עבור לתוכן

סביבת פיתוח על נייד מיני (S12) - כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתעניין לגבי רכישת לנובו S12 ורציתי לדעת האם יש כאן מישהו שעבד עם מיני לפטו עם מעבד ATOM והריץ עליו סביבת פיתוח, לדוגמא Eclipse ואולי יכול להגיד אם המחשב "סוחב" או לא?

תודה

פורסם

הרצתי בזמנו את אקליפס על ה Z520, שהוא אחד החלשים וזה סחב, וזמן הקימפול לפרויקטים "קטנים" היה סביר. קח בבחשבון שהבעיה בעיקר היא גודל החלון שנשאר לך לכתוב בו קוד, שהוא מצומצם מאוד (מספיק שאתה צריך לראות את הקונסול, את הפרויקט, ועוד איזה חלון ונשארת עם חלון מאוד קטן לכתיבה, לפחות במסך 11.6" )

פורסם
  • מחבר

הרצתי בזמנו את אקליפס על ה Z520, שהוא אחד החלשים וזה סחב, וזמן הקימפול לפרויקטים "קטנים" היה סביר. קח בבחשבון שהבעיה בעיקר היא גודל החלון שנשאר לך לכתוב בו קוד, שהוא מצומצם מאוד (מספיק שאתה צריך לראות את הקונסול, את הפרויקט, ועוד איזה חלון ונשארת עם חלון מאוד קטן לכתיבה, לפחות במסך 11.6" )

היי,

זאת באמת יכולהל היות בעיה. המסך ב S12 הוא 12 אינצ' שזה מאוד דומה לשלך.

אני אהיה חייב להתפרש כי בתקציב שיש לי זה המחשב הכי כדאי שיש.

לא נתקלת באי יציבות? באיטיות? וכו'..

פורסם

לא, מבחינת מהירות זה תפקד יחסית (שוב פעם, יחסית) בסדר. אני מדבר על JAVA דרך אגב. אקליפס ב C++ הרגיש יותר כבד, אבל זה מורגש גם במחשבים חזקים.

בכל אופן זכור לי שיש כל מיני סקינים לאקליפס שמותאמים למסכים קטנים. שווה בדיקה.

במידה ואתה הולך להמשיך לסביבות פיתוח אחרות (.NET וכו') המצב רק הולך ומחמיר (מבחינת אי הנוחות ב 12 אינץ)

אם התפקיד של הנייד זה רק פיתוח, וזה הולך להיות המחשב פיתוח הראשי שלך שווה לך לבדוק מחשבים אחרים.

יש ב 2500 מחשבים (כבדים) אבל עם מסך 15 אינץ שיעשו את העבודה.

ואתה גם תמיד יכול ללכת על יד שניה. T42 ב 1500 שח עם ג'גיה זיכרון ומסך 15" 3:4 הוא מכונת פיתוח לא רעה בכלל. (וגם לא עובר את ה 2KG לפי דעתי)

פורסם
  • מחבר

לא, מבחינת מהירות זה תפקד יחסית (שוב פעם, יחסית) בסדר. אני מדבר על JAVA דרך אגב. אקליפס ב C++ הרגיש יותר כבד, אבל זה מורגש גם במחשבים חזקים.

בכל אופן זכור לי שיש כל מיני סקינים לאקליפס שמותאמים למסכים קטנים. שווה בדיקה.

במידה ואתה הולך להמשיך לסביבות פיתוח אחרות (.NET וכו') המצב רק הולך ומחמיר (מבחינת אי הנוחות ב 12 אינץ)

אם התפקיד של הנייד זה רק פיתוח, וזה הולך להיות המחשב פיתוח הראשי שלך שווה לך לבדוק מחשבים אחרים.

יש ב 2500 מחשבים (כבדים) אבל עם מסך 15 אינץ שיעשו את העבודה.

ואתה גם תמיד יכול ללכת על יד שניה. T42 ב 1500 שח עם ג'גיה זיכרון ומסך 15" 3:4 הוא מכונת פיתוח לא רעה בכלל. (וגם לא עובר את ה 2KG לפי דעתי)

האמת שאני מתכוון לעבוד עם ECLIPSE ולפתח בPHP. כמה כבד זה ביחס לדוגמאות שנתת?

המחשב הוא כעיקרון הולך להיות המחשב היחידי שלי בבית. Emule, הרבה סרטים, Firefox, ופיתוח.

כרגע יש לי T42 שהלך לו הלוח אם..חח אהבתי את ההמלצה שלך :)

בגלל הכוויות שקיבלתי מהT42 הזה, אני מעדיף לא לקחת יד שניה.. פשוט השקעתי בו כל כך הרבה..

פורסם

נכון ל T42 יש אורך חיים קצוב של 5-6 שנים. זה סוג של הימור.

תראה, אני עברתי אותו מסלול בדיוק. קניתי X31 יד שניה, ושהוא הלך לעולמו עברתי לנטבוק. זה מעבר לא קל בכלל, ביחוד אחרי שאתה מתרגל לטראקפוינט ולמקלדת של IBM.

להזכירך יש אופציות אחרות מלבד ה T42. מידי פעם יש ביד2 X60 בסביבות ה 2500 שח, וגם T60 באותו סדר גודל. (וכאן בניגוד ל X31 או ל T42, כל זיכרון או דיסק שתקנה ימשיך איך הלאה, וגם לא יהיה כלכך יקר)

עוד אופציה נחמדה במידה ואפשר להרחיב את התקציב ל 3500 זה THINKPAD EDGE . זה אומנם SU, אבל זה סוג של טינקפד, וזה יד ראשונה :)

ועכשיו קראתי עוד פעם את ההודעה שלך - זה רעיון רע מאוד להחזיק נטבוק כמחשב יחיד. אתה לא באמת יכול לעבוד עליו כלכך הרבה שעות. האטיות שלו תשגע אותך.

פורסם
  • מחבר

נכון ל T42 יש אורך חיים קצוב של 5-6 שנים. זה סוג של הימור.

תראה, אני עברתי אותו מסלול בדיוק. קניתי X31 יד שניה, ושהוא הלך לעולמו עברתי לנטבוק. זה מעבר לא קל בכלל, ביחוד אחרי שאתה מתרגל לטראקפוינט ולמקלדת של IBM.

להזכירך יש אופציות אחרות מלבד ה T42. מידי פעם יש ביד2 X60 בסביבות ה 2500 שח, וגם T60 באותו סדר גודל. (וכאן בניגוד ל X31 או ל T42, כל זיכרון או דיסק שתקנה ימשיך איך הלאה, וגם לא יהיה כלכך יקר)

עוד אופציה נחמדה במידה ואפשר להרחיב את התקציב ל 3500 זה THINKPAD EDGE . זה אומנם SU, אבל זה סוג של טינקפד, וזה יד ראשונה :)

ועכשיו קראתי עוד פעם את ההודעה שלך - זה רעיון רע מאוד להחזיק נטבוק כמחשב יחיד. אתה לא באמת יכול לעבוד עליו כלכך הרבה שעות. האטיות שלו תשגע אותך.

אני לא מכיר את ה T60 ואת הX31 אבל אני אבדוק אותם.

לגבי ה-THINKPAD EDGE, התקציב שלי הוא מקסימום 2500 :) אבל תודה על ההמלצה.

האמת שאתה צודק, עבודה על נטבוק כמחשב יחיד היא אכן הימור גדול. אבל אני די חסר ברירה מפיאת התקציב העומד ברשותי.

גיגלתי קצת ברשת וראיתי ניידים די צולעים עם מסך 15 אינצ' ב 2500. אבל מעבד חלש, מעט GB ובלי משהו מעניין כמו HDMI למשל. אבל שוב, יכול להיות שעדיף להביא מחשב בינוני, חדש, עם 15 אינצ' ב-2500 מאשר מחשב מולטימדיה, עם HDMI ואחלה מפרט כמו ה S12. בשביל זה פתחתי את השירשור כדי לשמוע את עצת הגולשים :)[br]פורסם בתאריך: 22.02.2010 בשעה 16:14:40

מצאתי מחשב שעומד שתקציב שלי ושיש לו יציאת HDMI שזה נחמד :)

זה המחשב: http://www.zap.co.il/compmodels.aspx?modelid=726852

מה אתה חושב?

פורסם

במידה והמשקל הוא לא פקטור, היתי באמת מתרחק מהנטבוקים.

ה X31 הוא כבר ישן (לומרות שיש לו מעבד כמו של ה T42) ואפשר להשיג אותו בסביבות ה 900 שח. (ולפי דעתי תוכל להעביר את הדיסק והזכרונות שיש לך ב T אליו) אבל אם המשקל הוא כן פקטור, אז זה לא רע בכלל.

אני בדיעבד היתי קונה באמת מחשב "אמיתי" כמו זה שהצעת עכשיו (N500) אתה יכול גם להיסתכל על ה ווסטרו 1014, שבמקום HDMI אתה מקבל 3 שנים אחריות. (האמת שאני בדיוק קונה כרגע מחשב למשפחה , אז קצת חפרתי בזה, ובשנידר (PC365) יש להם "מבצע" של הרחבת אחריות למחשבי לנובו ב 390 שח לשלוש שנים, שזה די כדאי)

ה T60 הוא אחד המחשבים הטובים של IBM , ואם אתה מוצא אותו מתחת ל 2500 שח, זו גם אופציה לא רעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים