פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים יש לי שני HDD על המחשב (ישן וחדש) ,אני מעוניין להתקין XP על אחת המחיצות של ההארד דיסק החדש,נכנסתי להתקנה של ה XP ועשיתי פורמט למחיצה המדוברת (NTFS ) אבל כשהמחשב עלה מחדש הוא לא המשיך את ההתקנה,הוא פשוט נכנסלהתקנה של הXP (זו שבו צריך לבחור לאיזו מחיצה להתקין וכו'* ניסיתי להתקין שוב על אותה המחיצה זה העתיק קבצים וכו' אבל שוב אחרי האתחולשל המחשב הוא לא המשיך בהתקנה.מה לעשות ?
פורסם 2010 בפברואר 1815 שנים אתה צריך לשנות בביוס את הסדר של הדיסקים קשיחים בהפעלה, כך שהדיסק הקשיח החדש יעלה ראשון. זה נראה כך: http://i.neoseeker.com/neo_image/150324/article/k9n-sli-deluxe/0advanced-boot_thumb.jpg חפש במדריך למשתמש boot sequence. אם תסתבך תבקש עזרה
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים מחבר לא ראיתי אפשרות לשנות את הסדר של ההארד דיסקים בהפעלה דרך הביוס,הוא רק הציג לי את הסדר.פתחתי את המחשב והחלפתי בין הכבלים של שני ההארד דיסקים ואז הסדר באמת השתנה,אבל הבעיה שוב חוזרת...
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים למה להחליף את הכבלים, בצורה עקומה, במקום להגדיר את זה כמו שצריך ?גם רשמתי לך שאתה מוזמן לשאול אם אינך יודע איך עושים את זה.כתוב את דגם הלוח אם, אחפש לך במדריך שלך...
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים שטויות...עמוד 48 במדריך למשתמש, שורה ראשונה.בביוס:advanced BIOS features > hard disk boot priorityתיכנס לזה. סמן את ההרד דיסק השני (בחר אותו עם החצים) ותלחץ PAGE UP או + כדי להזיז אותו למעלה.תעדכן אם הסתדרת.
פורסם 2010 בפברואר 1915 שנים דיסק קשיח.אם הוא לא עולה / אין לך מערכת הפעלה, מעלים את הCD לפניו.חבל שביום יום תחכה בכל הפעלה שהמחשב ינסה להעלות מערכת הפעלה מה CD.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.