עבור לתוכן

לגבי ה hd4890

Featured Replies

פורסם

תישמעו אני קונה ת hd4890 עכשיו אני לא יודע מאיזה חברה ליקנות POWECOLOR או SAPPHIRE

אז ראיתי בכמה מקומות ש POWECOLOR גם יותר מיתשתלם וגם יש לו מערכת קירור יותר טובה אבל מהחברה SAPPHIRE הוא ניראה יותר איכותי וגם רשום באתר שהוא בא אם מערכת קירור הינה לינקים:

powercolor :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1819

sapphire : http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=1557

אני שואל כי יש לי את אותו מאוורר כזה אם הכרטיס[יש בלינק תמונה של זה] כמו ב powercolor ב 9800gt אחד לאחד והוא עושה רעש בלתי ניסבל בדקתי והוא היחידי שאני מכבה ואין רעש.

מה אתם אומרים?

תודה לעוזרים וזה דחוף אחרי תשובות אני קונה אותו

פורסם

מדוע החלטת ללכת עם 4890, מדובר בכרטיס חם מאד, עם צרכית חשמל גבוהה, תג מחיר לא אטרקטיבי במיוחד,

ששייך לסדרה שיש לה מחליפה ממזמן.

פורסם
  • מחבר

מדוע החלטת ללכת עם 4890, מדובר בכרטיס חם מאד, עם צרכית חשמל גבוהה, תג מחיר לא אטרקטיבי במיוחד,

ששייך לסדרה שיש לה מחליפה ממזמן.

הרבה מהנהלים פה המליצו לי עליו הוא מאוד מישתלם אבל אני אולי מחכה עד תחילת מרץ לבואו של ה hd5830 שיהיה מבוסס על ה 4890 אך יותר חזק צריכת חשמל פחותה ותמיכה ב dx11 הבעיה היא שאין לי כוח כל כך זמן לחכות וזה לא בטוח שזה יצא בתחילת מרץ.

על איזה כרטיס אתה ממליץ לי לבנתיים שהוא באותה רמה של כרטיס זה? יש לי כ1000 שקל חריגה של 100 שקל לא יותר.

פורסם

אתה חושב שמי שקונה כרטיס מסך מעניין אותו שהוא חם וצריכת החשמל שלו גבוהה, היו כרטיסים שצרכו הרבה יותר

והיו אוברקלוקרים מעולים שעשו את העבודה כמו שצריך.

אף אחד לא יושב ובודק מה הטמפ' שלו בתוך המארז ומכרסם ציפורניים אם חס וחלילה תהיה חריגה במעלה או שתיים.

נהיה הגיוניים ופרקטים, נתון די שולי לרובנו.

ה-HD4890 הוא כרטיס מעולה ולפי קצב דרישות המשחקים כיום הוא יחזיק לא מעט זמן על מקסימום הגדרות.

תקח את -POWERCOLOR, גם יותר זול וגם קירור טוב יותר.

פורסם

^ ^ מחזק...

לך על הגירגסה הזולה ביותר שתמצא.

במיקרה הזה לך על ה POWERCOLOR, זול יותר וכולל קירור שנראה טוב יותר.

פורסם
  • מחבר

^ ^ מחזק...

לך על הגירגסה הזולה ביותר שתמצא.

במיקרה הזה לך על ה POWERCOLOR, זול יותר וכולל קירור שנראה טוב יותר.

סבבה אבל אתם יכולים להסביר לי למה יש לי את אותו קירור שיש לכרטיס מסך ב powercolor קסוף כזה ב 9800gt והוא עושה רעש נוראי זה בדוק ביגלל זה בדקתי מה אתם אומרים על זה.? זה יקרה לי גם ב כרטיס החדש ביגלל זה אני מיתלבט...

פורסם

רעש נובע ממהירות המאוורר ומאבק שמקשה על המאוורר להסתובב כראוי.

פורסם
  • מחבר

רעש נובע ממהירות המאוורר ומאבק שמקשה על המאוורר להסתובב כראוי.

מהירות המאוורר על 4 אחוז וניקיתי אותו אתמול..

פורסם

אין סכוי בהמאוורר מסתובב ב 4%... ועוד יותר אין סיכוי שהוא מרעיש ב 4%...

תבדוק כניראה משהוא אחר גורם לרעש...

פורסם
  • מחבר

אין סכוי בהמאוורר מסתובב ב 4%... ועוד יותר אין סיכוי שהוא מרעיש ב 4%...

תבדוק כניראה משהוא אחר גורם לרעש...

כניראה יש איזה באג בתוכנה.... ואתה בטוח ב100 אחוז שעדיף את ה powercolor ושהוא יהיה שקט?

פורסם

לא היה לי אישית את ה POWERCOLOR, הקירור שלו טוב יותר מהמקורי, אבל אני לא זוכר מה רמת הרעש שלו, סביר מאוד שהוא יהיה שקט יותר מהגירסה הרגילה, מהסיבה שהוא כולל מאוורר גדול יותר שפועל בRPM נמוך יותר...

לי היה את ה גירסה הרגילה והיא שקטה... אם אתה רוצה על בטוח לך עליה...

פורסם
  • מחבר

לא היה לי אישית את ה POWERCOLOR, הקירור שלו טוב יותר מהמקורי, אבל אני לא זוכר מה רמת הרעש שלו, סביר מאוד שהוא יהיה שקט יותר מהגירסה הרגילה, מהסיבה שהוא כולל מאוורר גדול יותר שפועל בRPM נמוך יותר...

לי היה את ה גירסה הרגילה והיא שקטה... אם אתה רוצה על בטוח לך עליה...

מזאת אומרת הגירסה הרגילה ה SAPPHIRE?

פורסם

כן זה קירור רפרנס... היה לי בדיוק כזה..

פורסם
  • מחבר

כן זה קירור רפרנס... היה לי בדיוק כזה..

טוב אני ילך על בטוח למרות שאני לא יודע מהזה רפנס :) וגם זה כולה הבדל של 50 mhz

עריכה: ראיתי בכמה הבדלים מאתרים מחוץ לארץ ומראים שם שה powercolor יותר שקט משעמות ויש לו מערכת קירור יותר טובה ..

פורסם

את זה גם אני אמרתי... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים