עבור לתוכן

חרב עולמי!!! 8800GTX האגדי החזיר את נשמתו לבורא.

Featured Replies

פורסם

אני לא מאמין.. הכרטיס האגדי שלי מת!!

אני צריך כל פתרון הכי הזוי שאפשר לעלות על הדעת בשביל לנסות להחזיר אותו...

בקצרה על מה שקרה:

הוצאתי את הכרטיס לניקוי כחלק מהניקיון הכללי שעשיתי למחשב (משתדל לעשות כל כמה חודשים) ואחרי שהחזרתי הכול חזרה הוא פשוט לא הציג תמונה, שמעתי את הWIN עולה אבל אין תמונה, כאלו המסך לא נדלק ולא מקבל מידע מהכרטיס מסך. יש לי עוד מחשב בית עם HD4550 והוא עולה כמו גדול אבל ה8800GTX לא..

מה יכולה להיות הבעיה? (אני לא מוכן להודות שהכרטיס שלי מת), שמעתי פעם על איזה טריק של להכניס את הכרטיס לתנור זה מהדק את ההלחמות.. אפשר הסבר על זה? בכלל אם יש לכם רעיון משוגע כלשהו זרקו..

תודה רבה.

פורסם

הניסיון שלי עם מיקרה כזה, אני רואה שיש לך מערכת הפעלה WIN 7 , גם לי זה קרה שהWIN 7 רק עולה עד לתעינה של לפניי שולחן עבודה ומפסיק ורואים רק מסך שחור, אין לך ברירה אלה רק לנסות להתקין מערכת הפעלה XP ואז תבדוק אם זה פועל תקין , יש אפשרות שהכרטיס נידפק , מערכת ההפעלה WIN 7 מאוד רגישה לכרטיסים שלא 100 % והם לא עולים עד לשולחן העבודה, אבל XP כן יעבוד לך עם הכרטיס שלך, תאמין לי שזה מניסיון שלי .

רוני

פורסם

נתחיל מזה,

אם המחשב לא היה מזהה כרטיס מסך תקין הוא לא היה עובר פוסט ולא היה מעלה את מערכת ההפעלה.

תתחיל מלהדק את חיבור הכרטיס למסך (DVI/VGA).

וזה לא קשור למערכת ההפעלה מכיון שאתה לא רואה את הביוס.

פורסם
  • מחבר

בדיוק^^

הכול עובד, הWIN עולה והכול בסדר אבל אין תמונה.

פורסם

חבר, תישמע לי. תתקין את הXP רק ותבדוק, לי קרה אותו הדבר וזה עובד רק על XP,

פורסם

כשאתה אומר שה Windows עולה, אתה מתכוון לכך שאתה רואה את ה LOGO ולפני-כן את מסך הטעינה של הביוס (זיהוי המעבד + ספירת הזכרון)?.. או שמרגע ההדלקה יש מסך שחור?

אם כן, לפני הופעת הלוגו של מערכת ההפעלה, לחץ F8 ונסה לטעון אותה ב VGA MODE (יש שורה ספציפית לכך בתפריט), יכול להיות שהדרייבר של כ. המסך אוכל סרט בזיהוי של הכרטיס מחדש וצריך יהיה להסיר אותו במצב בטוח או ב VGA Mode ולנסות להתקין אותו מחדש.

פורסם
  • מחבר

אין תמונה מהתחלה.

פורסם

תנסה לעלות עם לינוקס ,כדי לוודא שזה בגלל 7 [במקום להתקין XP ]

פורסם

:bash:

דיי, זאת לא בעיה של מערכת ההפעלה, צא מזה !

תיבדוק את החיבור של הכרטיס ללוח ואת הכרטיס עצמו שהכול תקין, ומהפתרון עם התנור הייתי נמנע..

פורסם

תבדוק אם המאוורר של הכרטיס עובד

פורסם

אנשים, כמו שאמרו פה כבר המחשב עולה ומגיע למערכת ההפעלה, הבחור אומר שהוא שומע את הוינדוס עולה עם הסאונד כניסה של המערכת.

זאת אומרת שאו היציאה או הכניסה של הכרטיס מסך אולי נהרסה או לא מחוברת כמו שצריך, הכי הגיוני שיכול להיות.

לפותח התראד.

תנסה את הכרטיס כדי להוריד חששות במחשב השני שלך שמכיל HD4550.

תבדוק אם זה עובד כמו שצריך.

פורסם

יש ללוח כרטיס מסך מובנה?

פורסם

רגע, רואים את מסך הpost?

אם רואים משהו באיזו שהיא נקודה לפני שחלונות עולה, יש סיכוי יותר מסביר שזו בעייה של דריוור.

פורסם
  • מחבר

אז ככה... אין תמונה בשום שלב של ההפעלה, אין לי כרטיס מובנה :nixweiss:

יש לי שאלה אני לא ממש מבין בחיבורים של הכ.מסך ויש שם 2 DVI ועוד אחד עגול כזה, מה זה? האם אפשר איכשהו להוציא (OUTPUT) דרכו?

אני כמעט 100% בטוח שהבעיה היא הכרטיס מסך, ולכן אני כנראה קונה חדש, אני ניראה לי הולך על 4850 או 5750 המחיר שלהם די מצחיק והם יותר חזקים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים