עבור לתוכן

ציון מגוחך ב AQUAMARK3 עם רדאון 9800NP - סוף טוב, הכל טוב!

Featured Replies

פורסם

טוב, אחרי כמה קירטועים די מסיביים ב HALO, החלטתי לבדוק את ביצועי המחשב שלי עם הבנץ' הנ"ל. המפרט שלי הוא כדילקמן:

פנטיום 1.6A מומהר ל 2.1

זיכרונות סמסונג, ג'יגה של זיכרון שעובד כרגע על 349MHZ

לוח אם של אפוקס - 4GEA+

כרטיס מסך הרקולס 9800NP

ווינדוס הותקן לפני יומיים (XP+SP1), דרייבר עדכני לרדאון (3.07) וכל הדרייברים העדכניים של לוח האם מותקנים.

בהגדרות התצוגה הכל כל ברירות מחדל (לא מופעל AA או AF).

תוצאות ב AQUAMRK3:

2046

3335

15565

מה עוד אני מפספס? למה מערכת כזו חזקה שאמורה להוציא הרבה יותר ולא לקרטע במשחקים עושה לי צרות? יש למישהו רעיון?

• תגובות 38
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

טוב בעניין הכרטיס תבדוק ב control panel שהוא לא על aa af

ובענין המשחק הדפוק הזה halo יש לי גם readon9800 np gigacube

ואני לא יכול לשחק איתו כמו שצריך עם AA AF אופטימלי אז פשוט הורדתי את שתי האופציות האלה

והמשחק רץ חלק (כמובן על חשבון איכות תמונה) כנראה כבר כרטיסים של 1600 2000 שקל כבר לא טובים

או שכמו שאמרתי המנוע גרפי של המשחק הזה דפוק לחלוטין

פורסם

15.5k זה נמוך מאוד... אני מוציא יותר.

עם מפרט כמו שלך אתה אמור לשבור את קו ה30 או להיות ממש קרוב אליו בלי יותר מדי בעיות.

פורסם

Wow! מחשב כזה צריך להריץ את halo בלי שום בעיה...

זה בטח בעיית דריברים של הכרטיס מסך. לך לאתר של ATi ותוריד. יש גם באתר נראה לי...

פורסם

בעצם עכשיו נזכרתי שHalo לא תומך בAA וAF אז אין טעם לנסות להכריח אותו לעבוד עם זה כי זה מוריד ביצועים (בדוק)

פורסם
  • מחבר

comablack - כבר ציינתי שה AA ו AF לא מאותחלים, למה לחזור על זה?!

רוקפורד - אני מודע לכך, שאלתי אם יש למישהו רעיון מהיכן זה נובע...

ניסן - ציינתי שהדרייברים מעודכנים ואפילו ציינתי את גירסתם.

אם לא ציינתי, אז הנה תיקון - כל הדרייברים מעודכנים והווינדוס מעודכן לחלוטין מ WINDOWS UPDATE.

אנשים אחרים עם מפרט כמו שלי מקבלים כפול, והרבה אנשים עם מפרט חלש בהרבה משלי מקבלים יותר - כולם משתמשים ב XP+SP1.

אה - הרצתי בדיקת ווירוסים ע"י נורטום 2003 מעודכן לחלוטין - שום דבר לא נמצא.

יש עוד רעיונות? מישהו חושב על משהו שאולי אני פיספסתי?

פורסם
  • מחבר

כבר ציינתי - כל הדרייברים מעודכנים, כולל אלו של לוח האם.

לגבי הגדרות בביוס, אני אישית לא מוצא שום אופציה המאפשרת הפעלת ה FAST WRITE, אבל קשה לי להאמין שבגלל זה הביצועים יורדים לכמעט ממחציתם.

פורסם
  • מחבר

עידכון - הרצתי את 3DMARK2003 וקיבלתי תוצאה של 4392.

פורסם

הגיוני לחלוטין הציון שקיבלת

אזמשהו פה ממש מוזר

( תפעיל ICQ )

פורסם
  • מחבר

אי אפשר לדעת - ב ORB יש רק 5 אנשים שהעלו תוצאות עם כרטיס כשלי. בכל מקרה - זה לא מסביר את התוצאה המגוכחת ב AQUAMARK3.

פורסם

וב3dmark אצלך לא מגוחך? אני קיבלתי בו 5100 ויש לי ג'יפה 3, 256 מגה זיכרון sdram מסריח, ומעבד את'לון 1.3...

משהו בהחלט לא בסדר. מה שמוזר זה שהבעיה אצלך לא נקודתית כי גם המעבד מקבל ציון נמוך וגם כרטיס המסך...

פורסם

הוא מדבר על 3DMark03

פורסם

אה אופס :-[

מה שמוזר זה שהבעיה אצלך לא נקודתית כי גם המעבד מקבל ציון נמוך וגם כרטיס המסך...
אבל זה עדיין רלבנטי...
פורסם
  • מחבר

חברה - תנסו להתרכז. הדיון לא סובב סביב האם אני מקבל ציון נמוך או לא, את זה כבר הבהרתי בפתיחת הת'רד, הדיון סובב סביב למה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים