עבור לתוכן

GMA950 מול GMA3150 (או בעצם N270 מול D450 החדש) - ההבדל משמעותי?

Featured Replies

פורסם

ההבדל בין ה-ACER ONE D250 לבין ה-ACER 532 החדש עומד על כמה מאות שקלים, תלוי בחנות ובזמינות.

השאלה האם ההפרש מוצדק או שחבל על הכסף...

ה-532 גם בא עם WIN7 starter 32bit לעומת XP home 32bit איתו מגיע ה-D250. ל-XP אני יודע ש-1G מספק, השאלה מה המצב עם WIN7 - יספיק?

רב תודות,

גונן.

פורסם

לא הייתי ממליץ לך להתעסק עם STARTER כל כך

1 גיגה גם בעיקרון "מספיק" ל7.

פורסם
  • מחבר

^

זה מה שבא עם ה-532... יש לי ברירה?

כל מה שנדרש מהמחשב זה להריץ טוב OFFICE2003 וסרטי avi, להציג מצגות עם מקרנים סטנדרטיים ולעבוד עם עכבר BT (יש דונגל נפרד).

מה המגבלה/בעייתיות של ה-STARTER?

יש לי XP PRO 32BIT חוקי אבל אין לי כוח להתעסק עם זה אם אני לא חייב.

רב תודות!

פורסם

בקצרה אין אפשרות ל AERO אין אפשרות לערכות נושא אין אפשרות לשנות תמונת רקע שולחן עבודה + הגבלה של מספר תוכנות רצות במקביל

ואולי גם עוד דברים ששכחתי

פורסם
  • מחבר

תודה - נשמע לי לא קריטי בכלל לשימושים הצפויים (ודאי לא לנטבוק).

Windows 7 Starter

Windows 7 Starter is the edition of Windows 7 that contains the least features. Usually, only 3 applications can run simultaneously, with some exceptions e.g. the number of Windows Explorer windows open, program installers etc.[10] The Windows Aero theme is not included in this version, and it is not available in a 64-bit variant. The desktop wallpaper, and Visual Style (Windows 7 Basic) is also not user-changeable. This edition is available pre-installed on computers, especially netbooks, through system integrators or computer manufacturers.[11][12][13]

עריכה - עניין המשימות במקביל מעט מעצבן אם כי עדיין לא מ-א-ו-ד קריטי עבורי ספציפית.

זה בר שדרוג?

פורסם

הכוונה בזה ל3 תוכנות חיצוניות

ההגבלה לא על תוכנות בילט אין של החלונות

אבל זה עדין הגבלה מעצבנת.

הפתרון זה רק לשדרג לBASIC או PREMIUM

עוד דבר שנזכרתי גם אין תמיכה של

Multi-monitor support

+ אין Taskbar Previews or Aero Peek

פורסם

למה שתרצה לחבר כמה מוניטורין לנטבוק שרק להם מיועד ה-starter מלכתחילה?!

נטבוק בקושי מציג טוב על מסך אחד באיכות סבירה, אז לחבר אליו שניים זה דבילי.. פה מיקרוסופט עשו משהו נכון

בנוסף כל השטות עם ממשק האירו זה חסכון במשאבי מערכת.. הרי נטבוק הוא מחשב חלש עם כרטיס מסך חלש,

אז איפה ההגיון להפעיל במערכת ההפעלה תכונה שתאכל נגיד 30 אחוז משאבי מערכת לפני שפתחת בכלל ישום?!?

לדעתי מה שהיה קורה בפועל אם היו שמים לך וינדוס 7 רגיל, היית מנטרל את האירו כדי לחסוך בכל זה.

לגבי העדכון - זה עולה משהו כמו 70 דולר נוספים, אם אני זוכר נכון.

נ.ב.

אתם כולכם צריכים להבין דבר 1 חשוב, הגרסה הזו לא תוכננה למכירה או נתנת לקנייה על ידי אנשים. היא מגיע בילד-אין על נטבוקים בלבד.

ולכן כל התכנון של מיקרוסופט היה למערכת מסורסת כי בלאו הכי רק נטבוקים יפעלו איתה.

פורסם

זיכרון תמיד אפשר לשדרג

ומערכת הפעלה תמיד אפשר להתקין

פורסם

נטבוק עם מעבד N450 מריץ פה חלונות 7 עם אירו רץ נהדר וחלק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים