עבור לתוכן

Gforce 2 mx VS 4 mx

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ראשית תודה לכל מי שנתן דעה בנושא, עכשיו ברור לי שב-500 שקל אני יכול להוציא כרטיס מסך פי-2 ואף יותר טוב מה-GF4 MX כמו ה-9200 וכו..

אבל השאלה נשאלה לא כי אני מתכוון לקנות כרטיס אלא כי יש לי מצב לקבל את ה-GF 4MX בחינם ואני רוצה לדעת אם אני ירגיש שינוי.

נ.ב

עד עכשיו [אמנם ב-SETTINGS לא גבוהים המחשב שלי עם ה GF 2 MX סחב כל משחק לא רע בכלל], רק HALO קצת מקרטע.

::)

פורסם

Halo מקרטע גם לכרטיסים הכי חזקים, המשחק פשוט מעפאן.

ואתה תרגיש בהבדל!! היה לי MX400--->MX440---->TI4600 והMX 440 סיפק אותי, פשוט הזדמן לי להחליף כרטיס

פורסם

בטח שווה להחליף בחינם אתה תרגיש את השינוי ועוד איך ;)

פורסם

זה הכל תלוי איזה MX יש לך, אם זה 200/100 אז תרגיש שיפור(אם תקנה 440 ומעלה).

אם יש לך MX רגיל/400, אז עדיף לך לחסוך למשהו אחר, כי הMX440 והMX460 - אני מתכוון ל4 בשני האחרונים, זה כמו MX 2 רק מומהר ועם זכרון DDR. אין תמיכה DX8 ואפילו לא 9.

פורסם

אם אתה מתכוון לשחק משחקים - תשכח מזה ותעשה ככתוב בציטוט.

אותו כנ"ל אם דורשים ממך כסף עבור זה...

אם דוד "עשיר" מת והשאיר לך את זה בירושה, אז מילא, אבל זה לא שווה שקל כשאתה יכול

להשיג Ti 4200 של אביט ב 520 ש"ח היום !

תרשה לי לצטט את עצמי מאחת התגובות הראשונות שנכתבו כאן.

כאמור - אם לא עולה לך כסף - לך על זה ותפוס את זה בשתי ידיים !!

[במשחקים אתה תוכל לעלות קצת ברזולוציה ולאפשר בהגדרות רמת פירוט מעט גבוהה יותר.]

אם כן עולה לך כסף (יותר מ 50 ש"ח) אל תתקרב, אלא חכה בסבלנות.

אני לא חושב שיש מה להוסיף.

פורסם

יהיה שיפור ניכר בביצועים, אל תקשיב לכל אלה עם הכרטיסים החזקים. לי יש MX440 (אמנם כרטיס מדהים במיוחד ...) והא מריץ לי הכל חלק ובהגדרות הכי טובות ברוב המשחקים.

אני אחליף אותו רק כשיצא HL2, וגם זה רק בגלל שלא אוכל לשחק בHL2 בצורה נורמלית. לכל שאר המשחקים בשנה הקרובה הוא מספיק בהחלט.

תוסיף לזה את העובדה שאתה יכול לקבל אותו בחינם, ותראה שאין בכלל מה לדבר, יספיק לך לעוד שנה קדימה.

פורסם

בתומס עשו מבחן השוואתי של כרטיסים ופלטפורמות: http://www6.tomshardware.com/graphic/20030120/index.html

ועל Athalon 1000 ה 440 נותן פי 3 פריימים לשניה בUT2003 ::)

אז אני לא יודע איזה מעבד יש לך ואיזה משחקים אתה מריץ. אבל אני מקווה שזה יעזור...

פורסם

במחיר שהti4200 עולה, הוא יותר שווה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים