עבור לתוכן

הביקורת שלי על PlayOn!HD +המסך SAMSUNG 37B530

Featured Replies

פורסם

טוב קודם כל אני לא מבקר מקצועי ולא בעל יותר מידי ניסיון במערכות קולנוע ביתי

הביקורת הזאת היא חוות דעתי על טלוויזיה וסטרימר תקציבים

המסך עלה לי 3650 שקל והסטרימר אם ארד דיסק של טרה ודונגל אלחוטי עלה לי 1500 שקל

ככה שאין מה להשוות מול מוצרים הרבה יותר יקרים שיש בשוק

בכל מקרה תמונות אני לוקח מגוגל תמונות

גם כי אני צלם גרוע וגם כי אין לי סבלנות להוריד את איכות התמונות עוד יותר רק להתאים אותם לדרישות האתרים

בכל מקרה אני יתחיל את הביקורת

תכירו הסמסונג 37B530

84828522-149x149-0-0_Samsung+LN37B530.jpg

מסך 37 FHD

למסך הזה יש כל כניסה שאני יכול לחשוב אליה שצריך ממסך

מRF (אנטנה רגילה ) לקומפוזיט \לקומפוננט \לכניסה הכחולה של מחשב \וכמובן HDMI

אני לא זוכר כמה כניסות יש לכל דבר אבל אם אני זוכר נכון יש 2 קומפוננט ו3 HDMI אבל למי שרוצה מוזמן לחפור בגוגל

מה שאין זה SVIDIO והתקן הזה לחיבור כבלים וYES דיגיטלים בצורה טובה (דיגיטלים רגילים לא HD כמובן כניסות לHD יש )

ככה מי שזה מעניין אותו ולא רוצה לעבור כבר לכבלים \YES hd הטלוויזיה לא מתאימה

דבר נחמד שזה שבחיבור הכחול למחשב יש ליד כניסה לכבל אודיו ככה שאפשר להעביר גם אודיו מהמחשב לטלוויזיה בקלות יחסית גם בחיבור הזה -נבדק ופעל מצוין

בחיבור HDMI זה יכול להיות יותר מסובך כי הרבה מחשבים מגעים אם יצאת DVI שלא תומכת בהעברת סאונד דרכה -אבל זה לא בעיה של המסך עצמו

כי הכניסה עצמה כמובן תומכת בHDMI כחלק מהסטנדרט

חיסרון אחד שלא קשור לכניסות זה שלפחות מבחינת המפרט לא ראיתי HDCP

ככה שזה יכול להיות בעיתי בחיבור PS3 אבל צריך לבדוק את זה -לי אין את הקונסולה ולא יודע אם כרגע יש בשוק עוד מוצרים שיכולים לעשות בעיות אם זה

ואם זכור לי נכון בחיבור קומפוננט אין בעיות אלה רק אם HDMI אבל לא ניסיתי

בכל מקרה תכנים ואיכות -

כבלים אנלוגי

זה החיבור הכי נחות שאני מכיר היום והשידורים לא מגעים אפילו ל480P

בסך הכל המסך מתמודד באופן סביר אם רוב התחנות

יש את ערוץ 1 שניראה גרוע אבל לא מכיר מסך שיגרום לערוץ הזה להראות טוב היתר ניראים סביר ושאני אומר סביר אפשר לצפות

ולא הבחנתי במריחות או משהו אבל האיכות לא באמת טובה -אבל רזולוציה כזאת נמוכה ככה שאין מה לצפות הרבה

קונסולת PS2 -חיבור קומפוזיט

ניסיתי רק את מאטל גיר סוילד 3

הקונסולה מראה את גילה המופלג -גם פה התמונה זורמת חלק אבל רואים את הבעיות הגרפיות של המשחק עצמו

אין אופסקלינג לקונסולה הזאת ככה שבמשחקים אם גרפיקה ראליסטית זה בעיתי -עדין אפשר לשחק אבל בטלוויזיה כזאת אני ממליץ רק תכנים של 480P ומעלה

קונסולת הWII

היום הרבה אוהבים לרדת על הקונסולה -גם בגלל הגרפיקה וגם בגלל שלאומת קונסולות הHD יש פחות משחקים לקהל הגימרים

בכל מקרה אני אוהב את הקונסולה לצד הPC וניסיתי כבר כמה משחקים על המסך

הקונסולה מחוברת בקומפוננט ומוגדרת על HDTV ומסך רחב

ופה זה כבר תלוי במה משחקים במשחק ראליסטי כמו COD4 לדוגמה רואים את הפגמים של המשחק -זה כבר מגבלה של הקונסולה עצמה שמיושנת חומרתית

RE יריות מסילה האחרון ניראה כבר טוב בהרבה אבל זה בגלל שהוא דוחף את הקונסולה עד הסוף

אבל עדין מי שמחפש גרפיקה ברמה גבוה לא ימצא את זה בWII

משחק כמו טאטנקו נגד קאפקום ומוריסומה -שנהם ניראים טוב אבל הם 2D ובכללי תלוי מה משחקים

בכל מקרה COD4 למרות המגבלות הגרפיות בגרסת הWII מאוד כיף לשחק במולטי מקוון על מסך גדול

וסך הכל עדין כיף לי לשחק בקונסולה גם על הטלוויזיה הגדולה למרות שהיא לא מותאמת למסכים בגודל כזה

כן יש לי בעיה מסוימת שמידי כמה זמן יש איזה מסך שחור לשניה ואז זה חוזר למשחק

זה לא קורה יותר מידי ואין לי מושג למה זה קורה -אני חושד בכבל קומפוננט הלא מקורי אבל זה גם יכול להיות בעיה אחרת

באף מקור אחר זה לא קורה לי וזה לא כזה נורא אז לא חפרתי איך לתקן את הבעיה

חיבור לPC

פה זה כבר תלוי בתוכן ובמחשב עצמו

התמונה יכולה להיות מאוד טובה ובעצם כמו הסטרימר שיש לי אבל לזה צריך תכנים באיכות טובה

לפני שאני יעבור לסטרימר אני רוצה להגיד כמה דברים על איכות הקול מהרמקולים

אני לא אדיופיל אבל ציפיתי למשהו גרוע אבל איכות הקול בסדר גמור ומספיק לכבלים וקונסולות ישנות

חוץ מזה השלט עצמו מרגיש בסדר גמור והגיע אם בטריות

סטרימר -layon!HD

acryan-Playon-HD-ACR-PV73100.png

קודם כל איכות התמונה טובה מאוד אם יש תוכן טוב -וכיף לצפות בSTAR WARS בHD :D

לא הרגשתי אף אטיות במעבר בין קבצים וגם סרטים יחסית "כבדים" פעלו בלי זמן המתנה מעצבן

הסטרימר תומך בהרבה סוגי פורמטים של סרטים ומדיה ועוד לא נתקלתי בקובץ של ווידיאו\תמונה\או מוזיקה שהוא לא ניגן

בטח יש כאלו אבל הסטנדרטים הרגילים פועלים ופועלים מהר וטוב

הוא נדלק מהר וידידותי ברוב הדברים

יש לו תמיכה בארד דיסק \כרטיסי זיכרון \USB\סטרימינג חוטי +אלחוטי אם קונים דונגל שנמכר בנפרד\כונן DVD חיצוני (קניה בנפרד ולא ניסיתי )

בקיצור חוץ מכונן בלו רי חיצוני הכל נתמך

מה שכן לא הצלחתי עדין להגדיר לו את הדונגל האלחוטי אז לא ניסיתי סטרימינג -לפי מה שיצא לי לקרוא עד תכנים של 720P הסטרימינג פועל בסדר גמור ומעל זה יש בעיות אבל לא ניסיתי

אני צריך את הסטרימינג האלחוטי יותר להעתיק קבצים לכונן שהתקנתי בו כי אני רוצה לשלוט על התכנים ישירות מהסטרימר

בכל מקרה המכשיר קטן ואם רוצים להעביר עשרות ויותר גיגות אפשר פשוט לקחת אותו ליד המחשב אם כבל USB מסוים (מגיע בקופסה ) והחיבור חשמל שלו

ולהעביר מה שצריך (המחשב מזה כונן נוסף )

אפשרויות העתקה יש לו אפשרות מכל מקור נתמך לכל מקור נתמך (חוץ כמובן מDVD )

מבחינת חיבורי אודיו אין בעיה למי שיש מערכת סאונד ישנה לחבר בקומפוזיט למערכת קול וHDMI למסך

ככה אני מחבר אותו וזה נישמע מצוין אני פשוט משתיק את הקול בטלוויזיה ושומע מהמערכת

ראיתי את "בעבור חופן דולרים " באיכות טובה

הסרט עצמו הוא מערבון ישן אם קלינט איסטווד ולא רק שהסרט מומלץ למרות שזה סרט משנות ה60 של המאה הקודמת האיכות הייתה טובה

ומאוד אהבתי את הסרט

לסטרימר עצמו יש גם אפשרות להוריד טורנטים אבל בגלל שעוד לא הצלחתי להפעיל את הרשת לא ניסיתי

בכל מקרה סרטים מודרנים באיכות טובה רואים ושומעים מצוין

יש דברים שהסטרימר לא תומך בהם כמו פורמטי אודיו חדשים שאני לא יודע מה המשמעות האמיתית של זה אבל עוד לא יצא לי לנגן אף סרט שלא היה בו קול

או שהסטרימר עושה המרה לאודיו או שתכנים כאלו לא נפוצים -אבל למי שזה חשוב שידע

מבחינת מה שמגיע בחבילה

הסטרימר עצמו

שלט +בטריות

חוברת

חיבור USB להעברת כבצים מהמחשב

כבל HDMI

כבל קומפוזיט

ואם אני זוכר נכון גם כבל קומפוננט

לא זוכר אם היו עוד דברים

ארד דיסק ודונגל אלחוטי אפשר לקנות בנפרד

ארד דיסק סטנדרטי של מחשב (לא חיבים אחד שמיועד לנידים ) בכל מקרה הוא מתחבר למיכסה ולא בעיה לחבר אותו למי שעובד לפי ההוראות

video51a320cb1827%5B3%5D.jpg

מי שרוצה כמובן יכול לחבר חיצוני USB -אם אני זוכר נכון הסרטימר תומך בעד 1וחצי טרה

מבחינת הדונגל אני קניתי אחד שמותאם לסטרימר

לא יודע איך אחרים עובדים זה דונגל USB

בכל מקרה הוא הצליח לזהות את הרשת רק לא להתחבר אליה אבל זאת לא הפעל הראשונה שאני נתקל בבעיות כאלו אם הראוטר המיושן שלי

כניראה משהו בהגדרות

מבחינת פיצרים נוספים יש תחנות רדיו אינטרנט וכמה אתרים תומכים

היה גם את יוטיוב אבל לפי הבנתי זה נחסם על ידי האתר להרבה סטרימרים כולל זה

מבחינת שלט -חלק אומרים שהכפתורים ממוקמים מוזר וזה באמת נכון

אבל אפשר להתרגל ואני מצאתי את זה נוח -יש גם ווליום \פיצרים לתמונה \כתוביות כולל תמיכה בעברית ומשחק אם הכתוביות לפי הצורך בקיצור מה שצריך

חומרה מקבילה +- לאקסטרימר ולהרבה סטרימרים אחרים

האבדל זה בתוכנה \מארז \וכו

שקט הוא מאוד שקט ואני רגיש לדברים כאלו והוא מרגיש בנוי טוב

בכל מקרה יש סטרימרים יותר מתקדמים בשוק ויש HTCP וסטרימרים באותה קטגוריה וגם PS3\ו360 אם יכולות סטרימינג מסוימות

ופה זה כבר שיקול של עלות תועלת

אני מרוצה מ2 המוצרים גם הסטרימר וגם המסך -אבל לא לכולם מתאים דווקה הדגמים האלו וחלק פשוט אוהבים לקנות דברים יותר יוקרתים או משוכללים

זה בכל מקרה הדע שלי ואם יש שאלות אני יהנה בשמחה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים