עבור לתוכן

אני רוצה להתקין וווינדוס 7 האם הוא יסחוב לי טוב ? + הוספת RAM

Featured Replies

פורסם

תראו זה המפרט שלי , המחשב ישן משנת 2004

126650134066.jpg

יש לי עכשיו 512 RAM ואני רוצה להוסיף עוד 1 גיגה RAM , יש לי DDR אתם יכולים להציע לי כרטיס זיכרון DDR של 1 גיגה במחיר הנמוך ביותר ?

והאם זה יעזור לי ואני יוכל להתקין ווינדוס 7 על המחשב הזה עם הכרטיס הזיכרון כלומר שאני יוסיף היה לי 1.5RAM האם יסחוב לי וינדוס 7 ? בתודה לכולם ! [/b]

פורסם

זיכרון DDR די יקר בימינו

אני מכיר מישהו עם מחשב דומה מפרטית אבל עם זיכרון 2 ג'יגה של DDR והמחשב עובד סבבה עם ווינדוס 7 גרסת 32 ביט

אני במקומך הייתי קונה לוח אם+מעבד+זיכרון DDR2, משהו פשוט ולא יקר שיתן לך שיפור רציני בביצועים

פורסם
  • מחבר

אני לא מתכוון להשקיע במחשב הזה אני שואל עם זיכרון יעזור לי פה ?[br]פורסם בתאריך: 18.02.2010 בשעה 18:36:57

ואיזה זיכרון אתה ממליץ לי לקנות והכי זול ?
פורסם

אני לא חושב שבכלל יש טעם להשקיע בזיכרון במחשב הזה או להתקין ווינדוס 7...

לדעתי תחכה עד שתחליף מחשב.

פורסם

אני מחזיק בבית מחשב עם מפרט דומה לשלך... קניתי לו 2 G זכרון ויש עליו 64 WIN 7 BIT

לאופיס ואינטרנט הוא בסדר גמור ! (לא איטי ולא כלום...)

שדרג את הזיכרון, ויהיה בסדר. (אני מניח שאתה לא משחק משחקים חדשים וכבדים)

שים לב שאכן יותר משתלם לשדרג למחשב חדש יותר, אבל אם אין לך בזה צורך, או שאין לך כסף זמין לזה, שדרוג הזיכרון ל 2G בהחלט אפשרות.

(קנה סטיק של 1G, ואם 1.5 G לא מספיק קנה עוד 1 G).

וחפש יד 2 כי באמת חבל על הכסף. זה זיכרון ישן, ועכשיו הוא סתם יקר.

אני מוכן לתרום לך חינם 512 M.

פורסם

1. על מחשב עם 2GB זיכרון, היתרונות של WIN בגרסאת 64BIT מעטים ביותר.

2. רוב המעבדים בסוקט 478 לא תמכו בכלל ב64BIT.

3. גם לי יש מערכת דומה HTPC סלוני, עם 1.5GB RAM ב4 סטיקים, והיא סוחבת לא רע עם WINDOWS 7 32BIT.

סטיק 1GB זיכרון DDR400 יעלה כ180 ש"ח, ובכך מחזק את ההמלצות עד כה, שלא להשקיע במערכת מיושנת שכזו.

פורסם

מסכים עם כל מה שאמרת :xyxthumbs:

הסיבות ל64 ביט אצלי אינן מעניינות.

אני לא ממליץ על 64 ביט כאן. רק ציינתי את זה כגורם ש"תובע" אפילו עוד זכרון... לכן ייתכן ו 1.5 G יהיה בסדר גמור.

סטיק 1GB זיכרון DDR400 יעלה כ180 ש"ח, ובכך מחזק את ההמלצות עד כה, שלא להשקיע במערכת מיושנת שכזו.

מסכים וגם ציינתי את זה.

אבל ההשקעה במערכת חדשה בפירוש תעלה יותר. נכון שהיא תהיה משתלמת יותר, אבל לחלק מהאנשים עלות/תועלת אינה רלוונטית לעומת עלות בלבד.

(לא לכולם יש כסף זמין, צריך להתחשב גם בזה)

בכל מקרה, אם ייקח ממני את הסטיק (ואתה יותר ממוזמן, הוא סתם שוכב פה), הוא יצטרך להשקיע רק 180 ש"ח. (או לגרד בחינם ממקומות נוספים)

עריכה:

חיפשתי את הלוח אם שלך. אם יש לך מקום רק ל2 זכרונות ההצעה שלי לא תעזור לך...

פורסם

תוסיף 400 שקלים ל-200 שקלים שעולה הזיכרון והוא קונה שילוש אשר חזק יותר משלו.

ולא לשכוח שהוא גם בטח ימכור את הרכיבים שכרגע יש לו כך שזה יהיה פחות מ-400 שקלים.

פורסם

לפותח הדיון:

~ 240 שקל לוח אם מבוסס G31 (כולל מעבד גרפי)

~ 200 שקל זיכרון DDR2 800 בנפח 2 ג'יגה

~ 320 שקל מעבד כפול ליבה E5400

מחשב הרבה יותר חזק ממה שיש לך ב- 760 שקל !

פורסם
  • מחבר

אני כבר יקנה מחשב יותר ישתלם לי[br]פורסם בתאריך: 19.02.2010 בשעה 20:17:13

תגידו אני יכול לקנות DDR2 למשל 2 זכרונות של DDR2 כל אחד של גיגה ולהעיף את ה 512 DD1 שיש לי ? האם זה יעבוד לי ? או שהלוח אם לא תואם ?
פורסם

בלתי אפשרי

פורסם

הלוח אם שלך לא תומך ב DDR2 ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים