עבור לתוכן

צריך המלצה לכרטיס קול!

Featured Replies

פורסם

אבל חיצוני! לא שמתחבר למחר ולא של חברת MADIUO

יש לי כרטיס קול שלהם והוא לא פועל לי קניתי מחשב חדש ובמחשב הישן הכרטיס קול MADIUO 5.1 פעל לי! בווינוסXP

עכשיו בווינדוס 7 המחשב מזהה תכרטיס אבל אין לא פועל הכרטיס לא מתקין אותו!

פעם אחת לא יודע הוא פעל לי בווינדוס 7 אבל לא יודע לא פועל!!

לא יודע כבר איפה הבעיה בווינדוס 7 או בלוח או שלא יודע

ושהוא פועל לי בווינדוס 7 לא יודע חברתי תכרטיס קול מליון פעם והוצאתי עד שפעם אחת אני רואה זוהה הכרטיס קול! המחשב זיהה אותו עכשיו באתי לחבר תבורג של הכרטיס קול ואין לא פועל יותר ונסיתי לחבר מליון פעם רשום שמזהה חיבור מולטמדיה אבל אין לא מצליח להתקין!

והשירות שלהם כלל לא עוזרים

הבנאדם מי MADIUO עוד לי תשמע החברה לא חייבת לתת לך דריבר לווינדוס 7 משהו בסגנון הוא אמר

זה שירות במקום שינסה שהיבדוק MADIUO מבחנתי לא חברה .. חברה שלא מוציאה דרייברים לא חברה מבחנתי!

הנסיון האחרון שלי זה שאני מתקין ווינדוס 7 מי חדש

השאלה שלי יש לכם המלצה לכרטיס קול חיצוני שמנצל תMX5021 ב100%

כמה שיותר זול יותר טוב .......... אבל שיהיה משהו איכותי! לא פחות מי הMADIUO (למרות שלא סמתי לב שהכרטיס קול כך מיוחד אבל נחמד )

אבל אחד השימושים שלי זה השירים אז ממש חשוב לי משהו איכותי! לא יקר מדיי אבלללל

תודה רבהההה לכםםם :]

שבוע טובבב

פורסם

זה עניין של דרייברים - יש בעיה כרגע עם ווינדווס 7 ו m-audio. הורדת דרייברים נכונים?

הבעיה היא לא בלוח ולא בכרטיס.

פורסם
  • מחבר

זה עניין של דרייברים - יש בעיה כרגע עם ווינדווס 7 ו m-audio. הורדת דרייברים נכונים?

הבעיה היא לא בלוח ולא בכרטיס.

שמעתי כמה פעמיםש אמרו שאפילו בלי הדריבר של הכרטיס קול שמתאים לווינדוס 7 הכרטיס קול פועל

לא יודע לי לא פועלל

עד מתייי תיייהיה בעיה עם ווינדוס 7 עבר כולכך הרבה זמןןן!!!

אני כול הזמן בודק בודק וכלום אין דריבר!

פורסם

כן, זה נכון. יש להם בעיות.

אתה לא חייב להשתמש במליון סימני קריאה.

נסה להוריד דרייברים של ווינדוס ויסטה.

פורסם

דריוור של ויסטה!!!!! אולי יעבוד ב7!!!!!!! ואם הם לא!!!!!!!!! הוציאו לזה דריוור!!!!!!! לויסטה עדיין אז הם לעולם לא יוציאו!!!!!!!!!!!!!

לא יודע! לפחות ככה נראה לי לא יודע!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים