פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים זה כבר כמה זמן יש לי את הבעיה הזאת, המחשב פשוט מאתחל את עצמו מתי שבא לו, הוא עושה כמו Resetלפעמים אחרי כמה דקות ולפעמים אחרי כמה שעות!!!
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים לחבר שלי יש בדיוק את אותה הבעיה זה כאילו שהמחשב שלו עושה כל פעם RESET אחרי רבע שעה של עבודה~ :-\
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים תוריד תוכנה בשם aida ןתבדוק את החום של המעבד בדרך כלל זה קורה שהמעבד מתחמם מידי אז המחשב נכבה או מאתחל את עצמו או שזאת בעיה של ספק
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים זה וירוס מטומטם שאחרי זמן מסויים של עבודה בווינדוס מחליט שהוא עושה לך ריסט למחשב ומודיע לך שיש לך דקה עד שהמחשב ייכבה. תבדוק ב-WINDOWS TASK MANAGER ב-PRECESSES אם יש לך שם MSBLAST.EXE
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים אין לי איזה דרך קסם לפתור לך את הבעיה אבל ישנם דרכים לזהות את הגורם: 1- זכרונות: כנס לwww.memtes86.com ותוריד את תוכנת בדיקת הזכרונות שלהם, זה יצור דיסקט boot. תריץ אותו ותבדוק אם יש הודעות שגיאה כלשהן. במידה וכן, וגם יש לך יותר מכרטיס זכרון אחד, תוציא אותם ותבדוק אחד אחד... 2-מעבד: www.7byte.com תוריד את תוכנת HOTCPU (אני מאוד אוהב אותה...) ותריץ אותה, מומלץ לפתוח את תוכנת הבקרה שלך לגבי טמפרטורות במחשב לפני התחלת ההרצה של HOTCPU בכדי לראות את המעלות . במידה ויש דפקט במעבד אז המחשב יכבה. הודעת שגיאה לגבי QSORT לרוב מצביעה על בעיית זכרון. 3-bad clusters שקובץ הSWAP יושב עליהן יכולים לגרום לתופעה של אתחול עצמי. במידה ואתה עובד על FAT32 תריץ סריקת דיסק דרך דוס. במידה ואתה עובד על NTFS תשתמש בCD של WIN2K או XP בשביל לצאת ל recovey console ותריץ chkdsk עם הפונקציות המתאימות (winXP- chkdsk /r /p win2K - chkdsk /r /f למיטב זכרוני, שים לב שצריך רווחים ) . 4- בעיית תוכנה! אם אתה עובד על XP אז תכנס ל:my computer >properties> advanced> start up & recovery settings ותוריד את ה V מ אתחול אוטומטי. כך בפעם הבאה שהמחשב יקרוס הוא לא יאתחל את עמו ויהיה לך מספיק זמן לקרוא את הודעת השגיאה. 5- בלאסטרים למיניהם... תעדכן את האנטי וירוס ותריץ בדיקה על המחשב. 6 - ספק- אם לא הצלחת למצוא גורם עד עכשיו, יכול להיות שזה הספק או הלוח. אפשר לבדוק אם זה הספק ע"י ניתוק רכיבים לא נחוצים ( כמו ארבעת כונני הסקזי או חלק מעשרת המאווררים , אפילו הורדה של OC וcpu over voltage ...) תהנה...
פורסם 2003 באוקטובר 622 שנים 7. כבל IDE דפוק8. בקר IDE דפוק9. דריברים לא טובים10. כל דבר אחר שרק תחשוב עליוכנס לcontrol panelsystemadvancedstartup and recovery settingsתעיף את ה-V ליד automatically restartעכשיו במקום לעשות ריסט תראה מסך כחולתעתיק לפה מה רשום לך במסך הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.