פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים שלום לכולםלקחתי מחשב קצת ישן ועשיתי ממנו מדיה סנטר עם חלונות 7מצטער אבל פעם ראשונה מתעסק עם מדיה סנטר וויש לי כמה שאלות - יש לי ידע טכני במחשבים1) יש לו כרטיס GEFORCE 5500FX עם 128 מב זיכרון אשר כולל יציאות VGA S-VIDEO ו-היציאה המלבנית הלבנה ששכחתי את שמה עד כמה כרטיס הזה הוא טוב לצפייה ב-720P ו- 1080P? דבר נוסף כרגע אני עובד עם טלוויזה CRT מחובר ב-S-VIDEO ורואה שחור לבן עוד בשלב בדיקת החומרה ז"א עוד לפני שחלונות עולה בכלל כמובן שבחלונות מן הסתם רואים שחור לבן החלפתי כבל ולא עזר לטלוויזיה יש גם כניסת קומפוזיט - האם יש פתרון2) אני רוצה לקנות כרטיס WinTV-PVR-150 MCE Hauppauge האם יש הבדל חוץ מגודל בין הרגיל לבין LP האם יש לו יציאות לטלויזה וככה אולי תיפתר העיה של שחור ולבן מלמעלה האם השלט שולט בכל הפונקציות של המדיה סנטר הכוונה להביר אחורה/קדימה PLAY עצור וכו - או בקיצור כמו שלט של DVD רגיל שאלה אחרונה האם יש כרטיס יותר טוב ממנו או שהוא מספיק בהחלט - הכוונה מבחינת ביצועים תקלות וכותודה על התשובותשרון
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים כרטיס מסך ענתיקה - מאוד חלש. אין לו האצת חומרה כך שמתי שתצפה בסרט עבודת הפיענוח תיפול על המעבד.מהם יתר מרכיבי החומרה ? מעבד ? זכרון ?
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים מחבר המחשב עצמו נקנה לפני הרבה זמן זה נילקח מחבר ולכן גם כרטיס המסך בהתאםשאר מרכיבי המחשב הם1 GB זכרוןמעבד 2.8 2 ליבותלגבי השחור - לבן כבר הסתדרתי תודה על זהומה לגבי כרטיס הטלויזיה בשאלה השניה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.