פורסם 2010 בפברואר 2715 שנים קניתי טושיבה דגם 42CV600 LCDובא לי רעיון לחבר לו מחשבכי המסך הזה אפשר לחבר לו מוניטור כמו שהבנתי והוא יעבוד 100 אחוז עם המחשבלא כמו שחיברתי למחשב בעבר מסך CRT והוא לא בדיוק עבד איתו בלשון המעטהאז אני צריך מפרט למחשב שיעבוד עם ה- LCD מקסימום חומרה מינימום מחירשאני יכול לעשות איתו הכוללהוריד סרטים ולראות אותם ישירות מהדיסק הקשיחלשמוע מוסיקה ישירות מהדיסק הקשיחלשחק משחקים ישירות מהמחשב וכ"ומה גם שאני צריך מקלדת ועכבר אלחוטים לפחות טווח של 5 מטר מהספה למסךוגם חיבור כרטיס למחשב / חיבור USB שיעבוד לי עם הראוטר של בזק של סימנס דגם SL2-141מה יותר מומלץ מחשב נייד או מחשב נייך?תודה[br]פורסם בתאריך: 27.02.2010 בשעה 15:21:08ראיתי פה במפרטים כול מיני גירסאות של כרטיסי טלויזיה וכרטיסי רדיו שמקליטים וכאלהמה שאני רוצה בסך הכול הוא סרט שאני מוריד באינטרט לראות אותו במסך LCD גדול וכול מה שאפשר לעשות אם מחשב במסך גדוללראות סרטים לשמוע מוזיקה לשחק משחקים שאני מוריד מהאינטרנטלא חשבתי על להקליט תוכניות מהטלויזיה או מהרדיו או מ- YES או HOTמה ההבדל בין מפרט של מה שאני רוצה (צפייה בסרטים שאני מוריד מוזיקה שאני מוריד ומשחקים מהאינטרנט)לבין המפרט שאתם נותנים (הקלטות טלויזיה או מהרדיו או מ- YES או HOT וכ"ו)תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.