עבור לתוכן

מה דעתכם על המפרט הבא ( עד 7K לגיימניג )

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 7K

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב גימיימינג כבד, מסך DELL 24' 1920X1200

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)? אין צורך בציוד הקפי

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)?4

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? מתוכנן אוברקלוק

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אין צורך במערכת הפעלה

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. skypc

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)? RAID 0

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? כן

במפרט הנוכחי אין כרטיס מסך מכיוון שאני ממתין ל GF470\80 ( מקווה שזה יהיה באמת שווה את זה ) כך שבנתיים אני נשאר עם ה 8800 GTS שלי

כמו כן לא הוספתי קירור אותו אני קונה מחנות אחרת את ה NOCTUA NH D-14 שזה עוד 380 שח

₪1,471 1 מעבד Intel Core i7-930 Box

₪1,748 לוח אם Gigabyte GA-X58A-UD7

1,106 זיכרון OCZ DDR3 6144MB (2048MBx3) 1600Mhz CL 7-7-7-24 Reaper

₪245 2 כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB

₪908 1 מארז ללא ספק Antec Twelve Hundred

₪540 1 ספק כח OCZ ModXStream Pro 700W

₪140 1 צורב LG GSA-GH22L X22 SATA DVD

סה"כ 6400

אז מה דעתכם?

פורסם

אם השימוש הוא רק משחקים המעבד מיותר פה, לא תראה הבדל גדול לעומת הI5 היותר חסכוני בהרבה (בגלל השילוב עם לוח האם הנחוץ).

בנוסף כרטיסי הפרמי אמנם צריכים לצאת בקרוב אבל מחירם יהיה כנראה בשמיים, וה5850 הוא כרגע בחירה מושלמת בשבילך אז למה לא בחרת בו?

אם לא מתוכנן אוברקלוק ממש כבד אפשר גם להסתפק בספק 550-600 איכותי שיחזיק את המערכת.

פורסם
  • מחבר

המעבד + הלוח נבחרו בשביל אפשרות SLI טובה יותר בעתיד, כמו כן מתוכנן OC כבד

פורסם
  • מחבר

עוד דעות?

פורסם

אני חושב שזו טעות לבנות על חומרה שעוד לא קיימת, ולתכנן SLI של כרטיסים שעדיין לא יצאו. אם אתה באמת רוצה מערכת גיימינג מבוססת פרמי, חכה עד שהכרטיסים יצאו (לא רק כרטיסי ה High End שיוצאים ראשונים) ואז תבנה את המפרט.

כיום השילוב המשתלם ביותר הוא ה I5 750 + HD5850 .

פורסם

אם אתה בכל מקרה מחכה לכרטיסים החדשים של NVIDIA

אין לך טעם לקנות כבר עכשיו את המחשב אתה לא תקבל הבדל כזה גדול בביצועים אם אתה נשאר עם אותו כרטיס מסך ישן

פורסם
  • מחבר

הסיבה לכך שאני רוצה לקנות את המחשב עכשיו היא בגלל שיש לי זמן להתעסק עם זה עכשיו ( חופשת סמסטר ;D ), חוץ מזה עולם החומרה לא אמור להשתנות יותר מדי בחודש הקרוב עד ליציאת הכרטיסים כך שזה לא ממש משנה אם אני אקנה את המחשב עכשיו או עוד חודש.

פורסם
  • מחבר

יש מצב לקבל תגובה עניינית לגבי המפרט? ???

פורסם
  • מחבר

הקפצה אחרונה לפני שאני מוותר, אין לאף אחד הערות? :nixweiss:

פורסם

הרכיבים עצמם מתאימים והמפרט עצמו הוא בסדר גמור.

חוות דעת כבר קיבלת, אבל אתה עדיין בשלך, אז לשם מה פנית לעזרה?

שוב לדעתי מפרט מיותר ולא נחוץ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים