עבור לתוכן

Gforce 2 mx VS 4 mx

Featured Replies

פורסם

רציתי לדעת מה ההבדלים העיקרים בין GFORCE 2 MX 400 לבין GFORCE 4 MX

והאם אם אני יחליף את ה 2 [32MB] ב-4 [64MB] אני ישים לב להבדל ?

פורסם

אלוהים ישמור... אלה שאלות שהיית צריך לשאול באמצע 2002... לא כעת.

לא יהיה שום הבדל, חבל על הכסף. תחסוך לכרטיס מסך איכותי באמת ואז תחליף.

פורסם

לא יודע עם תרגיש הבדל אבל 4 יותר מהיר בהרבה אפילו מי ti

פורסם

oh god... cut the crap!!!

אותו זבל כמו ה2, רק עם תמיכה "תוכנתית" ב DX 8.1.

פורסם

אלוהים ישמור... אלה שאלות שהיית צריך לשאול באמצע 2002... לא כעת.

לא יהיה שום הבדל, חבל על הכסף. תחסוך לכרטיס מסך איכותי באמת ואז תחליף.

אם אתה מתכוון לשחק משחקים - תשכח מזה ותעשה ככתוב בציטוט.

אותו כנ"ל אם דורשים ממך כסף עבור זה...

אם דוד "עשיר" מת והשאיר לך את זה בירושה, אז מילא, אבל זה לא שווה שקל כשאתה יכול

להשיג Ti 4200 של אביט ב 520 ש"ח היום !

פורסם

כן יש הבדלים באיכות של התמונה אני עדין מציע לך לא לקנות גיפה 4 ולחסוך כסף ל כרטיס הזה שיחזיק לך בערך שנה וחצי או יותרhttp://www.pch.co.il/docs/pd446517399.htm

פורסם

אני ממש מצטער שאני צריך לחלוק על חבריי לפורום... אבל התגובות שלכם באמת מעצבנות אותי...

אם אנחנו מדברים על ההשוואה בין ה- gf2mx400 ל- gf4mx440, ההבדל הוא די גדול ולא אכפת לי מה מכל האנשים המלומדים כאן אומרים. אני מדבר מנסיון. על אותו מחשב בדיוק החלפתי בין שני כרטיסים כאלה (ולי היה gf2 עם 64 מגה ולא 32), ואני נהנה ממשחקים וכמעט לא שם לביצועים ירודים... בתקופה האחרונה שיחקתי ב-gta:vc, halo, generals, enemy territory, jedi academy ועוד לא מעט משחקים כבדים יותר או פחות, והביצועים שקיבלתי היו מעולים. לפעמים בהגדרות של המשחק הייתי צריך להתפשר קצת על איכות התמונה, אבל אף פעם לא משהו רציני, ואף פעם לא משהו שהזיק לחוויה שלי.

לפותח הת'רד: אם אתה יכול להרשות לעצמך לקנות כרטיס קצת יותר יקר, ה-ti4200 יהיה מעולה בשבילך. אם לא, קח את ה-mx440 ותהנה ממנו... כמובן שאתה צריך לשים לב שלא תמיד כרטיס המסך הוא הצוואר בקבוק, ואם יש לך פנטיום 3 500, אולי לא תרגיש בהבדל בכלל...

פורסם

ברור שיהיו הבדלים!

זה אחלה של כרטיס ואל תקשיב פה לחברים האלה שיש להם פול כסף וכשאתה מסתכל על המפרט שלהם אתה חושב שאתה חולם, אלו אנשים שלא מסתפקים מרמת משחק בינונית, ומורידים תמיד ערך של דברים.

אם אתה באמת סובל מהכרטיס שלך (יש לך מחשב טוב ואתה לא יכול להריץ עליו משחקים) אז תחליף כרטיס, אני חושב שזה שווה את ה 220 שקל האלו.

לי היה את הג'יפורס2 200 MX 32 מגה ואחרי שדוד שלי הלווה לי את ה ג'יפורס 4 440MX 64 ראיתי הרבה מאוד הבדלים ואני חושב שזה שווה את זה.

פורסם

ואיי כל כך הרבה שטויות.....

יש לי ג'יפורס 4- 64 מגה וכל משחק אני מפעיל לא רק מצויין

אלא מעלה את רמת הגרפיקה בהגדרות של משחקים(יש גם כבדים)

וזה לפי דעתי כרטיס שמספק

פורסם

מכל הת'רדים עם שראיתי פה, זה לוקח מבחינת תגובות אידיוטיות שנאמרות ע"י Damn nOObs

כמה אנשים פה עשו מ mx 440 עלוב R9800 pro....

פורסם

נשלח על ידי: OR007 נשלח ב: היום בשעה 16:33:36

מכל הת'רדים עם שראיתי פה, זה לוקח מבחינת תגובות אידיוטיות שנאמרות ע"י Damn nOObs

אם לא שמת לב הוא שאל בנוגע לג'יפורס 4 לבין 2

וענינו לו בהתאם שהוא עדיף מאשר ג'יפורס 2 אף אחד כאן לא השווה אותו בין R9800 pro

זה כל כך מעבצן שאנשים כאן מפרשים כל דבר אחרת >:(

פורסם

תשמע קודם כל GeForce 4 MX הוא בעצם ג'יפה 2 נורא מהיר (יחסית ל 2) אין לו שום תמיכת DirectX 8 ואין מה לחשוב על 9

עכשיו על הביצועים הוא לא בדיוק חילזון מת אבל הוא בוודאי לא סוס מירוץ והוא לא קנייה משתלמת כשיש לך למשל רדיאון 9200 SE ב 100 שקל יותר

פורסם

בוא נגיד שזאת תגובה יותר נורמלית מאשר זה ש"הפכנו" ג'יפורס 4 לR9800 PRO

פורסם

עם כל הכבוד למר-יודע-הכל עם הפז"ם הכי ארוך בנושאי כרטיסי מסך, קצת הגזמת... אף אחד לא השווה בין mx 440 ל- r9800, אתה הראשון שבכלל מכניס לת'רד הזה כרטיס high end של חברה מתחרה, ולכן התגובה הכי לא עוזרת (לא אמרתי אידיוטית - זה אתה אמרת) בת'רד הזה היא שלך.

הבנאדם ביקש את חוות דעתנו על הבדלים בין שני כרטיסים, וכולם השתדלו לענות לו על סמך ידיעתם והיכרותם. לא צריך כרטיס מסך בשווי 2000 ש"ח בשביל להריץ משחקים כמו שצריך, וגם לא צריך מעבד 3 ג'יגה או ג'יגה זכרון בשביל זה. אם אתה לא מאמין, אתה מוזמן לראות את הביצועים של איזה משחק חדש שאתה רוצה על המחשב שלי. נכון, עם כרטיס ב-2000 ש"ח לא צריך להתפשר בכלל על הרזולוציות, על עומק הצבעים, על AA ו- AF... אבל עם כרטיס בשווי 300 שקל אני מקבל חווית משחק מעולה, בלי הרגשה של פספוס של יותר מדי פרטים (כמו שהיתה לי עם ה-gf2mx400 או ה-voodoo 3).

אפשר לקבל ביצועים מעולים גם מציוד mid-end ולפעמים אפילו מ-low end. יש אנשים שכשהם הולכים לקנות כרטיס מסך חדש חושבים על "איך אני אוציא עוד XX ש"ח מאמא" או על "האם הוא יריץ לי את doom3 ב-90 פריימים לשניה", ויש אנשים שבסה"כ רוצים להיות מסוגלים לשחק במשחק בלי להרגיש שהם הפסידו יותר מדי מהגרפיקה שלו. אנשים מהסוג הראשון הם אלה שבדרך כלל מגיבים פה, ואנשים מהסוג השני הם אנשים שגם gf4mx440 יכול להספיק להם.

לפני שאתה מגיב שוב, תחשוב על האם התגובה שלך מתעסקת רק בפליימינג או שעוזרת גם לבנאדם שביקש את חוות דעתנו.

פורסם

WAR HAMMER

כתב פה את התגובה הכי נורמלית,

כל החבר'ה העשירים פה... הבנו שיש לכם כסף

מתי תקלטו שאתם קהילה מצומצמת מאוד שיש לה כרטיס חזק יותר מ TI4200 ?

לכל החברים שלי, ויש לי הרבה ב"ה אין כרטיס יותר חזר מ Ti4200 וגם את היחידי שיש לו את הכרטיס מבין כל החברים שלי מחשיבים כעשיר וחנון.

אני מתערב שאם לא הייתם נכנסים בחיים שלכם לאתר חומרה (כמעט אף אחד לא נכנס מבין אלה עם אינטרנט, מכל הבצפר שלי 1000 חבר'ה אף אחד לא מכיר את האתר הזה)

לא היה לכם כרטיס שחזק מ MX440-TI4200 .

וזה גם כרטיס שמוכרים עם מחשב חדש

אף חנות לא תמכור לך מחשב מולטימדייה שלא יכול להעלות משחקים חדשים בלי לקרטע, ועובדה שה MX הזה נמצא בכל מחשב חדש מחנות (כמו שרוב המדינה קונה ממחשב- קומפלט מחנות! )

ואף מחשב לא הוחזר ולא היו טענות לפחות לא ממליון אנשים שאני מכיר- כולם מרוצים

אז נא לא לבבשבש את המוח של האנשים פה ולהתלהב שיש לכם רדאונים ושמעונים וכל מיני אחים אחרים

תענו לשאלה הנשאלת ואל תגרמו לבן אדם לחשוב שהוא עני .

עשיתם מ300 שקל זבל,

NEWS FLASH- 300NIS= MONEY

אם תשאלו אותי, לא מגיע לכם גם 100 שקל לכרטיס מסך

יש לי כרטיס Ti4600 . ובעיניים שלי, עזבו אותכם נתונים, העיניים שלי לא רואות הבדל בין ה MSI MX440 שהיה לי...

תחליפו לי את הכרטיס בחשאי ואני לא ארגיש

כן כן, בזבזתי הרבה כסף

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים