עבור לתוכן

בעיית ניתוקים מהרשת ב Windows 7

Featured Replies

פורסם

התקנתי WIN7 וביומיים הראשונים לא הייתה שום בעיה, פתאום משום מקום האינטרנט מתנתק לי כל כמה דקות... הבעיה ממש מוזרה ואני לא שיניתי שום דבר בהגדרות.

המחשב שלי מחובר לנתב עם עוד 2 מחשבים שבהם אין שום בעיית גלישה באינטרנט ז"א שהבעיה אצלי ב windows.

שהוא מתנתק לי ואני נכנס למסך ההגדרות של הנתב שלי הוא מראה לי תצוגה מעט שונה (QQS והוא רואה את המודל של הנתב בתור wireless בעוד שלי יש חוטי).

ומתי שהוא שוב מתחבר אני רואה את מסך הקונפיגורציה כרגיל.

עזרה תתקבל בברכה.

פורסם

החיבור שלך הוא חוטי או אלחוטי? אם אלחוטי -- כנראה שהחיבור שלך מדלג לרשת אחרת שנמצאת בסביבה. אם החיבור שלך הוא קווי, כנראה שהוא "נכבה" ואז עובר לאלחוטי. תבדוק במנהל ההתקנים שלא פועלת מדיניות בחסכון בחשמל על כרטיסי הרשת שלך.

פורסם
  • מחבר

שהוא מתנתק לי ואני נכנס למסך ההגדרות של הנתב שלי הוא מראה לי תצוגה מעט שונה (QQS והוא רואה את המודל של הנתב בתור wireless בעוד שלי יש חוטי).

ומתי שהוא שוב מתחבר אני רואה את מסך הקונפיגורציה כרגיל.

אני ביטלתי לו את 3 ה V's ב power manement.

הוספתי תמונה אולי היא תעזור, אני משתגע כבר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

תמונות המסך לא מראות משהו חריג. יש לך עוד כרטיס רשת על המחשב?

פורסם
  • מחבר

לא, רק ה on board שלי

איך אני מסיר את הדרייברים לכרטיס הרשת שלי וחוזר לדרייברים המקוריים ש windows התקין אותם תוך כדי התקנה מה DVD?

פורסם

הכרטיס שלך מאוד סנדרטי -- למען האמת לי יש את אותו אחד. כנס לאתר של REALTEK ותוריד משם את הגרסא האחרונה -- אולי זה יעזור. בכל מקרה לי יש את גרסא 7.6.820.2009 ואין איתה שום בעיה. באתר שלהם הגירסא האחרונה היא 7.11.1127.2009 -- http://www.realtek.com.tw/downloads/downloadsView.aspx?Langid=1&PNid=13&PFid=4&Level=5&Conn=4&DownTypeID=3&GetDown=false&Downloads=true

פורסם

גם לי זה קרה. תנסה לעשות ROLL BACK לדרייבר (בתפריט המאפיינים שלו)

פורסם
  • מחבר

Cheif אני אנסה תודה, למען האמת הורדתי את הדרייברים מהאתר של לוח האם שלי (גיגהבייט).

ag43 ה roll back לא ניתן לבחירה.

פורסם
  • מחבר

Cheif

הייתי דיי אופטימי והורדתי את הדרייברים שנתת ואכן היו תחת המאפיינים של כרטיס הרשת הרבה דברים חדשים (שכרגע אני לא זוכר אותם אני בעבודה) והתקשורת עבדה בצורה דיי טובה (זה היה 10 דקות לפני שהלכתי לישון).

שקמתי בבוקר שוב לא יכולתי לפתוח שום אתר אז כך שזה לא עובד.

אני שוב חוזר על השאלה שלי, איך אני חוזר לדרייברים המקוריים שבאים עם דיסק ההתקנה של windows? ביומיים הראשונים הרשת עבדה לי ללא שום בעיות.

פורסם

סתם רעיון - נסה להסיר ההתקן מתוך המערכת

ואז לזהותו מחדש (הטריק היה עובד ב-XP )

עוד משהו שאפשר לנסות זה SYSTEM RESTORE

בהצלחה,

גבריאל

פורסם
  • מחבר

ניסיתי וניסיתי, הוא מזהה את ההתקן מחדש עם הדרייברים האחרונים.

ניסיתי system restore אבל משום מה הוא לא נותן לי מהמועד שלפני שהתקנתי את הדרייברים.

פורסם

כיוון שגם אצלי הבעיה הזו קיימת, וכמוך גם ניסיתי להסיר את הדרייברים עם תוכנות כוחניות אך ללא הועיל. אני אנסה לפעול בדרך אחרת.

(אני חושב שכדאי קודם כל לנטרל את כרטיס הרשת, דרך הביוס)

http://www.petri.co.il/removing-old-drivers-from-vista-and-windows7.htm

פורסם
  • מחבר

עשית את זה וזה עזר?

פורסם

עוד לא ניסיתי את זה. Realtek פרסמו גירסת דרייברים חדשה מה- 22 לחודש. יותר חדשה מזו ש- Chief פרסם, בינתיים אין בעיות. אם תקרה שוב בעיית הסנכרון עם הראוטר. אני אנסה לעשות את מה שרשום.

גם אצלך שהבעיה קורה, אתה כל הזמן צריך להסיר ולהתקין את הדרייבר מחדש?

פורסם
  • מחבר

ניסיתי את הגירסה החדשה, גם לפניה אחרי ששיחקתי עם אין סוף גרסאות של דרייברים הבעייה נרגעה קצת אז גם עכשיו, ישנם פחות ניתוקים אבל הם עדיין קיימים.

במיוחד אחרי שמדליקים את המחשב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים