עבור לתוכן

לא מצליח לראות בטלויזיה כשאני מחבר אותה למחשב בווינדואוס7

Featured Replies

פורסם

היה לי אקספי עד לפני כמה ימים... והטלויזיה הייתה מחוברת ולא הייתה שום בעיה

יש לי 88GT , הטלויזיה מחוברת למחשב בHDMI בטלויזיה וDVI לכרטיס מסך

אבל עכשיו עם הוינ7, רק ברגע שאני מחבר את הכבל לכרטיס מסך, ישר המסך מחשב ניהיה שחור, ובטלויזיה או שנשאר כחול (ברירת מחדל כשלא מחובר כלום) או שרואים מכל מיני צבעים מטושטשים, כאילו מישהו הפיל את הטלויזיה 2 קומות

הורדתי את הדרייבר של נוידיה הכי חדש, ניסיתי להסיר ולהתקין אותו מחדש, אפילו הורדתי אותו מחדש, אבל זה לא עזר..

(עריכה: זה הדרייבר http://www.nvidia.com/object/win7_winvista_32bit_196.21_whql.html )

ניסיתי לשנות רזולוציות, לעשות ריסטים לפני ואחרי, להחליף בין החיבורי מסכים, מלא קומבינציות ואף אחת לא עזרה לי.

לאדע מה לעשות :S אבודים בHD מחכה לי חח ;)

תודה רבה לעוזרים.[br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 01:22:55

בבקשה, מישהו ? :([br]פורסם בתאריך: 24.02.2010 בשעה 21:18:28
אני לא מבין, אין אף אחד בפורום הזה שיכול לפחות לתת עצה ? לנסות לעזור ?.... \=
פורסם

האם אתה רואה תמונה כשהטלויזיה מחוברת ואתה מדליק את המחשב? (האם יש תמונה בזמן שהמערכת עולה?)

פורסם
  • מחבר

אם רק הטלויזיה מחוברת איפה שבד"כ המסך של המחשב מחובר אז כן, עד שזה מגיע למסךWELCOME ולדסקטופ ואז יענו אין "סיגנל", זה חיבור כחול כזה של DVI, לפני זה היה מחובר לחיבור הלבן.. אני לא חושב שיש הבדל אבל

אם המסך מחשב מחובר רגיל והטלויזיה גם מחוברת לחיבור DVI השני (הלבן) אז המחשב עולה אותו דבר עד שזה מגיע למסך WELCOME ואז אין סיגנל בשניהם

אם רק המסך מחשב מחובר, והמחשב עלה רגיל, ואז אני מחבר את הטלויזיה גם, אז רואים מטושטש, כאילו הפילו את הטלויזיה 2 קומות כמו שציינתי כבר חח

כאילו הרזולוציה לא מתאימה או משהו...

בכל מקרה, ניסיתי לעשות טריק וכשעלה המחשב עשיתי F8 ועשיתי שיעלה עם רזולוציה של 640-480 אם אני לא טועה, ואז המחשב עלה סוף סוף בזמן שהטלויזיה הייתה מחוברת ! אבל כשאני מנסה לשנות רזולוציה או לעשות כל דבר חוץ ממסך משוכפל , ברזולוציות יותר גבוהות, הבעיה חוזרת

פורסם

טוב, ברור שהרזולוציות שהמחשב עובר אליהן ברגע שהמערכת עולה לא מתאימות למסך/טלויזיה.

נסה להגדיר ידנית מצב CLONE ברזולוציה של 1024X768 ותראה אם זה עובד.

פורסם
  • מחבר

עובד CLONE :)

אבל אני רוצה שזה יהיה EXTEND , ואת זה עדיין אני לא מצליח

פורסם

המסך של המחשב עובד ב-EXTENDED?

פורסם
  • מחבר

לא, וזאת הבעיה, כשאני עושה את זה המסך ניהיה שחור ובטלויזיה מטושטש.. סתם כאילו מראה סימני חיים

אפילו אם אני רק עושה APPLY , זה לא חוזר אחרי 15 שניות למצב רגיל זה נשאר ככה ואני נאלת לעשות ריסט כל פעם

נראה לי זה בגלל שכשאני עושה את זה המסך של הטלויזיה הוא בברירת מחדל המסך הראשי, איך משנים את זה ? [br]פורסם בתאריך: 26.02.2010 בשעה 23:35:42

זהו? נגמרו הרעיונות ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים