עבור לתוכן

מבקש עזרה בהרכבת מחשב לשימוש ביתי עד 2000 - יש כיוון

Featured Replies

פורסם

אוקיי בוא נקל על העניינים, אם אתה נעול על intel אז האפשרות הכי טובה היא I3 בזכות השידרוגים העתידיים, אבל המחיר יותר יקר ולא נשאר כסף לרכיבים האחרים. ולעומת זאת אם תקח את הכפולי ליבה הישנים של אינטל, יעלה פחות, ישאר מספיק כסף לרכיבים האחרים, אבל לא יהיה לך לאן לשדרג בגלל שזאת מערכה ישנה, ואז משם זה רק למחשב משרדי.

אבל אם תקח מעבד משולש ליבה של AMD (דרך אגב אני בכלל לא מבין את הנחישות שלך בINTEL אבל לא משנה) עם לוח מתאים יהיה גם מעבד יותר טוב וגם אפשרויות שדרוג, ונשאר לך עוד כסף לרכיבים אחרים..

לשיקולך.

פורסם

תודה לכולם על התגובות!

ראשית, אני לא אומר שאני נעול על I3

אני פשוט אומר שאני מעדיף את INTEL על פני AMD ..

בתקציב שלך ההעדפה הזו דופקת אותך.

אם אתה משחק רק בקטנה ומשחקים ישנים, אז הכרטיס הגראפי המובנה של CI3 יהיה בסדר גמור. אחרת, כדאי בהחלט להצטייד בכרטיס חזק יותר.

המערכת שהבאת היא עלובה, ונראית כמו נסיון של מישהו להיפטר מחלקים מיושנים על חשבונך. הפלטפורמה מיושנת המעבד לא משתלם, הספק ג'נרי, כרטיס המסך חלש.

מאיפה שלא נסתכל על זה, EZCool פירושו ג'נרי.

פורסם

מאיפה שלא נסתכל על זה, EZCool פירושו ג'נרי.

לא מסכים עם הקביעה ש EZcool = ג'נרי (אבל בוא לא נפתח את הוויכוח הזה כאן) עם זאת בוא נאמר שיש ספקים הרבה הרבה יותר איכותיים.

פותח הדיון, המפרט שהבאת גרוע מכל הבחינות ומורכב כולו מחלקים מיושנים וכנראה מדובר בעודפים שנותרו לחנות. חוזר ואומר - בתקציב 2000 ש"ח - לך על AMD. אם אתה יכול להגדיל ל 2500 ש"ח, I3 גם הופך לאופציה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים