עבור לתוכן

לעשות את ווינדוס 7 כמה שיותר דומה לXP

Featured Replies

פורסם

היי.

ההייתי שמח לקבל מדריך/עצות/טיפים איך לעשות את ווינדוס 7 כמה שיותר דומה לXP מבחינת נוחות, למשל האייקונים למטה בצד ימין ליד ההתחל, שיהיו מסודרים כמו שהיה אצלי בXP

שיהיה אייקון של שולחן עבודה שלוחצים עליו יוביל לשולחן עבודה(בסרגל כלים, למטה)

ככה למשל:

49715960.jpg

משהו מציק במערכת הזאת, אני לא רוצה שחלונות פתוחים ילכו גם לצד ימין ליד ההתחל וישתלטו עם אייקונים קבועים שנמצאים שם, אני רוצה אותם בנפרד כנ''ל כמו בXP

וגם שלא יהיה רווח כזה ארוך בינהם , תראו

frhw.jpg

מעין אופטימיזציה כזאת., שבכל כונן או תיקייה תיהיה לי אפשרות לעשות כלים ואפשרויות תיקיה בול כמו XP (איפה שמסמנים הסתר תיקיות מוסתרות ועוד בין היתר)

נניח בהגדרות מתקדמות של המאפייני מערכת, סימנתי 'כוונן עבור הביצועים הטובים ביותר' במקום "תן לWINDOWS להחליט...."

בקיצור, כמה שיותר דומה לXP(מיותר לציין שאני לא מתכוון מבחינת סקינים שיהיה בול כמו XP והשאר, אם כי למשל את השקיפות שאני חושב שהייתה מיותרת ביטלתי)

פורסם

Enabling_Old_Taskbar_Buttons_in_Win.png

תסמן את האפשרות הזו...

פורסם

יש אייקון של שולחן עבודה שממזער הכל.. זה ליד השעון.. אצלך זה יהיה הכי שמאלה בסרגל כלים כי יש לך מערכת בעברית.. קצת קשה לשים לב אליו.

פורסם

SAXTOR אפילו עם הרווחים הקטנים בין הICONS בTASTKAR הרי זה עדיין הרבה יותר קומפקטי מאיך שזה היה בXP בגלל המעבר לICONS.

אני מולטיטסקר כבר ועוד לא הצלחתי למלא את זה גם בגלל הגודל הקטן יחסית(לטקסט בXP) וגם בגלל האיחוד של חלונות האפליקציה תחת אותו ICON.

אני מבין את החיפוש אחר היעילות אבל במקרה הזה אתה לא חושב שזה חסר טעם ומיותר לגמרי ?

ומה רע בשילוב ICONS קבועים לגישה מהירה לתוכנות עם הגישה אליהם כשהם רצים, הרי זה שיא היעילות.

אני חושב שאחרי שתתרגל לשיטה החדשה אתה תעדיף אותה בהרבה על הXP.

פורסם

אני עובד מזה זמן מה על וינדוס 7 ועדיין לא אוהב את הTASKBAR החדש.

אני גם הייתי מעדיף את הויזואליות של XP מבחינת הTASKBAR.

בנוסף, אצלי האפשרות לסמן את הV בSHOW DESKTOP PREVIEW לא רק שלא קיימת, קיים שם:

use Aero peek to preview desktop והאפשרות לבטל את הV לא לחיצה (באפור).

יש לזה פיתרון?

תודה.

פורסם

יש שם שני אפשרויות, אחד זה SHOW DESKTOP, שזה כמו לחיתה על המלבן בעצם ולא אמור להיות שם אופציה לסמן V.

האופציה השניה היא PEEK AT DESKTOP ושם יש אופציה לסמן (DEFAULT) או לבטל את הV כדי להוסיף או לבטל את הPEEK האוטומטי כשהסמן מרחף מעל האיזור.

אצלי אין בעיה לבטל או לסמן את הV מהPEEK.

פורסם
  • מחבר

Benor,

תודה, אבל זה דפק לי משהו אחר. עכשיו החלונות בעצם שפתוחות(אפליקציה כמו פיירפוקס למשל) נעלמות מהתפריט ולא נשארות קבועות ללחיצה..

כלומר אם אני רוצה לפתוח עוד דפדפן על מה שקיים, אי אפשר, כי זה הולך לצד ימין ונתקע לי שם..ממש ממש מעצבן!

?!Walla

כן נכון, יש את האייקון הזה בצד, רק שהוא לא נוח בכלל... :bash:

יש אפשרות להעביר אותו לצד ימין עוד לפני האייקון העגול של ההתחל?

Art Tatum,

קומפקטי? על מה אתה מדבר? יש רווח עצום, ואני עדיין צריך ממש את כל מה שצילמתי ואתה רואה שם..מסודרים ככה כי אני משתמש בהם קבוע, אין אחד שמוזנח

מה אני אעשה שאני ממש רגיל לפתוח בשניה עם העכבר כל אפליקציה שנמצאת בצד? במקום להתחיל לחפש מתי פתחתי את ההוא בשביל לראות שהוא בכלל באמצע בגלל שהוא פתוח

זה יהיה סיוט להתרגל ( אני רואה גם את רוב התיקיות פתוחות כתיקיה צהובה ולא אייקון ששמתי מראש(נניח למוזיקה), ומתי שיש כבר הרבה פתוחים אתה לא רואה את השם)

פורסם
  • מחבר

ממש לא הבנתי כלום משם, בגלל שהווינדוס בעברית.

הגעתי לשלב הזה

fghh.jpg

מה הלאה? איך אני מעיף את הכיתוב קוויק לאנצ' ומזיז אותו באופן חופשי בלי שהוא יגרור משהו אחר?

ד''א בתמונה שלך אני רואה שהאייקונים רחוקים מההתחל. אני רוצה שהם יהיו כמה שקרוב לאייקון של ההתחל, ולא ההפך..(אני רואה יש לך שם וואינמפ, נרו)

פורסם

תוציא את הנעילה, תסגור את כל התוכנות הפתוחות שמופיעות על הסרגל.

תגרור את הקיצורים למקום הרצוי, תקליק על הלחצן הימני בחוצץ של הקיצורים (תבחר באפשרות אל תציג ...)

ואח"כ תנעל...

פורסם

אפשר לשים את הQL בצד השני, בדקתי את זה.

רק צריך לשחק קצת עם הגרירה באופן מסוים עד שזה יקרה.

פורסם
  • מחבר

תוציא את הנעילה, תסגור את כל התוכנות הפתוחות שמופיעות על הסרגל.

תגרור את הקיצורים למקום הרצוי, תקליק על הלחצן הימני בחוצץ של הקיצורים (תבחר באפשרות אל תציג ...)

ואח"כ תנעל...

תודה רבה!

עכשיו דבר נוסף, איך אני גורם לחלונות להיות מדורגים לפי התחום שלהם?

expz.png

ככה. אם יש 4 תיקיות פתוחות, שיהיו מקובצות לחלון אחד ובעזרת קליק אחד יהיה אפשר לדעת

בלי תצוגה מקדימה של הWINDOOWS 7 עם התמונה (באופציה "שלב כששורת המשימות מלא")

ואיך אני מגדיר לתיקיה מסוימת שאני ממזער אצלה את התיקיות לשם הופעת תמונת עליהן להישאר במצב כזה קבוע(תמונות ממוזערות)? כי הברירת מחדל זה פריטים וכל פעם צריך לשנות

זה ממש מעצבן, כל תיקיה שאני נכנס ומגדיר לה משהו לא זוכרת את זה ברגע שאני יוצא ממנה וחוזר אלייה בחזרה..

למשל, אני נכנס לתיקיה ומוזיז את הלשונית של "שם" לצד שמאל שיראו את כל הכתב ולא רק חצי ממנו(כי הוא ארוך), יוצא מהתיקייה, וזה חוזר להיות חלקי לפי הגודל שהיה קודם

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים