עבור לתוכן

בעיה בחיבור לפטופ לLCD

Featured Replies

פורסם

לאחרונה רכשתי מסך חדש של פיליפס 5604H. מבלי להתכוון ראיתי שבמחשב הנייד שיש לנו בדירה יש יציאת HDMI אז החלטתי לראות איך קצת HD אמיתי.

בקיצור הבעיה שלי היא כזאת, שהתמונה מהמחשב היא סטטית (תמונות, אינטרנט, דסקטופ...) רואים מעולה. הבעיה היא שמנגנים סרטי HD (גם 720 וגם 1080), על המסך של המחשב אין שום בעיה, על מסך הLCD מופיע קו מרצד על המסך כל כמה שניות.

בדקתי בשני חיבורים שונים בטלויזיה ושני כבלים שונים והבעיה המשיכה.

עוד קצת פרטים:

מדובר בLG E310, מעבד: T3200, כרטיס מסך: GeForce 8200MG. למחשב יש 3GB RAM זיכרון.

לגבי סוגי הכבלים- יש לי שניים, אחד איכותי (לדעתי לפחות ,HD-303 Lexus) השני סתם בררה. אבל בכל מקרה הבעיה זהה בשניהם.

הדרייברים עודכנו השבוע ולא עזר.

לא ברור לי למה על המחשב עצמו אני רואה טוב ואילו בשידור שלו לTV יש בעיות, אולי אין לו מספיק כח לשדר את זה תכני HD?

פורסם

סביר להניח שמדובר בבעיה של פורמט ה"שידור". בעוד מסך המחשב יקבל כל רזולוציה שתיתן לו ומעבד התמונה יעבד אותה בהתאם, הטלויזיה צריכה לקבל את האות בפורמט ספציפי, נסה לעבור בהגדרות, אולי דרך הדרייבר של NVIDIA, ולבחור בOUTPUT של 1080P/I או 720P. אני מאמין שזה יסדר את הבעיה.

פורסם

^^^

כדי להגדיר רזולוציה לכל מסך בנפרד, עבוד במצב EXTENDED ולא CLONE למסכים.

אם זה לא עוזר,

צלם / תאר את ה"קו המרצד" קצת יותר בפירוט.

לי בסלון יש דימר, וכשהדימר לא על עוצמה מלאה / כבוי על המסך מופיעים בחלש פסים אופקיים מרצדים על התצוגה...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות.

אני אנסה את מה שהצעתם.

לצלם את זה יהיה לי קצת קשה (אלא אם כן זה יהיה וידאו ולא סטילס).

לא הבנתי את כל הסיפור על הדימר. אתה מתכוון לתאורה בסלון?

פורסם
  • מחבר

תותחים אתם. אני אפילו לא יודע מה סידר את זה.....

זה שעברתי לתצוגה שהיא CLONE או זה ששיניתי את הרזולציה.

מה שחשוב שזה התסדר...

פורסם

כן דיברתי על התאורה.

שמח שהסתדר לך... :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים