עבור לתוכן

יכול להיות שיש הגבלה על איי פיים שראוטר מחלק כסוויץ? (2650U)

Featured Replies

פורסם

יש לי ראוטר D-LINK 2650U.

אבל אני כבר לא בבזק אלא בהוט ועדיין אני צריך אותו בגלל שיש לי מספר מחשבים ברשת קווית בבית שמקבלים את האינטרנט מהנתב וחיבור אחד אלחוטי שמתקבל גם כן מהנתב.

כרגע מה שאני עושה זה מוציא כבל רשת מהמודם של הוט אל הנתב ובשאר החיבורים הנותרים את המחשבים הקווים הרגילים שלי - 2 מחשבים כרגע בגלל שאני לא יכול להקצות איי פי רק 1 כי אני צריך את האלחוטי יותר, בקיצור כרגע הראוטר מוגדר כסוויץ' אם הבנתי נכון לפי פורום אחר, בגלל שהראוטר לא משמש כמודם ומחייג אלא משתמש במודם של הוט שעובד לי ללא חייגן.

הכל טוב ויפה כשאני מחבר משהו כמו 2 מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי, כשאני מתחיל לחבר יותר נדמה לי שהוא פשוט לא מחלק יותר IP וזה מתחבר במן קישורית מוגבלת לאחר התחברות בשני מחשבים, רציתי לדעת אם יש אפשרות שהוא יחלק איי פי לכל אחד והכל יעבוד כמו שצריך עד 5 מחשבים אפילו, הבנתי שזה אולי משהו ב DHCP אבל לא ממש הצלחתי להגדיר שם משהו.

זהו אשמח לעזרה בנושא הזה.

אגב עוד דבר קטן, כדי להתחבר ללוח הבקרה של הנתב אני חייב לשנות את האיי פי ל 10.0.0.3 או 1 בסוף או משהו כזה ואת המאסק ל 255.255.255.0 בתוך ההגדרות TCP\IP של הכרטיס רשת בשביל להיות מסוגל להתחבר לנתב, כשאני עושה את הה אין לי אינטרנט ויש לי רק גישה לנתב, יש דרך להגדיר בנתב שגם יתן לי אינטרנט וגם אוכל לגשת ללוח הבקרה מתי שבא לי בכתובת 10.0.0.138 ?

זה שטויות אבל אם תוכלו לעזור לי גם בזה יהיה מצויין.

תודה מראש!

פורסם

בקונפיגרציה שהגדרה כרגע כל מחשב בעצם ניגש למודם ומנסה לקחת ממנו כתובת ip ובהוט מגבילים כל מודם לחלוקה של עד

3 כתובות ip עקב כך מעבר לשלוש מחשבים ככה לא תוכל לחבר.

במידה ותרצה לעבוד עם יותר מחשבים אתה צריך לשנות אצלך בראוטר שיעבוד בתור ראוטר ולא switch שיקח כתובות

ip חוקית אחת מהמודם ויחלק למחשבים כתובות לא חוקיות לדוגמא 10 או 192.168 וכדומה.

פורסם
  • מחבר

בקונפיגרציה שהגדרה כרגע כל מחשב בעצם ניגש למודם ומנסה לקחת ממנו כתובת ip ובהוט מגבילים כל מודם לחלוקה של עד

3 כתובות ip עקב כך מעבר לשלוש מחשבים ככה לא תוכל לחבר.

במידה ותרצה לעבוד עם יותר מחשבים אתה צריך לשנות אצלך בראוטר שיעבוד בתור ראוטר ולא switch שיקח כתובות

ip חוקית אחת מהמודם ויחלק למחשבים כתובות לא חוקיות לדוגמא 10 או 192.168 וכדומה.

יש דרך לעשות את זה מבחינת קינפוג מבלי לעבור חזרה לבזק בינלאומי או לקנות ראוטר חדש?

אני לא הכי מבין בזה ואיפה זה צריך להיות פשוט.

פורסם

אין פה בכלל קשר לבזק בינלאומי תיכנס לראוטר תעביר אותו ממצב swith למצב ראוטר ובהגדרת החיבור תגדיר על dhcp או dynamic

[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 16:19:25

סליחה תיקון טעות רק עכשיו שמתי לב לדגם של הראוטר שרשמתה זה הכן ראוטר שיכול לעבוד בצורה כמו שאני אמרתי לך אך ורק על גבי adsl

בחיבור להוט אתה צריך ראוטר שיש לו כניסת wan (חיבור לרשת חיצונית)ולכניסה הנ"ל לחבר את המודם של הוט.

בשביל לעבוד עם הראוטר שלך בהוט אתה באמת חייב להגדיר אותו כswitch ובתצורה הזאת לא תוכל לחבר יותר מ3 מחשבים. :'(

פורסם
  • מחבר

אין פה בכלל קשר לבזק בינלאומי תיכנס לראוטר תעביר אותו ממצב swith למצב ראוטר ובהגדרת החיבור תגדיר על dhcp או dynamic

[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 16:19:25

סליחה תיקון טעות רק עכשיו שמתי לב לדגם של הראוטר שרשמתה זה הכן ראוטר שיכול לעבוד בצורה כמו שאני אמרתי לך אך ורק על גבי adsl

בחיבור להוט אתה צריך ראוטר שיש לו כניסת wan (חיבור לרשת חיצונית)ולכניסה הנ"ל לחבר את המודם של הוט.

בשביל לעבוד עם הראוטר שלך בהוט אתה באמת חייב להגדיר אותו כswitch ובתצורה הזאת לא תוכל לחבר יותר מ3 מחשבים. :'(

מזה חששתי, תודה על העזרה.

פורסם
  • מחבר

שאלה קטנה נוספת, אם יש לי האב רגיל, אני יכול לחבר מהמודם אל האב כבל רשת והאב יתן רשת לכל המחשבים שמחוברים אליו, להוציא גם כבל אל הראוטר שיין לי ווירלס ל 2 מחשבים או שזה בלתי אפשרי?

פורסם

ראוטר פשוט עולה כ 120 ש"ח.

שימוש בHUB פשוט יהיה יותר בעייתי תחסוך לך זמן והתעסקות מיותרת, קנה ראוטר וזהו.

פורסם
  • מחבר

ראוטר פשוט עולה כ 120 ש"ח.

שימוש בHUB פשוט יהיה יותר בעייתי תחסוך לך זמן והתעסקות מיותרת, קנה ראוטר וזהו.

או קיי, יש המלצה למשהו פשוט שיעבוד לי טוב עם הוט ורק יתן לי אינטרנט אלחוטי במסגרת החדר אפילו לא צריך יותר רחוק, הצורך הוא ל 2-3 מחשבים קוויים ו 2-3 מחשבים אלחוטיים.

פורסם

נתב Edimax BR6424N

189 שח בזאפ.

תומך בכבלים ,מתאים לצרכים שלך.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

נתב Edimax BR6424N

189 שח בזאפ.

תומך בכבלים ,מתאים לצרכים שלך.

בהצלחה.

איך הראוטר Edimax BR-6204WG ? אני יכול להביא אותו במחיר ממש טוב יעשה מה שאני צריך?

פורסם

שמע זה ראוטר יש לנו כמה יחידות שלו בעבודה הוא עושה את העבודה

אבל הוא לא מדהים יש פה ושם כמה בעיות איתו. :xyxthumbs:

יש הרבה יותר טובים ולא במחיר הרבה יותר מידי גבוהה ממנו.

יש את הנתב Edimax BR6424N נתב בסדר גמרור עושה את העבודה נאמנה יצא לי להתעסק איתו

הcpu שלו לא כל כך חלש כך שהוא לא נחנק בכלות תחת עבודה מאומצת ואתה גם תהנה מרשת בתקן n

מה שיתן לך רשת ביתית שתוכל להעביר קבצים במהירות רבה יותר מתקן g

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים