עבור לתוכן

מחשב למשחקים 5K (ללא ציוד היקפי, פרט למקלדת-עכבר)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימלי? 5K

האם לנצל את כל התקציב או לנסות לחסוך?לנצל הכל

במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?1K

2. מה הם השימושים הצפויים של המחשב (לדוגמא - עבודה משרדית, תכני HD, משחקים, עריכות, גרפיקה וכדומה)?משחקים, סרטי היידף

א) תנו דוגמאות לאפליקציות העיקריות בהן תשתמשו.

ב) צייינו האם תשתמשו בהן בצורה כבדה (אם זה לרינדורים לדוגמא, האם זה לשם פרנסה?).

ג) במידה והמחשב מיועד גם/בעיקר למשחקים:

* מה הרזולוציה הטבעית (מקסימלית) שיש למסך שלכם? 1680X1050, אבל מתכנן לקנות מסך היידף 22 wide איכותי בשנה הקרובה, כרגע יש לי dell Wide 20.

* באיזה סוג משחקים תשחקו? supreme commander 2, crysis2, מי יודע..

* באילו הגדרות תשחקו (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? הכי גבוהות

3. האם יש צורך בציוד היקפי (מסך, רמקולים, מקלדת ועכבר וכדומה)?רק מקלדת ועכבר

4. האם יש רכיב שאותו אתם לא צריכים במחשב (כונן דיסקטים, צורב למשל)? לא

5. במידה ואתם צריכים מפרט חלקי בלבד, רשמו במדויק את החלקים שיש לך כרגע ואילו צריך לכלול במפרט.

6. עד כמה השקט של המפרט חשוב בסולם של 1 עד 10 (10=השקט קריטי)? 8

7. האם מתוכנן אוברקלוק (קל/בינוני/כבד)? האם אתם מתמצאים ויודעים לבצע אוברקלוק בעצמכם? לא מתוכנן OC בכלל!!!

8. האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה (אם כן ציינו גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? ללא מערכת הפעלה

9. מאיזו חנות אתם מעדיפים לרכוש את המחשב? אם אין חנות מועדפת אתם יכולים לציין איזור מגורים. לא יודע, פעם קניתי ב- IQPC והיו מעולים. בעקרון איפה שזול אבל יש אחריות.10. האם יש בקשות מיוחדות כלשה (תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/ESATA או למשל דרישה למארז קופקטי במיוחד)?

11. האם מתוכנן שדרוג משמעותי של המפרט בהמשך (למשל, הוספה של כרטיס מסך חזק בהרבה)? שיפור המסך בעתיד ל22 wide

12. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג למעבד/זיכרון? ממש לא

תודה מראש לכל מי שעוזר.. האם יש איזה כרטיס מסך חדש שאמור לצאת ושווה לחכות לו איזה חודש חודשיים ?

פורסם

עוד מספר שבועות אמורים לצאת כרטיסי GTX470&480 של אנוידיה, אך לא ממש ידוע מה יהיה המחיר שלהם, ביצועים והאם הם יהיו משתלמים. החלטה שלך.

מפרט לדוגמא (ניתן לרכוש זיכרונות מהירים יותר בתוספת של סביב ה80 שקלים (1333) וספק כח איכותי יותר (אקו 500W של אנרמקס או קורסאייר 550VX).

במידה ותשדרג את המסך מ20" שיש לך, אני ממליץ לרכוש 24" FHD ולא 22" שכן השינוי יהיה משמעותי יותר עבורך.

מעבד:

[..] INTEL CORE i5 S1156 2.66GHz 750 : "SLBLC" - BOX ₪1028

לוח אם:

[..] GIGABYTE GA-P55M-UD2 ₪594

זיכרון:

[..] OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL7 - GOLD : OCZ3G10664GK ₪509

כרטיס מסך:

[..] SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 - RETAIL ₪1505

צורב DVD:

[..] LG DVDRW GH-22NS50 X22 - BLACK - SATA ₪124

מארז:

[..] ANTEC THREE HUNDRED w/o PSU ₪299

ספק כוח:

[..] HEC 550TE-WX (ACTIVE PFC ) - BULK ₪279

קרור למעבד:

[..] ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO REV.2 ₪136

דיסק קשיח:

[..] SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ ₪417

הרכבת מחשב:

[..] הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות (חינם לחברי הפורומים להזמנות מעל 3000 ש"ח !) ₪0

מחיר סופי: ₪4891

בנוגע למקלדת ועכבר, לך לחנות אלקטרוניקה/מחשבים קרובה אליך ותבחר את מה שנוח לך.

פורסם
  • מחבר

היי יאיר, תודה על העזרה ...

אני מעדיף לנצל את כל הסכום ואפילו עוד קצת כדי לקנות רכיבים יותר איכותיים.

HEC למשל הוא ספק לא טוב בעיני, enermax הרבה אבל הרבה יותר טוב. לרכיבים איכותיים יש יתרון עצום - הם פשוט מחזיקים הרבה יותר זמן...

האם enermax 500W יספיק?

בנוסף לגבי המארז - אני רוצה מארז יותר איכותי ושקט, יש למישהו הצעות?

לגבי הזכרון אני בטוח רוצה לשדרג ל1333

מה לגבי המעבד? יש טעם לשדרג?[br]פורסם בתאריך: 20.02.2010 בשעה 12:41:04

לגבי הלוח אם :

מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P55M-UD2 לבין Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET?

מה יותר טוב ומומלץ?

אגב. מניסיון אמיתי - ה-HD של seagate יותר איכותיים ולרוב מחזיקים יותר .. אני ממליץ לכם להתחיל להכניס אותם יותר למפרטים

פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור ? :yelclap:

פורסם

קרא את חוקי הפורום שבסטיקי בבקשה- אסור להקפיץ את הדיון לפני שעברו 24 שעות- יש פה הרבה אנשים שמבקשים עזרה לכן תאזר בסבלנות בבקשה.

HEC למשל הוא ספק לא טוב בעיני, enermax הרבה אבל הרבה יותר טוב. לרכיבים איכותיים יש יתרון עצום - הם פשוט מחזיקים הרבה יותר זמן...

רוב ספקי HEC כן איכותיים ובעלי נצילות גבוהה. רובם מעט זולים יותר משום שיש רק שנת אחריות אחת.

אם אתה רוצה את הECO של אנרמקס- לך עליו, הוא יספיק. הייתי ממליץ לך סיסוניק אך לאחרונה אני שומע שיש פה ושם בעיות עם מספר דגמים שלהם.

בנוסף לגבי המארז - אני רוצה מארז יותר איכותי ושקט, יש למישהו הצעות?

אנטק 300 מארז מאוד איכותי ומשתלם למחירו. בנוסף, הוא כולל פילטר קדמי ושליטה על מהירות המאווררים.

המארז נחשב לשקט מאוד- אולם יש הבדל בין מארז שקט למארז משתיק (הכולל פילטרים).

יש איזה מארז ספציפי שאתה מעדיף?

לגבי הזכרון אני בטוח רוצה לשדרג ל1333

ניתן לרכוש את הזיכרונות הבאים:

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=6140

מה ההבדל בין GIGABYTE GA-P55M-UD2 לבין Gigabyte GA-P55-UD3L P55 CHIPSET?

שניהם לוחות סבירים. בנוגע להבדלים- אתה מוזמן לשאול בפורום "מעבדים, לוחות אם וזכרונות"

אתה יכול להכנס לאתר הבית של ג'יגבייט ולהשוות מידע בין שני לוחות האם הללו.

מה לגבי המעבד? יש טעם לשדרג?

לא.

אגב. מניסיון אמיתי - ה-HD של seagate יותר איכותיים ולרוב מחזיקים יותר .. אני ממליץ לכם להתחיל להכניס אותם יותר למפרטים

זה משתנה מאדם לאחד. אחד ממליץ על WD, ואחר על סמסונג לדוגמא. נכון להיום הארדיסקים של כל החברות הללו מעולים ואין העדפה לאף אחת מהן.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים