עבור לתוכן

שגריר ישראל באו"ם: המועצה לא מצאה לנכון להתכנס לאחר הטבח שבוצע בחיפה

Featured Replies

פורסם
שגריר ישראל באו"ם: המועצה לא מצאה לנכון להתכנס לאחר הטבח שבוצע בחיפה

יום ראשון, 5 באוקטובר 2003, 22:30 מאת: מערכת וואלה!

שגריר ישראל באו"ם, דני גילרמן, אמר כי ישראל תמשיך לנקוט בפעולות להגן על חיי אזרחיה. גילרמן הביע תרעומת על כך שלאחר "הטבח בחיפה" בו נרצחו 19 בני אדם לא התכנסה מועצת הביטחון, אולם כאשר ישראל פוגעת בבסיס אימונים של ארגוני טרור - אזי מתכנסת המועצה.

לדברי גילרמן, דרישתה של סוריה לכינוס מועצת הביטחון של האו"ם, שקולה לדרישתו של ארגון הטרור אל קאעדה לכינוס המועצה, שכן גם סוריה עוסקת בטרור ונותנת לו מחסה. כשנשאל השגריר כיצד לדעתו תגיב ארה"ב לתקיפה הישראלית, הוא השיב כי יופתע עם ארה"ב תתמוך בסוריה.

גילרמן הוסיף כי המשלחת הישראלית תישאר במטה האו"ם בניו יורק עד לשעה 17:30 (שעון ארה"ב), ולאחר מכן תסיים את פעילותה עם כניסת יום הכיפורים בארה"ב.

מה קורה פה???

כשפוגעים באנו לא צריך לקיים התכנסות, אבל כשפוגעים בהם חייבים! :eek2:

האו"ם ישתגע.

פורסם

מה אתה לא מבין

זה ממש אבל ממש לא מעניין אותם

עוד 20 הרגים פחות 20 הרוגים

העולם אדיש אלינו, ואנחנו אדישים למה שקורא לנו.

מעניין אותי מהאום כמו שמעניין אותי מצב החסה המחנה פליטים בלטה.

אנחנו צריכים לקום ולעזור לעצנו לעצנו לצאת מזה ולא לחקות שהעולם הפרו ערבי יפה הנפש יתעורר לעזרתנו

עי הוא פשוט לא.

תראה לי עוד מקום אחד בעולם שבו רצת של 20 בני אדם חפים מפשע כולל ילדים היה עובר בשתיקה.

( אהה רגע נזכרתי, לא שתקנו, הפצצנו הפצצה חסרת טעם של איזה בסיס אימונים בסוריה, אני מקווה שלפחות זרקו שם פצצות שפג תוקפם כי חבל על התחמושת )

פורסם

את הפצצות שפג תוקפן שומרים במיוחד בעבור ה"סיכולים" בשטחים.

בגלל זה יש כל כך הרבה פאשלות ;D

פורסם

ההבדל בראיה נעוץ בכך שהפלסטינים נחשבים בעיני העולם כלוחמי חופש ואנחנו ככובשים.

זה מסביר הכל

פורסם

גם כשהורדנו את הבית של שחאדה יחד עם עוד "קצת" אזרחים האו"ם לא התכנס.

יש הבדל מהותי בין פיגוע טרור שמתבצע בתוך ישראל לבין תקיפה של מדינה זרה, תפסיקו להיות כל כך צרי מוחין.

פורסם

גם כשהורדנו את הבית של שחאדה יחד עם עוד "קצת" אזרחים האו"ם לא התכנס.

יש הבדל מהותי בין פיגוע טרור שמתבצע בתוך ישראל לבין תקיפה של מדינה זרה, תפסיקו להיות כל כך צרי מוחין.

אכן ...

בל נשכח שהפרנו ריבונות של לבנון ושל סוריה. מה גם שהסורים אפילו לא הספיקו להזניק מטוסים ולהפעיל נ"מ מה שמעיד על המבוכה הרבה בא נמצא באשר אסד הבן.

הצעד הוא נכון ורצוי, כיוון שגם למעצמה החזקה במזרח התיכון (ישראל) מותר לשבור כללים ולקבוע כללי משחק חדשים.

תעוזה ואומץ עם זהירות נדרשים ממדינה כמו ישראל נוכח המציאות הבעייתית באיזור הזה.

פורסם

אפרופו מערך הנ"מ של סוריה, עפ"י ידיעתי רובו מרוכז בין דמשק לגבול הישראלי; שימו לב שהתקיפה התבצעה צפון מערבית לדמשק, עמוק בתוך השטח הסורי, הרחק מעבר לנ"מ הסורי.

יותר מכל מטרת הפעולה היא איתות ברור מאוד לסוריה, אבל לא יותר מכך - אני מקווה שהתגובה לפיגוע כזה לא תסתכם בהפצצת שני בתים ריקים בעזה ומחנה אימונים נטוש בסוריה.

עריכה: כעת מתברר שמסוקי חה"א תקפו שיירת מכוניות בדרום לבנון, אך מטרות התקיפה ותוצאותיה אינן ידועות לפי שעה.

פורסם

אישית האו"ם בכלל לא מעניין אותי סתם אירגון דפוק זה לא מה שהיה פעם היום האו"ם הוא אירגון פרו ערבי מוחלט והכול בגלל שלערבים יש נפט זו לפחות דעתי אני יודע שזה לא הכי קשור לנושא אבל עם לנו היה נפט תאמין לי שכול מדינה באו"ם ובמיוחד צרפת (שזו המדינה שאני הכי לא סובל בעולם) היו לתובתנו תמיד!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים