עבור לתוכן

בעיה: יש לי כרטיס HD4870

Featured Replies

פורסם

ובזמן האחרון הוא כל הזמן עושה לי בעיות ..

אני משחק במשחק COD MW 2 ובהתחלה המשחק היה קורס לי רק אחרי הרבה שעות משחק , פתאום המשחק היה מרצד כזה.. ואחרי כמה שניות כל המסך היה ניהיה ריבועים מוזרים כאלה וצבעים מעורבבים , ובנוסף היה רעש ממש מוזר ברקע כיאלו המחשב מתפוצץ..

עכשיו פתאום כל פעפ שאני משחק .. אחרי 5דקות 10 דקות .. המשחק כבר מתחיל לרצד , מה למצחיק זה שבין הריצוד במשחק להופעת הריבועים שצינתי למלעה.^ , אז יש בערך 5-7 שניות עד שזה קורה, אז אם אני יוצא מהמשחק בזמן .. ומגיע לווינדוס אז פתאום המחשב ממשיך לפעול רגיל ואין את הבעיה הזאת ..

פעם אחת שיחקתי הופיעו לי הריבועים והיה את הרעש המוזר וכל התקיעה הזאת . עשיתי ריסט למחשב , שהוא עלה שוב בשלב טעינת הווינדוס אז שוב פתאום הופיעו הריבועים והתקיעה הזאת של הצבעים והריצוד..

עכשיו מה יכולה להיות הבעיה ? שלחתי את הכרטיס לחברה והם אמרו שהם בדקו אותו והוא עובד "מעולה " = אני אישית לא מאמין כי איזה כבר תקלה אצלי במחשב יכולה לגרום להופעת הבעיות האלה ?

תודה לעוזרים - זה די דחוף לי.. יום טוב !

פורסם

מה המפרט שלך?

פורסם

הכרטיס מתחמם תבדוק טמפרטורה או נקה אבק

פורסם
  • מחבר

המפרט שלי :

פנטיום ק 9550

לוח אם גיגה ביט

זיכון 4 גיגיה DDR 3

ספק 600W

עכשיו =הכרטיס היה היום בבדיקה אצל החברה .. הם אמרו שהוא תקין , באתי לשם שיחקתי שם במחשב שהכרטיס שלי מחובר בCOD MW 2 על הדרישות הכי גבוהות איזה שעה והמשחק עבד ..

הגעתי הביתה חיברתי את הכרטיס והוא שוב עושה בעיות .., נכנסים למשחק ואחרי 5 דקות הוא קורס , כל המסך ריובעים וריצודים ..

הטמפרטורה שם היתה תקינה וגם אצלי בבית תקינה..

ככה שאין לי מושג איפה הבעיה.. מה אתם אומרים ?

פורסם

איזה ספק 600W בדיוק ?

פורסם

Macbi _Men, יש בעיה ידועה בכרטיסים של Sapphire וצריך לעדכן להם BIOS.

אם זה לא זה, נסה לנקות את הדרייבר ותתקין מחדש.

פורסם
  • מחבר

יש לי את הכרטיס הזה כמעט כבר שנה , והוא התחיל לעשות בעיות בתקופה האחרונה.. פעם הוא היה קורס לי רק עם המחשב היה בפעולה הרבה זמן.. משהו כמו 4-6 רצוף .. ואז הוא היה קורס, מבצעים ריסט והוא שוב חוזר לעצמו ועובד.. , ופתאום לפני שבוע הוא התחיל לקרוס אחרי 5 דקות של משחק .. ,וריסט לא עוזר..

הכרטיס הוא של פאליט . PALIT (ניראה לי ככה רושמים ) , ובקשר לביוס אני לא מבין , אבל הקטע שהבעיה התחילה בתקופה האחרונה כאשר יש לי את הכרטיס כבר שנה כמעט .. , נכנסתי קודם למשחק קריסיס על הכי גבוהה ושוב המחשב קרס :\

בקשר לדריבר התקנתי היום את החדש וכנראה שאין קשר לזה .

השאלה מה יכול לגרום לתופעה הזאת במידה והכרטיס אכן תקין ?

פורסם

איזה ספק 600W בדיוק ?

זה יכול להיות קשור...

פורסם
  • מחבר

עידכון - שיחקתי שוב במשחק לעשות בדיקה.. , שוב אחרי כמה דקות המסך קרס .. מלא ריבועים וריצודים .. , מיזערתי מהר את המשחק ויצאתי לוינדוס סגרתי את המשחק.. בוינדוס המחשב עבד בצורה תקינה .. רק שכל הסמלים היו גדולים , וקיבלתי את ההודעה הזאת :

קישור לתמונה - אני לא מצליח לשים אותה ..

http://www.israup.net/images/292e5be1378bd785c4dc95326d2cc4d3.JPG

מה אני אמור להבין מזה ? הבעיה בכרטיס ? פירמוט יכול לעזור ? דריברים התקנתי אתמול וגם פעם בדריבר הקודם הופיעה לי השגיאה הזאת ..

פורסם

בהחלט יש בעיה בדגמים של ספיר (4870) , לבן דוד שלי זה קרה בדיוק לפני שבועיים, שיחק כמה דקות, ריצודים ,ריבועים, מסכים שחורים, כיבוי ,ריסט, יש לו אחלה ספק (קורסיר 650), הכל תקין אצלו ,לקח את המחשב לחנות, הכרטיס נמצא תקול ולא תקין יותר לשימוש, קיבל חדש, גירסה של MSI עם קירור מעולה, ועם 1GB זיכרון, lucky boy ,אז אני מציע שתממש אחריות כי אתה מתאר בדיוק את המצב שאני ראיתי במשך כמה שבועות אצלו.

החלפנו קירורים, נקנו אבק, חידשנו משחה, נסנו את הכרטיס אצלי אפילו והכל אותו הדבר, ז"א אם במערכת אחרת לגמרי זה אותו הדבר אז הכרטיס תקול, כך הגענו למסקנה שהוא גמר את תפקידו בעולם....

מקווה שעזרתי.

פורסם
  • מחבר

הבנתי אחי.. הבעיה היא שהם בדקו אותו -החברה - אצלהם במעבדה ואני הייתי גם עד לזה .. במשך שעה והוא עבד חלק .. בלי בעיות .. ואצלי בבית הוא פתאום עושה תקלות :\

אז אין לי מושג איפה הבעיה .. ובקשר לתמונה ששלחתי יש לך מושג מה הבעיה ?

פורסם

גם לבן דוד שלי זה קרה, לקח אליהם בהתחלה, כלום, אפס תקלות, לא במשך שעה,אלא במשך 3 שעות, עד שהכרטיס נמחק לגמרי.

הם חייבים לדאוג לפתרון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים