עבור לתוכן

כרטיס מסך משולב מסוגל לעבוד במקביל לכרטיס מסך נפרד שמותקן על הלוח אם?

Featured Replies

פורסם

1.האם יש אופציה להפעיל 4-3 מסכים שונים עם תוכן שונה בצורה כזו?

2.האם יש כרטיס מסך שאפשר להפעיל דרכו 3 מסכים במקביל ביציאות של DVI, DVI, HDMI ו/או DVI,HDMI,VGA ?

פורסם

למה שאתה מתאר בכותרת קוראים HYBRID SLI והוא דורש לוחות ספציפיים וכרטיסי מסך מסדרות מסויימות, וגם אז הוא מיועד לחסכון באנרגיה (ע"י כיבוי הרכטיס הלא מובנה) ולא למה שאתה צריך.

מצד שני, כל כרטיס מסדרה 5 של ATI תומך בשלושה מסכים.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שכדי להפעיל את שלושת הצגים יש צורך להשתמש בדגמים שמגיעים עם כניסת DP, מה שמחייב צג עם חיבור כזה (שאין לי) או מתאם אקטיבי שהוא לא זול ואני לא בטוח שגם אז ATI מתחייבים שהעניין יעבוד, הנכון הדבר?

פורסם

בימינו יש לא מעט כרטיסי מסך (אפילו זולים) שיש להם DVI, HDMI, VGA אתה יכול לחבר 3 צגים ליציאות האלא ואז אתה מקבל שולחן עבודה מאוד גדול

רק תזכור שאם אתה רוצה שיהיה לך הרבה תוכנות פתוחות במקביל על הצגים האלא אז אתה גם צריך משאבי חומרה כמו לא מעט זיכרון ומעבד מספיק חזק.

פורסם

למיטב ידיעתי כרטיסים מלפני סדרה 5 של ATI תומכים בשני מסכים בלבד אפילו שיש 3 יציאות. מגוון היציאות נועד למגוון חיבורים, לא בהכרח לשימוש בכולן בו זמנית.

מה שכן, כרטיסים "כפולים" (X2) עשויים לתמוך ביותר חיבורים במקביל (עד 4).

פורסם

^

צודק.

השאלה האם למשל לוח 785G או G41 עם כרטיס מסך נפרד פשוט (נאמר 8400 או HD4350) מסוגלים לתמוך ב-4 צגים במקביל - שניים דרך הכרטיס הנפרד ושניים דרך המובנה.

אני לא חושב שיש כל קשר ל-hybrid CF, זה קשור רק לגיימינג.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים