פורסם 2010 בפברואר 2015 שנים שלום.יש לחבר שלי מחשב יחסית ישן (שנתיים), ואני מעוניין להתקין לו מערכת הפעלה חדשה (WIN 7).הבעיה היא שאני לא יודע איזה לוח אם יש לו וגם לו אין מושג, ואין לו שום חוברות, קופסאות או קבלות על המחשב.האם יש תוכנה שיודעת לזהות איזה לוח אם יש על המחשב?תודה.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים מחבר הCPU-Z לא ממש עוזר לי כי הוא נותן לי מידע רק על הChipset ולא על היצרן והדגם. ראה תמונה
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים יש סיכוי שזה לוח של Jetway/ECS?זאת בושה גם לפתוח את המארז ולראות מה יש בפנים בהרבה מקרים.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אם זה באמת Gigabyte אז גם יהיה מאוד נוח לראות את הדגם כי אצלהם זה תמיד מודפס בגדול על הPCB.
פורסם 2010 בפברואר 2115 שנים אני לא מבין מה הבעיה פשוט לפתוח ותהעיף מבט?ב99 אחוז מהמקרים כתוב.אם לא - תסתכל על הצ'יפסט. על השבב כתוב. ותוריד לו דרייבר, גם על כרטיס הקול כתוב, כרטיס הרשת וכו'...
פורסם 2010 בפברואר 2415 שנים מחבר שים לב שמהירות הממשק של כרטיס המסך 2 במקום 16מה הכוונה? איך אני יכול לשנות את זה?זה בעיה בכרטיס עצמו?נראה לי שבזמן שהכרטיס נמצא במנוחה הוא מוריד אוטומטית את המהירות ממשק כמו שהוא מוריד את הClock של המעבד הגרפי.נראה לך הגיוני?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.