עבור לתוכן

יש לי סימולטור שדי מקרטע ... אנא עזרתכם

Featured Replies

פורסם

אני מצרף את הנתונים שהסימולטור דורש ואת המאפיינים של המחשב שלי

1G RAM שיש לי במקום 2G רצויים יכולים להיות כ"כ משמעותיים ?

או שיש לשנות כמה הגדרות ? (בעיקרון אני מאוד נהנה מהגרפיקה ולא הייתי רוצה לוותר על זה)

אם תוספת של 1G RAM תעזור, אני אשמח לקנות מחר.

תודה,

בני.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אני לא מכיר אישית את המשחק, אבלהדרישות מערכת שם כלליות מידיי... בכל מקרה הכרטיס מסך שלך דיי חלש כדי להריץ משחקים כבדים / חדשים.

פורסם
  • מחבר

קניתי את הכרטיס לפני שבוע, זה דגם די חדש, לא?

מה חלש בו ?

פורסם

לא כל מה שחדש חזק (לא כל מה שנוצץ זהב)

FPS של משחק תלוי לא רק בכרטיס המסך אלא גם במרכיבי חומרה נוספים: מעבד, זיכרון, לוח אם

פורסם

^התלות בלוח האם לרוב זניחה למדי, כל השאר נכון.

binyamins, להבא אולי כדאי שתברר מה היכולות של החומרה שאתה מתכוון לקנות לפני שאתה קונה. כרטיס כמו ה220GT הוא לא כרטיס למשחקים רציניים למרות שהוא "חדש". זה לא שהוא התיישן או משהו כמובן - פשוט הוא לא מיועד לזה מלכתחילה.

בכל מקרה, אם לשפוט לפי דרישות המערכת יש סיכוי סביר שכרטיס המסך הוא לא הבעיה ואמור להספיק... תנסה לפנות קצת את הזכרון ולהוריד קצת עומס מהמעבד שלך ע"י סגירת תוכניות שרצות ברקע לפני שאתה מפעיל את המשחק. אם זה לא עוזר, תפעיל את הTASK MANAGER, שים אותו על הטאב "PERFORMANCE", תפעיל את המשחק וכשאתה מגיע לחלק המקרטע תחזור לשולחן העבודה (רצוי מבלי לסגור את המשחק, כלומר ALT-TAB) ותראה מה אומרים לך הגרפים המייצגים את משאבי המערכת. אם לפחות אחד מהם קרוב ל100% יש סיכוי סביר ששם הבעיה. אם שניהם לא קרובים לגבול העליון, כנראה שבאמת כרטיס המסך חלש מכדי להריץ את המשחק בהגדרות הנוכחיות.

פורסם
  • מחבר

עשית מה שאמרת לי ואני מצרף את התוצאה.

אני לא ממש יודע לקרוא את - מה זה אומר ?

מה יכול לשפר את הסימולטור?

פורסם

לפי הגרפים מה שעושה בעיות זה לא המעבד (אלא אם הבעיות מתבטאות בתקיעות רגעיות ונדירות, כמו זו שעשויה היתה לקרות בזמן הקפיצה שאתה רואה בגרף הCPU). לגבי הזכרון קשה יותר לשפוט כי הגרף התחתון אצלך משום מה לא מייצג את הזכרון הפיזי אלא את הPAGE FILE, אבל בכל מקרה לפי הכיתוב בצד יש לך מספיק זכרון זמין.

תנסה בכל זאת את מה שאמרתי (לסגור כמה שיותר תוכניות רקע ולראות האם יש שיפור) אבל כנראה שבכל זאת מדובר בכרטיס המסך. תנסה להוריד את הרזולוציה במשחק או את הגדרות הAA\AF (אם יש) - תכונות אלו תלויות בכרטיס המסך בלבד, ואם הבעיות יעלמו הבעיה בו באופן ודאי למדי.

פורסם

האמת אין כל כך הרבה זיכרון פנוי

בדוק בכרטיסיית תהליכים איזה תהליכים מביאים את המעבד שלך ל- 61 אחוז שימוש

פורסם

האמת אין כל כך הרבה זיכרון פנוי

בדוק בכרטיסיית תהליכים איזה תהליכים מביאים את המעבד שלך ל- 61 אחוז שימוש

אם הוא עשה מה שאמרתי ובדק את הנתונים כשהמשחק פועל, הרי שהם כוללים כבר את תצרוכת הזכרון והמעבד של המשחק... כלומר אם עוד נשארו לו משאבים פנויים, זה לא מה שתוקע את המשחק...

פורסם
  • מחבר

1) 61% נשמע לי בסדר, הרי יש כמעט חצי פנוי

2) נראה לי שרוב ה RAM תפוס והגדלה של 1-2G יכולה בהחלט לשפר את הביצועים

3) מה זה AA ואיך משנים את זה ?

פורסם

anti aliasing זאת טכנולוגיה שמשפרת את איך שהקווים (קצוות) נראים - בהגדרות משחק אתה יכול להפעיל ולכבות וגם

לקבוע עוצמה: x2, x4 וכו'

אם המעבד שלך על 61 אחוז מבלי שאתה מריץ איזה תוכנה זה ממש לא טוב אפילו שיש 39 אחוז שלא בשימוש

ממש לא יזיק להרחיב זיכרון, עם 4 ג'יגה אתה תהייה מסודר אבל המינימום זה 2

פורסם
  • מחבר

המעבד מראה 61% כשהתוכנה עובדת.

עשיתי פירמוט לפני שבוע אז אני לא מאמין שיש וירוס כי אני דאגתי לנקות כמה שאפשר.

לא מצאתי AA אלא מלא הגדרות של גרפיקה מ OFF ועד HIGHEST

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים