פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים מחשב נייד Dell Vostro 1015 T5870 4500MHD המחשב עולה בערך 2800 האם שווה את המחיר? הינה המפרט.אחריות: 3 שנים *לנייד זה שירות VIP איסוף והחזרה מאתר הלקוח יצרן: DELL מעבד: Intel Core 2 Duo T5870 2.1Ghz זיכרון: 2GB 800Mhz דיסק קשיח: 320GB SATA 5400RPM צורב DVD: יש מסך: 15.6 LED מצלמה מובנית: יש כרטיס מסך: Intel Graphics Media Accelerator 4500MHD 512MB כרטיס קול: SoundMAX Integrated HD Audio רמקולים: standard מיקרופון מובנה: יש כרטיס רשת רגיל: יש כרטיס רשת אלחוטי WIFI: יש bluetooth: יש USB: 4 כניסות FireWire: יש קורא כרטיסים: יש משקל: 2.5 ק"ג צבע: שחור סוללה: 6cell Lithium-Ion
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים מה שאני (או כל אחד אחר) חושב על המחשב אינו רלונטי כל עוד אתה לא מפרט את השימושים שלך למחשב הזה ואת הדרישות העיקריות ממנו.
פורסם 2010 בפברואר 2315 שנים מחבר הדברים העיקריים הם סרטים אינטרנט מוזיקה (אני קצת עובד עם מוזיקה התוכנות לא מצריכות הרבה כח כמו למשל virtoal dj לא דברים כל כך חזקים)אלה הם עיקר השימושים שלי במחשב. עכשיו מה תוכלו להגיד לי על המפרט הנ"ל והאים הוא יתאים לעבודה כזאת או לא?עוד דבר אחד ראיתי את אותו דגם מחשב רק טיפה שונה אם תוכלו להגיד לי מה יותר טוב אני אשמח.http://www.notebookclub.co.il/prod-dell-vostro-1015-t65.htmבתודה מראש.
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים אם אתה הולך להריץ סרטי HD עם VIRTUAL DJ או לחילופין אתה די גיי שמקרין קליפים, תדע לך שהכרטיס הזה לא מספיק.הגיע אליי לקוח שקנה מחשב מאוד דומה והכרטיס לא הספיק.אם אתה מכוון לעבודה עם סרטים בהפרדה גבוה יש צורך לקנות מחשב עם כרטיס מסך של NVIDIA או ATI
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים מחבר אוקיי אז ככה אני לא מתכוון להפעיל גם virtual dj וגם הצגת סרטים, זה לחוד וזה לחוד.כל מה שאני מפעיל שאני עובד עם מוזיקה זה או התוכנה הזאת virtual או תוכנה אחרת לעריכת מוזיקה ובניפרד ללא כל קשר למוזיקה אני בבית רוצה לצפות בסרטים כמובן שאני מעדיף באיכות הכי טובה אבל זה לא מה שהכי חשוב לי, איכות HD מספיק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.