פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר ניסית לחבר רק שני מודולים - אחד של 1GB ואחד של 2GB?לא ניסיתי עדיין לשנות את מה שאמרתם לי. יש טעם?עד כה ניסיתי לחבר 2 מודולים - עובד (1+2=3 גיגה)כאשר מחברים את 3 המודלים - לא עובד (4=2+1+1 גיגה)
פורסם 2010 במרץ 115 שנים אז כנראה שהלוח לא מאפשר 3 מודולים.בכל זאת הייתי במקומך רוצה לפסול את עניין התזמונים/מתח/תדר.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר אוקיי,קיבעתי את התדר על 667קיבעתי את המתח על 1.8את התזמונים לא מצאתי, אולי תצליחו לראות היכן זה נמצא בתמונות שהעליתי מקודם של הביוס?ביוס- מעודכן לגרסא האחרונה (מאי 09)יש עוד משהו שאפשר לנסות?דרך אגב, יש לי זכרון DDR1 256MB ישן , כדאי אולי לנסות להכניס אותו לתא הרביעי?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר מה לגבי מה ששאלתי בעמוד הקודם?עניתי . כל הזכרונות הינם דו צדדייםהם מאותו דגם פשוט נפחים שוניםלמה?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר אז לסיכום, נגזר עלי להיות עם 1 גיגה מיותר מחוץ למחשב עד שאמצא מישהו שיחליף איתי זכרונות?או שיתכן וישנו פתרון כלשהו?ודרך אגב, זו קצת חוצפה שאסוס לא כתבו את זה במדריך...לא?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר האם יש מה ללכת עם הבעיה הזו לחנות ממנה קניתי את המחשב (שעדיין באחריות)?או שזו לא בעיה בלוח אם?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים הבעיה נובעת מבקר הזכרון במעבד ולא מלוח האםבכל מקרה, אם תסתכל בחוברת של לוח האם (בעמוד 1-14)תראה שזה לא אחד מהקונפיגורציות שמוצעות שם, או סטיק אחד, או שניים, או ארבע.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר הבעיה נובעת מבקר הזכרון במעבד ולא מלוח האםבכל מקרה, אם תסתכל בחוברת של לוח האם (בעמוד 1-14)תראה שזה לא אחד מהקונפיגורציות שמוצעות שם, או סטיק אחד, או שניים, או ארבע.אוקיי, אלו קונפגיורציות מומלצות. לא כתוב בשום מקום שהלוח לא יעבוד עם 3 סטיקים.ואם כבר ענית (ונראה שאתה מבין) יש לך איזושהי דרך להתגבר על הבעיה?
פורסם 2010 במרץ 715 שנים הם לא ממליצים כי הם לא יכולים להבטיח שזה יעבוד,זה יכול לעבוד עם מעבד AM2/AM2+ מסטפינג מסויים (כלומר עם גירסה מסויימת של בקר הזכרון) ולא על גירסה אחרת.
פורסם 2010 במרץ 715 שנים מחבר הם לא ממליצים כי הם לא יכולים להבטיח שזה יעבוד,זה יכול לעבוד עם מעבד AM2/AM2+ מסטפינג מסויים (כלומר עם גירסה מסויימת של בקר הזכרון) ולא על גירסה אחרת.מסטפינג?יש לי מעבד AM2 3800 X2 64BIT
פורסם 2010 במרץ 815 שנים אופס, לא שמתי לב איזה לוח (יותר נכון לאיזה מעבד הוא מיועד)יש לבקר זכרון של מעבדים בסוקט 939 בעיה קשה לעבוד עם 3 סטיקיםאם הורדת המחלק/תזמונים חא עזרה זה לא ילך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.