עבור לתוכן

Hd-DVD / Sreamer - מה עדיף

Featured Replies

פורסם

טוב, לא ידעתי שהמחירים של נגני BR ירדו לרצפה. עדיין אני לא רואה סיבה הגיונית לקנות נגן BR, אלא אם יש לך מקום שמשכיר ובזול סרטי BR מטר מהבית.

B.D.B האקסטרימר רחוק מלהיות אחד הסטרימרים הכי טובים שיש

הוא פשוט אחד הסטרימרים הכי זולים בארץ כרגע שמתמודדים עם פורמטי HD זה הכל

נכון יש יותר טובים ממנו, אבל בטווח מחירים של מתחת לאלף אין לך אופציות עדיפות שעדיין מציעות את אותן התכונות.

פורסם

PLYONHD קצת פחות מ1000 אם אותה חומרה +- ואותם פיצרים +- רק אם אפשרות של הורדת טורנטים ושימוש בארד דיסק פנימי רגיל (יותר זול מניד )

ומארז טוב יותר

האקסטרימר פשוט זול יותר מימנו מהקופסה אבל עד כמה שאני זוכר לא מגיע אם כל החיבורים

וגם רועש

נגד האקסטרימר יצא PLYONHD מיני שלא יכלול אפשרות לארד דיסק פנימי (רק חיצוני) ויתומכר בערך באותו המחיר

הדגם הבא של האקסטרימר כבר יעלה בערך כמו הPLYONHD אבל יכלול שיפורים מסוימים

פורסם
  • מחבר

חברים....

הטיסה לדיוטי יוצאת מחר ;) וצריך להחליט.... ההתבטות הוא בין LG ל Xtreamer.

עדין לא הבנתי- איזה תכונות מאפשר סטרימר שאני לא יכול לראות באמצעות LG BD player???

לי אישית עדיף LG כי הוא חוסך לי מקום לעוד DVD בסלון- וגם שיהיה כבר תמיכה ב BD בעתיד.

מה טוב בסטרימר?? אין לי רשת אלחוטית ד"א......

פורסם

סטרימר מאפשר לך לצפות בסרטים, שאינם BRדיסקים מקוריים, מבלי לצרוב אותם. הן ע"י חיבור דיסק חיצוני והן ע"י הזרמה מהמחשב הביתי.

זה גם רלוונטי לתמונות ומוזיקה.

פורסם

barak_i ההבדלים בין סטרימרים לHTPC לבין נגני בלו רי מצטמצמים אם הזמן

כמו שההבדלים בין קונסולות למחשבים מצטמצמים אם הזמן

העניין זה שהטכנולוגיה מתפתחת ובניגוד לפעם שכל מכשיר עשה דבר אחד וזהו היום מכשירים עושים יותר דברים

בעניין השוואות תבדוק באיזה דברים תומך הנגן ובאיזה דברים תומך סטרימר באותה רמת מחיר ותחליט לבד

יש לך לבודוק דברים כמו פורמטים נתמכים

אפשרויות חיבור USB\כרטיסי זיכרון \ארד דיסק

וכל מיני דברים כאלו

בתאוריה נגן בלו רי יכול להיות גם סטרימר טוב כי יש לו את היכולת להריץ סרטים ב1080P

העניין זה התוכנה והיצאות שלו ואת זה צריך לבדוק

בנוגע לדגם המסוים הזה לפי הביקורת על איכות התמונה לא הייתי הולך אליו

וגם לא ברור אם יש לו יכולות לנגן מגוון פורמטים ולשמש גם כסטרימר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים