עבור לתוכן

מידע בקשר להזמנת ציוד הקפי מחו"ל

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעוניין להזמין כמה מוצרים מחו"ל, פשוט מפני שאי אפשר להשיג את אותם דגמים בארץ.

אני מדבר בעקרון רק על מקלדת. ובנוסף, אם אפשרי להזמין עוד כמה מוצרים קטנים מאותו האתר שם אזמין את המקלדת, אז גם אותם)

אבל בעקרון:

אני מעוניין להזמין מוצר שהסכום שלו הוא כ 150 דולר.

כמה שאלות, שלא הצלחתי למצוא להם את התשובות באינטרנט. אשמח אם מישהו עם נסיון וידע בענין יענה:

-האם על ציוד היקפי למחשב מוטלים מיסים, או שיש עליהם פטור ממיסים מסוימים? אליו מיסים?

-מהם הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, חוץ מהסכום של המוצר עצמו? משלוח? מעמ? מכס? עוד מיסים נוספים?

-האם אם אזמין עוד מוצרים בקטגוריה של ציוד הקפי למחשב, בסכום של, לדוגמא, 300 דולר, יהיה פטור ממס מסוים? מה שאני שואל זה האם יש פטור ממס מסוים, אם החבילה עוברת סכום מסוים, או שאין פטור לא משנה מהו הסכום?

-מהי האפשרות הכי טובה להזמנת מוצר כזה מחו"ל? מאתר היצרן? מאתר אחר העושה משלוחים לארץ? אולי מאתר ישראלי הנותן שירות של משלוח? שוב אין לי מושג בענין כך שאני מקווה שמישהו עם נסיון יענה ויתן לי מושג מהי האפשרות הטובה ביותר בשבילי.

עם התשובות, יהיה לי מושג מהו הסכומים הנוספים עלי יהיה לשלם, ומהי האפשרות הכי משתלמת למוצר ולסכום אותו אני רוצה לקנות בחו"ל

תודה

פורסם

תשובות לשאלות שלך:

1. אם אתה קונה ציוד היקפי למחשב, אתה לא משלם מכס אלא רק מע"מ.

2. ברוב המקרים תצטרך לשלם על משלוח אלא אם תמצא אתר ששולח חינם לישראל.

3. אם שווי המוצר (מחיר המוצר + מחיר המשלוח שלו) נמוכים מ-50 דולר, לא תצטרך לשלם מס כלשהו. אם עברת את הסכום הנ"ל, תיאלץ לשלם מס על כל המשלוח ולכן רצוי לפצל חבילות בחלק מהמקרים (בתנאי שדמי המשלוח נמוכים).

4. רוב מוחלט של היצרנים שנתקלתי בהם לא שולח לחו"ל ומפנה אותך ליבואן המקומי בישראל כדי לרכוש את המוצר. אם אתה מעוניין לרכוש מוצר מחנות שלא שולחת לארץ, אתה יכול להיעזר ברוב המקרים בשירות כמו MUSTOP שנותן לך כתובת בארה"ב ומשם המוצר נשלח לארץ.

פורסם
  • מחבר

מעולה כבר עזר לי, תודה

אתר החברה שולח לישראל אם כי עם מינימום משלוח של 50 דולר, אני אחפש אפשרויות אחרות אולי ייצא יותר זול.

שאלתי באתר ואמרו לי שלמשלוח בינלאומי משתמשים ב Secured EMS.

יש לך מושג מה זה אומר, ואיפה אאסוף את החבילה בארץ? אף פעם לא הזמנתי מחו"ל.

מחיר המוצרים יהיה 110 דולר + 50 דולר. כך שאני מניח שלא יהיה משתלם להפריד לשתי חבילות.

המחיר הכולל של שני המוצרים + המשלוח יהיה כ 210 דולר, אז יהיה לי פטור ממכס, אך אשלם מעמ. ואם הבנתי נכון אז אצטרך לשלם עוד מס מפני שהסכום הכולל יעבור את סכום ה 50 דולר, יש לך מושג איזה מס, ומהו הסכום?

בנוסף אם זה משנה, המשקל של המוצרים הוא כ 1.4 קילו ועוד אריזת הקרטון.

תודה

פורסם

מידע על EMS:

http://firefang.net/blog/1388

על החבילה שלך (בהנחה שאתה אכן מזמין רק מוצרי מחשב ולא מוסיף עוד דברים שעלולים להיות חייבים במכס) תצטרך לשלם מע"מ בלבד ועל כל סכום החבילה, 210 דולר.

הגודל והמשקל משפיעים רק על מחיר המשלוח, אתה לא תצטרך לשלם תוספת כלשהי למכס או לדואר ישראל.

פורסם
  • מחבר

המס שהתכוונת אליו ב 3. הוא המעמ

תודה על העזרה

פורסם

רק לא נשכח שלא יהיה לך עברית על המקלדת אבל אני מאמין שחשבת על זה :silly:

פורסם
  • מחבר

כן אבל אין לי צורך בהדפסה של עברית.

אני מניח שלעבור לעברית alt tab יעבוד נכון? הרי זה תלוי לגמרי המערכת ההפעלה ובשפות המותקנות שם, ולא במקלדת?

מה גם שהמערך על המקלדת הוא דומה לזה שנפוץ במקלדות זולות שקיימות בישראל (?, =, ~, - וכו) כך שאתרגל אליה מהר.

פורסם

ברור אלו הם רק חריטות של אותיות ותו לא.

מה שחשוב זה איזה מקש אתה לוחץ ואיזה קוד אסקי נשלח למערכת ההפעלה.

מהם הרכיבים אותם אתה מעוניין להזמין מחו"ל ?

פורסם
  • מחבר

מקלדת מכנית וכמה מקשים.

חשבתי גם על רגליים לעכבר שיהיו לי כשאצטרך, אך אילו מוצרים מאתרים שונים אז אין טעם. אולי מוכרים רגליים של HyperGlide או Razer בארץ?

פורסם

אתה מזמין DAS Keyboard במקרה?

פורסם
  • מחבר

לא, החלטתי ללכת על על דגם של Filco. ומשלוח של Das (לפחות מאתר החברה) לישראל עולה הרבה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים