עבור לתוכן

עזרה| דרוש שידרוג?

Featured Replies

פורסם

מה קורה חברים..

קניתי את המחשב הנ"ל לפני כשנה וחצי.

לא מזמן ביצעתי שידרוג של המסך מ17" ל22", כך שבגלל הזיכרון שבכרטיס מסך המשחקים קצת מקרתעים.

הכרחי לשדרג כרגע?.. אם כן מה.

CPU: Intel Core 2 Quad Q9400

MainBoard: ASUS P5QL-E

Memory: G.Skill 4GB DDR2 900Mhz PI-Black

Graphic Card: Leadtek GeForce 9800GTX+ 512MB

Cooling CPU: Arctic-Cooling Freezer 7 Pro

Optical Drive: Samsung X22 DVD

HDD: Seagate 500GB 32MB

PSU: Corsair 550W

Case: NZXT Tempest

Monitor: Dell 2209WA

תודה,

רון. :xyxthumbs:

פורסם

היי, המערכת נחמדה מאד וזמנה עדיין לא הגיע..עדיף שתעשה בדיקות של 3DMARK ותשווה עם תוצאות של אחרים, אולי פשוט אחד הרכיבים לא תקין. על איזה רזולוציה אתה משחק? זה קורה רק במשחקים? מה עם סרטי FHD?

אם אתה ממש מקפיד למהדרין על רמת הגרפיקה במשחקים אז הדבר היחיד שהייתי מחליף זה כרטיס המסך וזה כבר דורש שתגיד מה התקציב ההגיוני שלך. אגב אם כן במקומך הייתי מוכר את הנוכחי, אני בטוח שיהיו לו קונים.

פורסם

גודל המסך פחות מהותי מהרזולוציה שלו. בעוד שברזלוציות של מסכי 19" ומטה כמו 900X1440 או 1280X1024 ומטה כרטיס 9800GTX+ יככב, כאשר עולים ברזולוציה ולא יורדים בהתאם בהגדרות במשחקים כבדים, נכנסים לתחום בו הוא מגלה אוזלת יד. אם מדובר במסך 1050X1680 סביר שירידה לא נוראה מדי בהגדרות תאפשר גיימינג ברמה טובה, אם מדובר במסך FHD, אז כדאי להתארגן על תקציב לשדרוג.

פורסם

המסך במפרט שלו - Dell 2209WA , עובד ברזולוציה 1680X1050

אין שום סיבה שהמפרט הזה לא יחזיק 90% מהמשחקים בהגדרות גבוהות

הדבר היחידי באמת שאפשר לשדרג כאן זה כרטיס המסך ל HD5770

או לחכות חודשיים שלושה ולראות מה יהיה ל Nvidia להציע

פורסם

9800GTX+/ GTS250 מציגים ביצועים דומים ל4850 של ATI, ה4870/5770 הם קפיצה של "חצי רמה" ולא מצדיקים ממש את השדרוג. עבור 1050X1680 לא מוצדק כרגע לשדרג.

פורסם

מסכים איתך ++ . גם אני לא חושב שיש מקום לשידרוג במפרט הנוכחי אלא אם כן פותח הדיון באמת מתעקש על משחק בהגדרות הגבוהות ביותר ללא פשרות.

נכון שזה לא שדרוג משתלם, אבל זה מה יש כרגע.

פורסם
  • מחבר

תראו כרגע רוב המשחקים פועלים בצורה יפה מאוד.. כשסיימתי לא מזמן את COD MW2 אז פה ושם היו כל מני תקיעות וקירתועים כאלה.

עם הזמן למדתי להסתדר עם זה..

השאלה שלי זה האם כדאי לשדרג עכשיו את הכרטיס מסך או לחכות למשהו קרוב שבאמת שווה לשדרג אליו.

פורסם

מסכים עם כל מה שנאמר לעיל - על המסך שלך השדרוג לא כדאי - הכרטיס שלך אמור להחזיק עליו יפה מאוד על הגדרות גבוהות ב-90% מהמקרים.

תמשוך אותו עוד חצי-שנה לפחות וקנה משהו בקליבר של HD5850 אז - ככל הנראה בסביבות ה-900-1100 ש"ח.

פחות מזה קפיצת הביצועים לא מצדיקב שדרוג על 22' שאינו FHD כמו אצלך..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים