עבור לתוכן

מחשב נייד למתווך, זקוק להמלצות, עד 4.5K ניתן לחרוג אם יש צורך

Featured Replies

פורסם

מבין שלושתם ה E6400 ללא ספק. שני האחרים מגושמים מדי, עם מסכים מבריקים, זמן סוללה קצר יחסית, ולא משדרים סולידיות של מחשב עסקי. כנראה שגם פחות עמידות לאורך שנים.

מצד שני ה 1564 זול באופן משמעותי - אז אולי שווה לך לוותר על איכות חומרים ובנייה, ניידות, זמן עבודה ואפשרות לעבוד בנוחיות באור שמש או חדר מואר.

פורסם

וואו, בטח אני הולך לחטוף כאן סקאדים... :kopfpatsch:

בקיצור ההמלצה מנסיון שלי היא LENOVO G550 92G. דווקא זה.

יענה לך על כל הדרישות ויישאר לעוד..

פורסם
  • מחבר

הדבר היחיד שמונע ממני לסגור על ה E6400 זה המסך הקטן יותר, והמקלדת החסרה (והיחסית לא נוחה) שלו, לשימוש ביתי הוא לא נוח, וחצי מזמן השימוש בו יהיה בבית.

אוף, אני חייב לקחת משהו!

לחשוב שלרכוש בארה"ב הייתי חוסך 1500 שקל :\

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני אלך על הE6400 וזהו, רק כדי להיות בטוח, יש מישהו שחושב שעדיף ללכת על ה Inspiron?

פורסם

אתה מתכון לעבוד מחוץ לבית ב 50% מהזמן - זה הרבה ולכן לא כדאי לך מחשב גדול מ 14".

אם המקלדת מפריעה לך - קיבלת הצעות ל-thinkpad - ללא ספק בעל המקלדת הטובה ביותר מבין הניידים.

בקיצור - אין לך סיבה להעדיף את האינספירון.

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין המקלדת של ה thinkpad ושל הe6400?

כשאני אהיה בבית אני אעבוד איתו בעיקר מהמיטה \ מהסלון, כי אני צריך מחשב שיהיה לצידי כל הזמן, אני יודע שבכללי זה לא נוח, השאלה כמה זה פחות נוח עם נייד קטן..

פורסם

ברגע שהנייד עוזב את השולחן - גם אם זה לסלון או למיטה - יש יתרון ברור למחשב 14" לעומת 15 או יותר.

לגבי ההבדלים בין המקלדות - זה כמו ההבדל בין הונדה למרצדס. האחד טוב, השני טוב יותר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים