פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים יש לי כרגע את הרדיאון 9800 פרו עם 128 MB DDR1 מתוצרת הרקולס. רציתי לדעת מה הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים, ואיך אני אוכל להעלות את הביצועים של הכרטיס שלי, כדי שיתקרבו ל-XT (הבנתי שה-XT הוא בדיוק אותו דבר, רק יותר מהיר...). תודה!
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים ע"י OC לכרטיס מסך - אתה בטח יודע מה זה OC . אם אתה רוצה לעשות OC אתה צריך ללמוד טיפה כדי שיהיה לך נסיוןבכל מקרה תוריד את התוכנה RIVA TUNER ממדור ההורדות באתר ואז בסקטור בתוכנה של ה OVERCLOCKING וכל להעלות אל מהירויות השעון (MHZ) של הזיכרון והליבה שבכרטיס שלך . תעלה תעלה כל פעם קצת בקפיצה של 3 MHZ ואז תריץ בנצ'מארק כאשר יוצגו על המסך תמונות שגויות ודפוקות תדע שזהו גבול הOC אבל עם קירור חזק יותר תוכל להגיע למהירויות שעון גבוהות יותר .לXT מהירויות שעון גבוהות אני בספק אם תוכל להגיע אליהם בקירור שלך אבל זה לא מפריע לעשות םס בכלליות . עשה כשליבך מורה (חח סתם...). ויש לך ממש כרטיס טוב עם קירור מצוין (של הרקולס כמובן).
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים שמע יש לך כרטיס מצויין אין צורך לעשות לו OC לפחות בינתיים חבל לסכן את הכרטיס בשביל כמעט כלוםוזה גם מבטל את האחריות ולך יש שלוש שנים אחריות כי זה של הרקולסלא חבל?
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים שמע יש לך כרטיס מצויין אין צורך לעשות לו OC לפחות בינתיים חבל לסכן את הכרטיס בשביל כמעט כלוםוזה גם מבטל את האחריות ולך יש שלוש שנים אחריות כי זה של הרקולסלא חבל?הוא צודק בכל שורה שכתב .כרטיס מצוין - כןOC - באמת אין צורךסיכון -קייםאחריות - נכון זה עניין חשוב מאוד לא חבל ? - חבל מאוד ! (לעת עתה)
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים חכה עד שיצא HL2, אם לא תהיה מרוצה מביצועי הכרטיס שלך, תעשה OC. כרגע אין אף משחק שהכרטיס שלך לא יפעיל חלק !
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים מחבר תודה! אני אחכה עם ה-OC לבנתיים... מה, HL2 לא ירוץ חלק על הכרטיס שלי?
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים הוא צודק בכל שורה שכתב . כרטיס מצוין - כן OC - באמת אין צורך סיכון -קיים אחריות - נכון זה עניין חשוב מאוד לא חבל ? - חבל מאוד ! (לעת עתה) תודה גם מי שיש לו 9800NP או 9700פרו לא צריך לעשות OC בינתיים כי הכל רץ מצויין על כרטיסים כאלה
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים תודה!אני אחכה עם ה-OC לבנתיים...מה, HL2 לא ירוץ חלק על הכרטיס שלי? זה לא תלוי רק בכרטיס זה גם תלוי בשאר המפרט.
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים מחבר זה לא תלוי רק בכרטיס זה גם תלוי בשאר המפרט.פנטיום 4 2.4A768 ראם 210080 GBASUS P4S533-MXוכמובן: HERCULES 3D PROPHET 9800 PRO
פורסם 2003 באוקטובר 522 שנים חכה עד שיצא HL2, אם לא תהיה מרוצה מביצועי הכרטיס שלך, תעשה OC. כרגע אין אף משחק שהכרטיס שלך לא יפעיל חלק !אם הוא לא יהיה מרוצה מביצועי הכרטיס, אוברקלוק זה לא מה שיעזור... אוברקלוק נותן עוד כמה נקודות בבנצ'מארקים... הוא לא משפר ביצועי כרטיס ברמה כזאת שאפשר להבחין בה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.