עבור לתוכן

שאלה בקשר לOC לכרטיס שלי...!

Featured Replies

פורסם

עשיתי OC לכרטיס שלי כפי שציינתי MX 400 עם 32MB.

לא משהו רציני בכלל כי הכרטיס לא איפשר, העלתי את הליבה מ175 ל-201 ואת הזיכרונות מ-183 ל-205.

עכשיו כאן מגיעה הבעיה שהעלתי את הליבה יותר (210) ואת הזכרונות ל-215 הכרטיס התחיל לעשות מלא קישקושים על המסך והמחשב ניתקע... עכשיו אני יודע שזה מכיוון שההמהרה היא כנראה יותר מדי בשביל הכרטיס. בקיצור השאלה היא האם זהו קצה גבול היכולת של הכרטיס באוברקלוק או שפשוט הוא התחמם יותר מדי וצריך לשדרג את הקירור שלו??

פורסם

אני חושב שאם היה לך קירור אחר (טוב יותר) היית יכול להעלות בעוד כמה מהצי"ם ...

פורסם

לדעתי זה הגבול, אבל אם אתה רוצה לנסות, אתה יכול לקנות קירור טוב יותר.

אם תשאל אותי, לא כדאי להשקיע בקירור לכרטיס כזה, כי במילא זה יעזור רק במעט מאוד (אם בכלל), והבדל הביצועים לא יהיה שווה את ההשקעה בקירור חדש.

פורסם

צריך לשדרג את הקירור... ובמקרה שלך אתה צריך לשים קירור לזיכרון כי ה"קישקושים" נובעים מאי יציבות הזיכרון וכשהתמונה קופאת אז זה בגלל הליבה.

תנסה לעלות את מהירות הליבה בלי לעלות את מהירות הזיכרון.

ועוד משהו חשוב... לדעתי לא שווה לך בכלל להוציא כסף על קירור נוסף כי לא תגיע רחוק עם הכרטיס הזה לא במהירות השעון ולא בביצועים.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודע שלא שווה לבזבז עליו כסף לקירור חדש,טוב אני חושב שאני ישתמש בעצתו של Bug2000 ואנסה לעלות רק את הליבה.

תודה לכם.צום קל וחתימה טובה! ;)

פורסם

אין סיבה לשדרד את הקירור לכרטיס כזה, בטח לא כשמדובר בעוד כסף.

פורסם

אני הצלחתי עם הgfroce2 mx 400 שלי להגיע ל 217 לליבה ו208 לזכרונות אבל הכרטיס שלי הוא עם 64 מגה

אתה יכול לנסר היטסינק של פנטיום ישן ולהדביק על הזכרונות, אולי זה יעזור

בכל מקרה תספר לכמה הגעת :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים