עבור לתוכן

למערכות 2.0 טובות יכול להיות באס כמו של 2.1 זולות?

Featured Replies

פורסם

שלום,

כרגע יש לי altec lansing vs2421 שאני דיי שונא. הם נשמעים סבבה, אבל אני יודע שאפשר יותר מזה, ומאוד מעצבן אותי הרעשי רקע שלהם.

מה שאני מחפש זה מערכת סטריאו, 2 או 2.1, אבל אני נוטה כרגע ל2 כי אומרים שהם נשמעות יותר דומה למקור ואיכותי, וגם זה חוסך לי מקום.

התקציב הוא עד 700₪.

הרמקולים צריכים להיות לא גדולים, solo6c למשל הם ענקיים, יש מקום בשולחן בשבילם אבל זה יראה זוועה. הרמקולים יהיו על השולחן משני צידי המסך ולכן אני רוצה משהו קצת יותר קומפקטי.

חשבתי על Creative GigaWorks T20, הם נראים ממש טוב פיזית, והביקורות טובות... אבל השאלה שלי היא אם הם מסוגלים באמת להגיע לרמת באס טובה? הרי הם ממש קטנים. אני שומע מוזיקה אלקטרונית כמו infected, intersys, vibe tribe ולא שירי רוק עם גיטרות למיניהם שלא צריכים באס כמעט.

אני לא צריך באס חזק במיוחד, אבל שיהיה לפחות בערך כמו הaltec lansing עם הסאב הקטנטן שלהם.

אז לפי דעתכם T20 זה בשבילי או שעדיף לי Microlab X-13?

תודה

פורסם

על שתי המערכות האלה (X13 ו-T20) יש ביקורות שערכתי כאן באתר. תוכל לקרוא אותן, יש שם תשובות לכל השאלות שלך (יכולות הבאס של ה-T20, והאיכות של ה-X13).

ל-X13 (לפחות הזוג שהיה בביקורת) אין בעיות של רעשי רקע. אחרת כמובן שזה היה מצוין בביקורת. מבחינת סאונד, לא ערכתי השוואה ראש בראש מול ה-2421, אבל ערכתי מול ה-ATP3 , ויש את המסקנות על ההשוואה הזו בביקורת.

פורסם

הT20 עד כמה שהבנתי לא מצטיינים בתחום הבאס, גם לא האח הגדול שלהם הT40 (חפש ביקורת על הT20 פה באתר).

המליצו לי פה על ה6C ומביקורות מאוד התרשמתי מהם (אני לפני מעבר דירה, עוד חודשיים בערך אני ארכוש כאלו ככה שחוות דעת אישית אני לא יכול לתת), אתה יכול גם לשים אותם על מדפים יעודיים לרמקולים בפינות החדר אם זה מפריע לך.

דרך אגב, כמו שאמרת, הT20 אכן קטנים ואתה לא יכול לצפות משום רמקול בגודל הזה לתת לך באס ברמה גבוהה, מכל בחינה. מכאן יש לך שתי אפשרויות- לקנות מערכת 2.1 או לקנות רמקולי סטריאו "גדולים".

לדעתי כדאי לך לקנות את הסולו 6C ולתלות אותם, עד כמה שהבנתי אין משהו יותר טוב לתקציב הזה, בנוסף כמו שאמרתי אני עדיין לא מחזיק בכאלה כך שהייתי מחכה לעוד חוות דעת מחברי פורום אחרים (יש כאן כמה בעלי סולו 6C עד כמה שידוע לי).

עריכה: אנטולי הקדים אותי, אבל בכ"מ תתייחס לשאר התגובה שלי

פורסם
  • מחבר

לא ידעתי שיש פה באתר ביקורת על הt20, עכשיו קראתי, כנראה שאני "ירד" מהם.

אבל הביקורת על הx-13 לא ממש מביאה bottom line כמו שצריך, אז הסאב טוב, אבל זה רק חלק קטן מאוד מהמוזיקה, לא הבנתי אם גם בשאר הצלילים היא נשמעת טוב, או שיש רמקולים בסבובות העד 600 שקלים שנשמעים יותר טוב?

דווקא הx-13 יהיו מאוד שימושיים עם השלט שלהם והאפשרות לחבר 2 מכשירים, אני יוכל סוף סוף לראות סרט כמו שצריך בלי לקום להחליש כל פעם בזכות השלט, וגם אני יוכל לשמוע את הטלווזיה דרכם בלי שום התעסקות... הם ממש טובים בקטע הזה.

הם גם מאוד מכוערים :lol: אבל נסלח להם על זה

בקשר לתלייה של רמקולים גדולים, פשוט אין לי איפה.. אני מודע לזה שהם כנראה עדיפים, אבל תראה את החדר, איפה אני יתקע שמה כאלה רמקולים ענקיים בלי שזה יראה זוועתי?

06102009105.jpg

דרך אגב פעם היתה לי את המערכת הזאת, עם זה שהרמקולים גדולים, היה חסר באס והיא לא נשמע טוב בכלל בצלילים הגבוהים, תמיד הייתי צריך להגביר כדי להבין מה אנשים אומרים

dsc00268j.jpg

פורסם

מוזר לי שלא הבנת את השורה התחתונה מהביקורת. יש שם עמוד שלם עם פירוט של הסראונד שלהם במגוון סיגנונות, ויש שם בחינה של הרבה יותר מבאס.

כמו שציינתי בסוף, הבאס מעולה, השאר לא באותה ליגה, אבל הרבה יותר מוצלח משל ה-S2. הסטאליטים שלה סטנדרטיים באיכות ביחס למחיר.

אגב, אם הם היו טובים רק בבאס, הם גם לא היו מקבלים בחירת העורך, ולא היינו ממליצים עליהם.

עריכה:

הנה מהעמוד האחרון בביקורת (שהוא כאמור הסיכום, הרחבה יש בעמוד המיועד לכך):

יחד עם זאת, ללא ספק מדובר במערכת עם סאונד טוב מאוד ביחס לקטגוריה, ונשמעת טוב מספיק בכדי להיות אחת מהמערכות המובילות, והבודדות שיש לבדוק במידה ומחפשים מערכת 2.1 ברמת מחיר זו
פורסם

אם תרצה להשקיע עוד קצת ולקבל הרבההה יותר תוכל לקנות את ה-MICROLAB SOLO 6C. עולים 700 שקל ושווים כל אגורה! הם בתצורת 2.0 והם נשמעים פשוט מדהים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים