עבור לתוכן

רציתי לשאול מה אתם חושבים על המחשב הזה מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD

Featured Replies

פורסם

מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר?

הינה המפרט.

אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח

יצרן: DELL

מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz

זיכרון: 2GB 800Mhz

דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM

צורב DVD: יש

מסך: 15.6 LED

מצלמה מובנית: יש

כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB

כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio

רמקולים: standard

מיקרופון מובנה: יש

כרטיס רשת רגיל: יש

כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש

bluetooth: יש

USB: 4 כניסות

FireWire: יש

קורא כרטיסים: יש

משקל: 2.5 ק"ג

צבע: שחור

סוללה: 6cell Lithium-Ion

פורסם

מה שאני (או כל אחד אחר) חושב על המחשב אינו רלונטי כל עוד אתה לא מפרט את השימושים שלך למחשב הזה ואת הדרישות העיקריות ממנו.

פורסם
  • מחבר

הדברים העיקריים הם סרטים אינטרנט מוזיקה (אני קצת עובד עם מוזיקה התוכנות לא מצריכות הרבה כח כמו למשל virtoal dj לא דברים כל כך חזקים)

אלה הם עיקר השימושים שלי במחשב. עכשיו מה תוכלו להגיד לי על המפרט הנ"ל והאים הוא יתאים לעבודה כזאת או לא?

עוד דבר אחד ראיתי את אותו דגם מחשב רק טיפה שונה אם תוכלו להגיד לי מה יותר טוב אני אשמח.

http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htm

בתודה מראש.

פורסם

אם אתה הולך להריץ סרטי HD עם VIRTUAL DJ או לחילופין אתה די גיי שמקרין קליפים, תדע לך שהכרטיס הזה לא מספיק.

הגיע אליי לקוח שקנה מחשב מאוד דומה והכרטיס לא הספיק.

אם אתה מכוון לעבודה עם סרטים בהפרדה גבוה יש צורך לקנות מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA או ATI

פורסם
  • מחבר

אוקיי אז ככה אני לא מתכוון להפעיל גם virtual dj וגם הצגת סרטים, זה לחוד וזה לחוד.

כל מה שאני מפעיל שאני עובד עם מוזיקה זה או התוכנה הזאת virtual או תוכנה אחרת לעריכת מוזיקה ובניפרד ללא כל קשר למוזיקה אני בבית רוצה לצפות בסרטים כמובן שאני מעדיף באיכות הכי טובה אבל זה לא מה שהכי חשוב לי, איכות HD מספיק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים