עבור לתוכן

|בקשה| צריך עזרה בקניית רמקולים למחשב או מערכת ב-1500 שקל..

Featured Replies

פורסם

שבת שלום לכולם!..

אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר, שהמטרה היא לחבר אותה למחשב או מצד שני לקנות רמקולים למחשב ישירות.

רציתי לדעת מה עדיף לדעתכם? אני לא מתכוון לשפר כרטיס קול או דברים אחרים שהבנתי שצריך בשביל שהשמיע של רמקולים למחשב תיהיה טובה יותר..

הצרכים העיקריים שלי זה מוזיקה, קצת משחקים וסרטים, אבל העיקר הקטע של המוזיקה, ואני לא איזה חובב מושבע שצריך שכל פיפס קטן ישמע פרפקט אבל כן חשוב שיהיה איכותי..

השימוש הוא לחדר אישי לא לסלון גדול או משהו כזה ככה שגם הווליום לא יהיה ברמה של להפציץ את הבית אלא רמה סבירה לחדר ממוצע, וגם אני רוצה שיהיה יפה ולא סתם איזה משהו טוב ומכוער שיכער לי את החדר.. התקציב שלי הוא עד 1500 שקל ואני רוצה למצות את התקציב ולא לקנות משהו ב-700 נגיד.

עכשיו חשבתי לקנות את המערכת הזאת: http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=3343

יש למישהו הצעות בשבילי? קודם כל מה עדיף, מערכת סטריאו או רמקולים למחשב? ואיזה סוג? מה מו מי? ואם המערכת שבחרתי סבבה?

עכשיו עוד משהו, בן דוד שלי קצין שייך ל"חבר" יש להם יריד שבוע הבא עם מבצעים גדולים ככה שיש מצב שהוא יביא לי משם משהו שעולה 3000 ב- 1500 יאנו 50% הנחה.. אז תציעו לי בבקשה בנוסף גם ב-באזור ה-3000 שקל ומה עדיף גם, 2.1 5.1 רגיל?.. תודה מראש לעוזרים זה קצת דחוף לי, אני צריך רשימה של אופציות עד מוצ"ש בלילה שוב תודה ושבת שלום!..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים