פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים שלום לכולם.יש לי את הרמקולים הבאים:http://www.chikchak.co.il/papcoil/img/chanuiot/reduced/259981.jpgחשבתי להוסיף טוויטר ליד כל רמקול...השאלה שלי היא קודם כל האם לפי דעתכם זה יגרום לשיפור באיכות המוזיקה?מבחינת הספקים חשבתי פשוט לחבר כל טוויטר ליציאה של הרמקול (ימין לימין ושמאל לשמאל) אחרי המגבר של הרמקולים עצמם, זה יספיק?אולי אפילו להוסיף LPF ...בקיצור אני אשמח לשמוע דעות נוספות.
פורסם 2010 בפברואר 2515 שנים לא עושים דברים כאלה לרמקולים. כל רמקול (ואני רוצה להאמין שגם מה שנתת בלינק) בנויים בתכנון מדוייק של חלוקת תחומי תדרים, פיזור צליל, תיבת תהודה וכו'. כל שינוי בתכנון המקורי רק יגרע באיכות הצליל. במקרה שלך יש לך שני מידים שמכסים גם את רוב התדר הגבוה, מה שאומר שטוויטרים די מיותרים. חוץ מזה, הוספה של טוויטרים דורשת גם מעגל קרוסאובר, שגם אותו צריך לתכנן בדיוק גבוה. גם לפי התמונה זה נראה רמקולים של 5 וואט... לא שווים אפילו את הפירוק שלהם.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים מחבר ממש לא התכוונתי לפרק את הרמקול...מהסאב יש לי 2 יציאות בננה לשני הרמקולים. חשבתי פשוט לעשות מעין פיצול מכל יציאה של רמקול ולחבר לה טוויטר.
פורסם 2010 במרץ 115 שנים עדיין, כל מה שאמרתי נכון.חוץ מזה, אתה יודע איזה מגבר יש בתוך הסאב? אולי תחום העוצמה שלו בתדרים מעל 15KHZ כל כך נמוך שהוא בכלל לא יצליח להפעיל עוד טוויטר?
פורסם 2010 במרץ 215 שנים אם תוכל לבנות תיבה חדשה מMDF בעובי 17 מ''מ ואז להוסיף את הטויטר (כאשר התיבה אטומה לחלוטין עם סיליקון מבפנים)ואני מאמין שיהיה שיפור באיכות השמע הבעיה היא שהקיט הזה של כל הרמקולים עולה 200 שקל בלחץכל ההשקעה פה תעלה לך יותר מזוג חדשים .
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר מה תיבה עכשיו?!אני מתכוון למשהו כזה:http://www.uauctionsource.com/picture/SKU006895_2.jpgפשוט לחבר אותו ליציאת אודיו מהמחשב וזהו...
פורסם 2010 במרץ 215 שנים מחבר האמת שכן...הצלילים הגבוהים קצת חסרים..אני מרגיש את זה באוטו - הטוויטר לא מחובר הכי טוב אז לפעמים כשאני עולה על פס האטה אז הוא מפסיק לעבוד ואז אני מרגיש כמה הוא תורם לצליל ה"עשיר".
פורסם 2010 במרץ 315 שנים לא קשור. באוטו הרמקולים מתוכננים לעבוד עם טוויטר, והתדרים והאלמנטים מחולקים בהתאם.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים יש כאלה שמוסיפים טויטרים.בן דוד שלי עשה את זה. זה היה פשוט נורא.ממש הכאיב באזניים.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים זה דווקא יכול להצליח אבל זה יהיה סיפור ורוב הסיכויים שזה יצא יותר יקר מהרמקולים שיש לך עכשיו.אתה צריך לוודא שבאמת יוצאים לך התדרים הגבוהים מהמגבר, יכול להיות שהוא כבר מראש סינן את הגבוהים.צריך לסנן לכל רמקול את התחום שלו משמע 2 פילטרים לכל צד.וזהו בגדול.תחליט אתה אם זה כדאי.
פורסם 2010 במרץ 315 שנים מחבר טוב המצב כרגע הוא שהשגתי טוויטרים מחבר שקנה קומפוננט חדש לרכב...אז טוויטרים יש.עכשיו רק צריך מגבר ומסנן לתדרים הנמוכים...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.