מכירים חנות מחשבים שאת התשלום על המוצרים ניתן להביא לשליח ולא בכ. אשראי ?

Featured Replies

פורסם

חשבתי אולי יש ...

בכל מקרה . יש ?!

פורסם

מצטרף לשאלה

עד עכשיו לא ראיתי משהו כזה...ואני לא חושב שיש

פורסם

פנדה (לפחות ככה זה היה לפני שנה כשאני קניתי שם משהו)

פורסם

בדקתי בפנדה יש אפשרות לשלם לשליח - עלות משלוח 45 שקל

עלות תשלום לשליח - 15 שקל

מגניב!!!

פורסם

בסימפלק היה אפשר ככה אולי עדיין אפשר

פורסם

מה עם "ישראכרט צעיר" אפשר לשלם איתו ?

פורסם

צריך לבדוק בחנות שאתה רוצה לקנות

אם הם תומכים בכרטיס הזה(זה לפעמים רשום בקטן בתחתית הדף)

פורסם

אם אין לך כרטיס אשראי ואתה רוצה לשלם מזומן ואין לך איך להגיע לחנות עצמה תפקיד את הכסף לחשבון הבנק של העסק, תוך 3 ימים שהכסף יתקבל הם ישלחו אלייך את המוצר..

זה נקרא העברה בנקאית אני לא ממליץ לך על זה.

הכי טוב כרטיס אשראי, אני מכיר את הבעייה, יש לך כסף מזומן שלך ואתה רוצה לשלם והופ... אין לך אשראי

פשוט תן את המזומנים להורים שלך ותזמין מהכרטיס שלהם, בשבילם אתה פראייר שאתה משלם מזומן על קרדיט.

ובמצב של היום, אף פראייר לא נותן מזומן, שמור אותו אצלך כי מזומן שווה הרבה במצב הח*א של היום.

פורסם

ומה רע כל כך בכרטיס אשראי ?? ???

פורסם

לא לכולם יש ולא כולם מעדיפים את זה ;)

פורסם

בשבילם אתה פראייר שאתה משלם מזומן על קרדיט.

ובמצב של היום, אף פראייר לא נותן מזומן, שמור אותו אצלך כי מזומן שווה הרבה במצב הח*א של היום.

נו באמת , אני מקווה שאף אחד לא תפש את המשפט הזה יותר מדי ברצינות.

אין הבדל בין מזומן לאשראי , כשלאחד יורד הערך גם לשני , אין שום קשר למצב כלכלי , שניהם אותו הדבר , אם כבר, שווה להחזיק כסף בנכסים אבל זה לא משהו שאמור לעניין כאן חברה בפורום וזה כבר לא קשור.

זה לא משנה מה עדיף לחנות (באמת כזה כיף לכם לעשות להם כמה שיותר רע?) , אלא מה עדיף לך כלקוח , כל ההבדל של מזומן הוא שלפעמים עולה עמלה להוציא אותו , תלוי בסכום , בכל מקרה אפשר גם להוציא אותו בלי להשקיע שקל. על אשראי החנויות משלמות אמנם , אבל הרבה חנויות נותנות הנחה קטנה על מזומן (כמו שצריך להיות לדעתי,למרות שזה קצת בעייה מבחינת ניסוח החוק) ככה שאין כאן מה לבוא בטענות לחנויות.

לגבי מזומן לשליח , אני עצוב לראות שפנדה דורשים 15 ש"ח תשלום עבור "תשלום מזומן לשליח" , זה מגוחך ומגעיל ופעם זה לא היה ככה אצלהם, הם גם נתנו פעם את הנחת המזומן בתשלום לשליח. אני חושב שתשלום מזומן לשליח זה אופצייה מבורכת שרק תעלה את רמת השירות של החנות , ואני קורא כאן לכל החנויות ליישם זאת בלי תשלום נוסף ועם הנחת המזומן שהם נותנים בחנות !! ולא לנצל את העובדה שלילדים קטנים משלוח ותשלום במזומן זאת אופציית הקנייה היחידה (ואז אפשר לא לתת להם את הנחת המזומן ועוד לבקש מהם תוספת תשלום רק כי אין להם ברירה , בושה...).

פורסם
  • מחבר

אצלי זו האופציה היחידה . כי אימא שלי לא נותנת לי יותר להזמין בכרטיס שלה (היא מתעצבנת שאני מזמין דברים למחשב)

וגם אני לא ממש נייד .

פורסם

יש עוד אופציה

כל פעם שאני מזמין משהו אני משלם במזומן

אני שולח שליח

משתמש בחברת שליחויות

35 שקל בשביל המשלוח ואם אתה מדבר איתו בבוקר זה מגיע בערב או מקסימום יום למחרת 8)

פורסם

יש עוד אופציה

כל פעם שאני מזמין משהו אני משלם במזומן

אני שולח שליח

משתמש בחברת שליחויות

35 שקל בשביל המשלוח ואם אתה מדבר איתו בבוקר זה מגיע בערב או מקסימום יום למחרת 8)

הבעיה במקרה הזה היא שאם יש תקלה במוצרים והשליח חתם על משהו בחנות שהוא קיבל אותם לשביעות רצונות זה בעיה שלך. ואם השליח הורס את החלקים בדרך החנות לא אחראית על זה. או לפחות אם הייתה לחלקים תקלה החברה יכולה לומר שזה אשמת השליח - גם אם זה לא.

פורסם

לגבי מזומן לשליח , אני עצוב לראות שפנדה דורשים 15 ש"ח תשלום עבור "תשלום מזומן לשליח" , זה מגוחך ומגעיל ופעם זה לא היה ככה אצלהם, הם גם נתנו פעם את הנחת המזומן בתשלום לשליח. אני חושב שתשלום מזומן לשליח זה אופצייה מבורכת שרק תעלה את רמת השירות של החנות , ואני קורא כאן לכל החנויות ליישם זאת בלי תשלום נוסף ועם הנחת המזומן שהם נותנים בחנות !! ולא לנצל את העובדה שלילדים קטנים משלוח ותשלום במזומן זאת אופציית הקנייה היחידה (ואז אפשר לא לתת להם את הנחת המזומן ועוד לבקש מהם תוספת תשלום רק כי אין להם ברירה , בושה...).

מסכים לגמרי, יצא לי כבר לשלם את ה15 ש"ח האלה וזה מעצבן, מרוב שהמשלוח יקר לפעמים אני נאלץ להתפשר על מה שאני קונה.

יש איזו דרך להעביר עצומה לחנויות או דרך אחרת?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים